کد خبر: ۵۷۹۶۷
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۳

ابطحی: رفع فیلترینگ مرحله‌ای، صدقه‌وار و غیرمودبانه است

محمدعلی ابطحی، فعال سیاسی ضمن صدقه‌وار خواندن رفع فیلتر مرحله‌ای از تاخیر دولت در برداشتن محدودیت‌های اینترنت نیز انتقاد کرد و تأکید کرد رفع فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی یک حق عمومی است.
ابطحی: رفع فیلترینگ مرحله‌ای، صدقه‌وار و غیرمودبانه است

مخاطب۲۴- مسعود پزشکیان چند ماه پیش در ایام برگزاری کمپین‌های انتخاباتی، رفع فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی را به عنوان یکی از وعده‌های خود مطرح کرده بود، خصوصا که براساس آمارها، فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی سیاستی شکست خورده به شمار می‌رود که فقط هزینه برای افراد خواهان استفاده از این شبکه‌ها ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید

در این چندماه پیام رسان واتساپ تنها شبکه اجتماعی‌ای بود که پس از روی کار آمدن دولت پزشکیان رفع فیلتر شد. پس از آن یک سکوت خبری در ارتباط با سایر پیام رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی حاکم شد تا آنکه هفته گذشته سخنگوی دولت ابراز امیدواری کرد که یوتیوب و تلگرام تا آخر سال رفع فیلتر شوند. محمدعلی ابطحی، فعال سیاسی ضمن صدقه وار خواندن این سیاست از تاخیر دولت در برداشتن محدودیت‌های اینترنت نیز انتقاد می‌کند.

ابطحی: رفع فیلتر مرحله‌ای یک شیوه صدقه وار و غیرمودبانه است

حجت الاسلام محمدعلی ابطحی، عضو مجمع روحانیون مبارز با تأکید بر اینکه رفع فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی یک حق عمومی است، گفت: «از دولت این توقع وجود داشت که نسبت به رفع فیلترینگ سریع‌تر اقدام کند؛ چرا که این موضوع نه تنها مطالبه عمومی و نیاز جامعه است، بلکه وعده آقای پزشکیان در ایام انتخابات بود. به این ترتیب، این کار نباید وقت‌گیر و پرمشقت باشد.»

او تاکید دارد: طبیعتا اقلیتی در شورای فضای عالی مجازی، مخالف برداشته شدن فیلترینگ هستند و این مخالفت هم در کار دولت مقداری تاثیر دارد؛ اما رئیس جمهور به عنوان رئیس شورای عالی فضای مجازی نباید درگیر این مسائل و اختلافات کوچک باشد. آن هم در مورد مجموعه‌ای که آنقدر اعتماد به نفس ندارند که اسامی شان اعلام شود.

او با اشاره به گام اول رفع فیلتر که با برداشتن محدودیت گوگل پلی و واتساپ انجام شد گفت: این اقدام، کار خوبی بود؛ اما صدقه‌وار برخورد کردن با جامعه و پاسخ دادن به مطالبه جامعه به شکل غیرمودبانه روش خوبی نیست. در حالی که از ابتدا هیچ یک از روسای قوا یا رهبری انقلاب، بحث فیلترینگ را مطرح نکردند، اما چندنفر داخل این مجموعه شورایعالی فضای مجازی ظاهرا با فیلترینگ مخالف هستند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب با تاکید بر آنکه مخالفان فیلترینگ شورای عالی فضای مجازی آنقدر در اقلیت هستند که حاضر نیستند اسامی شان اعلام شود گفت: اگر قرار باشد که قواعد وفاق و دموکراسی هم رعایت شود باید به رای اکثریت شورا در خصوص رفع فیلترینگ عمل کنند.

ابطحی به اثر محدودیت‌های ناشی از فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی مثل اینستاگرام در کسب و کار‌ها اشاره کرد و گفت: از رئیس‌جمهور، وزیر ارتباطات، دولت و اعضای شورای فضای مجازی توقع می‌رود که نسبت به این مسئله حساسیت بیشتری از خود نشان دهند؛ چراکه واقعا مسئله کوچکی نیست.

او افزود: با میلیون‌ها تلفن هوشمندی که در دست مردم است جامعه و به خصوص جوانان با آن سر و کار دارند، فیلترینگ می‌تواند یک نوع نفرت و یک مقابله تولید کند. مخصوصا در شرایطی که امکان حل مسائل دیگری مثل سیاست خارجی و اقتصادی کمتر شده برداشتن فیلترینگ می‌تواند کمک کننده باشد.

ابطحی در پایان با بیان این‌که نه تنها سران قوا بلکه حتی رهبری هیچ وقت با فیلترینگ موافق نبوده‌اند، ادامه داد: رفع فیلترینگ یکی از جدی‌ترین مسائل و اولویت‌های کشور است که هم از نظر روانی جامعه اثر دارد و از نظر سیاسی پنجره‌ای برای همدلی حاکمیت و مردم باز می‌کند.

برچسب ها: رفع فیلترینگ
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد
تیم ملی فوتبال ایران در فیفا دی ۱۴۰۵ احتمالاً در دیداری تدارکاتی با اسپانیا، قهرمان جهان، روبه‌رو می‌شود؛ گامی مهم در مسیر آماده‌سازی جام جهانی ۲۰۲۶
طوفان تغییرات به افشین رسید طوفان تغییرات به افشین رسید
پس از تغییر و تحولات اخیر پرسپولیس، چند روزی است که بحث جدایی افشین پیروانی از سمت سرپرستی و جایگزینی او با یکی از پیشکسوتان پرسپولیس مطرح شده است.
سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار
اوسمار ویرا، سرمربی برزیلی سرخ‌پوشان، از مدیران باشگاه خواسته تا سید جلال حسینی، کاپیتان و اسطوره سابق پرسپولیس، دوباره به جمع اعضای کادر فنی پرسپولیس برگردد.
قطر: خواهان شکوفایی ایران هستیم قطر: خواهان شکوفایی ایران هستیم
نخست‌وزیر قطر اعلام کرد کشورش با همکاری مصر و آمریکا برای جلوگیری از فروپاشی آتش‌بس غزه تلاش می‌کند و نقش میانجیگری را برعهده گرفته است.
پایان رای‌گیری شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است پایان رای‌گیری شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است
با پایان رای‌گیری زودهنگام شهرداری نیویورک، بیش از ۷۳۵ هزار نفر شرکت کردند و زهران ممدانی نامزد حزب دموکرات در صدر قرار دارد.
بقائی: نسل‌کشی در غزه ادامه دارد؛ مواضع ایران شفاف است بقائی: نسل‌کشی در غزه ادامه دارد؛ مواضع ایران شفاف است
سخنگوی وزارت امور خارجه: آنچه در غزه می‌گذرد جنگ نیست، بلکه نسل‌کشی است؛ ایران هم‌چنین درباره مذاکرات با آمریکا و امنیت منطقه مواضع خود را اعلام کرد.
حضور هیات نظامی ایران در کراچی حضور هیات نظامی ایران در کراچی
هیات عالی‌رتبه نظامی ایران به کراچی وارد شد تا در نمایشگاه و کنفرانس بین‌المللی دریانوردی PIMEC ۲۰۲۵ و دیدار با مقامات نظامی پاکستان شرکت کند.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر