کد خبر: ۵۸۷۵۲
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۹

مردان بیشتر تصادف می‌کنند

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: بیشتر حوادث تصادف در بین مردان و جوانان رخ می‌دهد و عوامل اصلی تصادفات شامل سرعت غیرمجاز، خواب آلودگی، استفاده از تلفن همراه، تغییر جهت ناگهانی و رانندگی تدافعی است.
مردان بیشتر تصادف می‌کنند

مخاطب ۲۴- معاون حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب مرکز سیستان و بلوچستان امروز در شورای ترافیک استان و پویش نه به تصادف بیان کرد: در سال ۱۴۰۲ و ابتدای سال ۱۴۰۳، استان شاهد کاهش ۱۷ درصدی تصادفات جاده‌ای بوده است.

احمد زاده در این جلسه ضمن حمایت از پویش ملی "نه به تصادفات" از دستگاه‌های اجرایی خواست تا در ایام نوروز نیز این موضوع را مدنظر قرار دهند و بر فرهنگ سازی برای کاهش سرعت غیرمجاز و رانندگی پرخطر تأکید کرد.

وی گفت: مردم استان سیستان و بلوچستان انسان‌های شریفی هستند و از آن‌ها می‌خواهیم در رانندگی ایمن و پویش نه به تصادف ما را همراهی کنند.

شیخ زاده، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، نیز گفت: این پویش با سه رویکرد کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت اجرا می‌شود.

وی افزود: در کوتاه مدت، هدف آگاهی رسانی به مردم و کاهش تلفات در تعطیلات عید است.

بیشتر بخوانید

وی ادامه داد: بیشتر حوادث تصادف در بین مردان و جوانان رخ می‌دهد و عوامل اصلی تصادفات شامل سرعت غیرمجاز، خواب آلودگی، استفاده از تلفن همراه، تغییر جهت ناگهانی و رانندگی تدافعی است.

عبدالرزاق نژاد، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، نیز گفت: بر اساس گزارش سازمان پزشکی قانونی، سیستان و بلوچستان در ۹ ماهه سال ۱۴۰۳ دومین استان از نظر تعداد متوفیان ترافیکی به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت بوده است.

وی ادامه داد: بیشتر حوادث منجر به فوت در ۳۰ کیلومتری شهر‌ها رخ داده و تصادفات در جاده‌های یک طرفه نزدیک به شهر با شدت بیشتری اتفاق افتاده است.

سرهنگ خمر، فرمانده پلیس راه استان، نیز گفت: ۷۲ درصد تصادفات ناشی از عوامل انسانی است.

وی گفت: با استفاده از ظرفیت‌های مجازی و آموزش‌های لازم در نماز جمعه و سایر مکان ها، باید فرهنگ سازی کنیم تا شاهد کاهش تصادفات باشیم.

آخرین اخبار
اخبار داغ
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک
نماد شیر و خورشید ایران با ریشه‌هایی در اسطوره‌های ایرانی، تاریخ ایران باستان، نجوم، مذهب و سیاست، یکی از مهم‌ترین عناصر هویت ملی و فرهنگی ایرانیان است.
فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟ فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟
رئیس‌جمهور پزشکیان در سفر به استان گلستان با جمعی از خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ دیدار کرد.
حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت
بر اساس اعلام رسمی سازمان وظیفه عمومی فراجا، معافیت سربازی برای پدران دارای سه فرزند با شرط ۴۰ سال سن؛ و چهار فرزند و بیشتر (بدون شرط سنی) صرفاً تا پایان سال ۱۴۰۴ اعتبار داشته و پس از آن متوقف خواهد شد
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر