کد خبر: ۵۸۷۵۲
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۹

مردان بیشتر تصادف می‌کنند

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: بیشتر حوادث تصادف در بین مردان و جوانان رخ می‌دهد و عوامل اصلی تصادفات شامل سرعت غیرمجاز، خواب آلودگی، استفاده از تلفن همراه، تغییر جهت ناگهانی و رانندگی تدافعی است.
مردان بیشتر تصادف می‌کنند

مخاطب ۲۴- معاون حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب مرکز سیستان و بلوچستان امروز در شورای ترافیک استان و پویش نه به تصادف بیان کرد: در سال ۱۴۰۲ و ابتدای سال ۱۴۰۳، استان شاهد کاهش ۱۷ درصدی تصادفات جاده‌ای بوده است.

احمد زاده در این جلسه ضمن حمایت از پویش ملی "نه به تصادفات" از دستگاه‌های اجرایی خواست تا در ایام نوروز نیز این موضوع را مدنظر قرار دهند و بر فرهنگ سازی برای کاهش سرعت غیرمجاز و رانندگی پرخطر تأکید کرد.

وی گفت: مردم استان سیستان و بلوچستان انسان‌های شریفی هستند و از آن‌ها می‌خواهیم در رانندگی ایمن و پویش نه به تصادف ما را همراهی کنند.

شیخ زاده، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، نیز گفت: این پویش با سه رویکرد کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت اجرا می‌شود.

وی افزود: در کوتاه مدت، هدف آگاهی رسانی به مردم و کاهش تلفات در تعطیلات عید است.

بیشتر بخوانید

وی ادامه داد: بیشتر حوادث تصادف در بین مردان و جوانان رخ می‌دهد و عوامل اصلی تصادفات شامل سرعت غیرمجاز، خواب آلودگی، استفاده از تلفن همراه، تغییر جهت ناگهانی و رانندگی تدافعی است.

عبدالرزاق نژاد، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، نیز گفت: بر اساس گزارش سازمان پزشکی قانونی، سیستان و بلوچستان در ۹ ماهه سال ۱۴۰۳ دومین استان از نظر تعداد متوفیان ترافیکی به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت بوده است.

وی ادامه داد: بیشتر حوادث منجر به فوت در ۳۰ کیلومتری شهر‌ها رخ داده و تصادفات در جاده‌های یک طرفه نزدیک به شهر با شدت بیشتری اتفاق افتاده است.

سرهنگ خمر، فرمانده پلیس راه استان، نیز گفت: ۷۲ درصد تصادفات ناشی از عوامل انسانی است.

وی گفت: با استفاده از ظرفیت‌های مجازی و آموزش‌های لازم در نماز جمعه و سایر مکان ها، باید فرهنگ سازی کنیم تا شاهد کاهش تصادفات باشیم.

آخرین اخبار
اخبار داغ
دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی
رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا دستور بررسی مجدد مجوز اقامت دائم شهروندان چندین کشور از جمله ایران را صادر کرده است.
کوسه خاکستری بیدار شد؛ رونمایی آلمان از مخوف‌ترین پهپاد زیردریایی جهان کوسه خاکستری بیدار شد؛ رونمایی آلمان از مخوف‌ترین پهپاد زیردریایی جهان
آلمان به‌تازگی از زیردریایی گری شارک (Greyshark)، نسل جدید پهپادهای زیرآبی خود رونمایی کرده است. این سیستم‌های خودکار، نظارت بر زیرساخت‌های دریایی را بدون دخالت انسان متحول خواهند کرد.
قیمت خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ + جدول قیمت خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ + جدول
قیمت متوسط بازار آزاد و قیمت نمایندگی خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ را در جدول زیر مشاهده نمایید. این قیمت‌ها به تومان بوده و روزانه به‌روزرسانی می‌شود.
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر