کد خبر: ۵۸۷۳۱
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۷
خانه آخرت هم گران شد!

قبر در تهران گران شد

با اکثریت آراء اعضای شورای شهر، نرخ بهای خدمات آرامستان‌های تهران ۲۵ درصد افزایش پیدا کرد.
قبر در تهران گران شد

مخاطب۲۴- اعضای شورای شهر امروز (یکشنبه) نرخ لایحه تعیین بهای خدمات آرامستان‌های تهران برای سال ۱۴۰۴ را روی میز بررسی خود قرار دادند که مهدی پیرهادی در این خصوص اظهار کرد: نام بهشت زهرا (س) باقی می‌ماند و برای نامگذاری آرامستان‌های دیگر در صحن شورا تصمیم گیری خواهد شد.

 وی با اشاره به نرخ بهای قبور آرامستان‌ها گفت: شهرداری پیشنهادات خود را ارائه داده و ما جلساتی را در کمیسیون برگزار کرده‌ایم. در هیچ ردیفی بالای ۳۰ درصد افزایش را نداشتیم و اکثر موارد یا ۳۰ درصد و یا کمتر از آن است. در حمل متوفی به سایر شهر‌ها نیز فرمول‌هایی در نظر گرفته شده که هزینه‌ها براساس آن دریافت خواهد شد. اگر قرار بود هزینه آمبولانس بر اساس تعرفه وزارت بهداشت باشد، رقم بسیار زیاد می‌شد؛ لذا براساس پیشنهاد سازمان بهشت زهرا (س) از تعرفه وزارت بهداشت تبعیت نمی‌شود و هزینه کمتری دارد.

وی ادامه داد: اقلام تغسیل و تکفین نسبت به سال گذشته ۱۱ درصد کاهش پیدا کرده، اما قیمت‌ها در برخی موارد اختیاری است. قیمت در برخی ردیف‌ها ریزتر شده و نظر این بود که به صورت تکلیف برای همه لازم‌الاجرا باشد. از قطعه ۱ تا ۱۱۲ قبر جدیدی وجود ندارد؛ اما می‌شود حق انتفاع به اعضای خانواده متوفیان اختصاص پیدا کند. در این قطعات قیمت قبر ۳۰ درصد افزایش پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید

پیرهادی اضافه کرد: از قطعه ۲۰۰ تا ۲۵۸ قیمت قبر نیز ۳۰ درصد رشد دارد. در ناحیه سه نیز به جز قطعه روز دفن‌ها که هیچ افزایش نداشته است، دیگر قطعات با رشد ۳۰ درصدی روبه‌رو هستند. همچنین یک طبقه قبر در قبور طبقه‌ای همچنان رایگان است و برای دیگر طبقات باید مبالغ پرداخت شود. در ناحیه ۳ و قطعات ۳۰۰ تا ۳۳۰ هیچ افزایشی نداشتیم و همان مبلغ قبلی باقی ماند.

وی عنوان کرد: همچنین پیشنهاد ما برای واگذاری هر قطعه قبر در آرامستان‌های جدید تهران این است که ۲۰ درصد پایین‌تر از دیگر قبور باشد؛ اما هزینه‌های مجموعه‌های جدید بالاتر مجموعه‌های قبلی است.

همچنین محمد جواد تاجیک، مدیرعامل سازمان بهشت زهرا گفت: موضوع بهای خدمات در آرامستان بهشت زهرا از تنها موضوعاتی است که از سوی همه اعضای شورا و در خود شهرداری مصمم هستیم که بیشترین خدمات را با کمترین هزینه بدهیم. اگر تدبیری شود که صرفا هزینه‌ها را از فروش قبر تامین نکنیم، حتما به کاهش آن استقبال می‌کنیم هر چند هزینه قبور در بهشت زهرا در دیگر شهر‌ها پایین پایین‌تر است.

وی ادامه داد: بودجه سال ۱۴۰۴ بسته شده؛ اما با همین ۳۰ درصد و ۴۰ درصد بودجه سازمان را نمی‌توانیم تأمین کنیم. با این شرایط ما حتما منفی می‌شویم و باید تدبیری شود تا سازمان بهشت زهرا به مشکل برنخورد.

در ادامه مهدی چمران پیشنهاد داد هزینه قبور از ۳۰ درصد به ۲۵ درصد کاهش پیدا کند که با اکثریت آراء اعضای شورای شهر، نرخ بهای خدمات آرامستان‌های تهران ۲۵ درصد افزایش پیدا کرد.

برچسب ها: آرامستان
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.