کد خبر: ۵۸۷۲۶
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۲

خرید برج و ویلای دبش با پول بیت المال!

یکی از اتهامات متهم ردیف اول پرونده اخلال کلان در نظام اقتصادی کشور به دلیل عدم ایفای تعهدات ارزی یا همان قاچاق ارز، اخلال در نظام اقتصادی کشور از طریق فروش ارز بدون رعایت ضوابط و مقررات ارزی است.
خرید برج و ویلای دبش با پول بیت المال!

مخاطب۲۴- پرونده موسوم به چای دبش با گزارش وزارت اطلاعات دولت شهید رئیسی به عنوان اولین گزارش دهنده در دستور کار قوه قضاییه قرار گرفت و به موازات آن سایر دستگاه‌ها نیز به این پرونده ورود کرده‌اند، در واقع این اقدام یک تعاملی بین قوه قضاییه و دولت قبل (دولت شهید رئیسی) بوده است.

این پرونده در شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی تهران ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران در نظام اقتصادی کشور با برگزاری ۲۴ جلسه رسیدگی شد و در نهایت برای ۴۲ نفر از متهمان تصمیم نهایی اتخاذ شد.

یکی از اتهامات متهم ردیف اول پرونده اخلال کلان در نظام اقتصادی کشور به دلیل عدم ایفای تعهدات ارزی یا همان قاچاق ارز، اخلال در نظام اقتصادی کشور از طریق فروش ارز بدون رعایت ضوابط و مقررات ارزی است.

اواخر سال ۱۴۰۱ اکبر رحیمی درآباد در جلساتی که برای بازپرداختن ارز دریافتی برگزار شده است اعلام کرده که نسبت به کشت فراسرزمینی چای در کشور هند اقدام کرده، که ضابط در رد اظهارات متهم اعلام کرد گیاه چای، گیاهی چند ساله بوده و در هیچ مکانی از دنیا، کشت فراسرزمینی چای وجود ندارد و محصول در زمان برداشت، فروخته می‌شود لذا ادعا‌های نامبرده در خصوص سفارش چای با ارز‌های دریافتی و کشت قراردادی مغایر با واقعیت است.

شرکت دبش طی سال‌های اخیر با ارتباطات گسترد‌های که در شبکه بانکی کشور داشته نسبت به دریافت تسهیلات ریالی اقدام می‌کرده است.

بیشتر بخوانید

این شرکت اقدام به ثبت سفارش‌های متعددی در حوزه واردات چای با اظهار قیمت‌های چندین برابری برای واردات چای بی کیفیت می‌کرده که پس از دریافت تسهیلات مذکور نسبت به دریافت ارز مربوطه در صرافی‌های خارج از کشور اقدام کرده است، اما از آنجایی که قیمت ارز تخصیص یافته به شرکت عمدتا تفاوت قیمت چندین برابری با نرخ بازار آزاد داشته، این شرکت در قدم اول، اقدام به فروش بخشی از ارز دریافتی در امارات به متقاضیان به ویژه شرکت‌ها و تجار ایرانی به نرخ بازار آزاد می‌نمود که از این طریق توانسته ریال تعهدات بانکی را به مرور زمان و در زمان معین تصفیه نماید، لذا بانک‌های داخلی شرکت دبش را به عنوان مشتری خوش حساب قلمداد می‌کردند و در دریافت تسهیلات بعدی نیز شرکت دبش امتیاز بالاتری داشته و در اولویت بوده است.

بخش بیشتر از ارز دریافتی صرف سرمایه گذاری گروه دبش در کشور امارات مانند خرید برج تجاری و تأسیس صرافی شده است. همچنین شرکت دبش اقدام به خرید ملک در کشور اسپانیا نموده و از این طریق نسبت به دریافت ویزای اسپانیا اقدام کرده است.

حسب گزارش ضابط پرونده یکی از روش‌های متهم جهت مهلت گرفتن، دستکاری در تاریخ ثبت سفارشات و اظهارنامه‌های گمرکی بود.

از ابتدای تشکیل پرونده موضوع شرکت‌های ذینفع واحد گروه دبش مطرح شده است تا جایی که در برخی از گزارش‌ها تعداد شرکت‌های ذینفع واحد داخلی را بیش از ۴۷ شرکت و شرکت‌های خارجی نیز بیش ۱۰ شرکت عنوان شده است به عنوان نمونه حسب گزارشات واصله متهم ۴ شرکت در امارات تأسیس نموده که شامل شرکت نجمه الفالحیه که شرکتی بوده که در سال‌های اخیر بخش اصلی و عمده صادرات چای به ایران را برعهده داشت و در واقع پیش فاکتور و فاکتور‌های جعلی توسط این شرکت برای گروه دبش صورت می‌گرفته است که اکبر عیدی یکی از متهمان پرونده مدیریت این شرکت را در دبی برعهده داشته است.

یکی دیگر از شرکت‌های متهم ردیف اول در زمینه صادرات قیر ایران به کشور کنیا فعال بود که رحیمی درآباد اعلام کرده که از طریق این شرکت در حال صادرات قیر به کنیا بوده تا در ازای آن چای وارد کند.

نکته قابل توجه اینکه به وزارت جهاد صراحتا اعلام شده شرکت مذکوربه سبب عدم پرداخت مابه التفاوت ارز در محاکم قضایی دارای پرونده بوده، اما مجددا ارز را به این شرکت تخصیص داده است.

برچسب ها: چای دبش
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا
شرایط پیش فروش محصولات سایپا به مناسبت فرارسیدن روز پدر اعلام شد
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر