کد خبر: ۵۸۶۲۵
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۴
هشدار نارنجی هواشناسی برای ۱۰ استان

هواشناسی ایران ۳/۱۲/۱۷

کارشناس سازمان هواشناسی کشور از صدور هشدار نارنجی برای استان‌های بوشهر، فارس، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، ایلام، لرستان، غرب کرمان، جنوب استان مرکزی و مناطق جنوب و غرب اصفهان خبر داد.
هواشناسی ایران ۳/۱۲/۱۷

مخاطب ۲۴- کبری رفیعی کارشناس سازمان هواشناسی با اشاره به پیش‌بینی وضعیت آب و هوای امروز و روز‌های آتی اظهار کرد: امروز جمعه استان‌های ایلام، لرستان، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد و مناطقی از استان‌های کرمانشاه، کردستان، همدان، مرکزی، جنوب و غرب اصفهان، یزد، کرمان، فارس و بوشهر بارش باران، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید را خواهد داشت.

وی افزود: در مناطق کوهستانی و سردسیر بارش به شکل برف خواهد بود و روز شنبه به جز مناطقی از جنوب شرق و شرق کشور و روز یکشنبه هم به جز جنوب شرق و جنوب در سایر مناطق کشور شاهد بارش باران خواهیم بود.

کارشناس سازمان هواشناسی گفت: شدت بارش‌ها روز شنبه در استان‌های واقع در غرب و جنوب غرب زاگرس مرکزی و شمالی خواهد بود و روز یکشنبه هم انتظار داریم که بیشترین بارش‌ها در غرب و شمال شرق کشور رخ بدهد. البته طی این مدت احتمال ریزش تگرگ هم برای مناطق وجود دارد.

رفیعی افزود: روز دوشنبه هم همچنان در مناطقی از غرب، شمال شرق و شرق کشور، جنوب، مرکز و استان‌هایی که در دامنه جنوبی البرز واقع شدند، بارش‌ها ادامه خواهد یافت.

وی یادآور شد: امروز همچنین در مناطقی از جنوب غرب کشور و شنبه در بخش‌هایی از مرکز و روز یکشنبه در مرکز، شرق، شمال شرق و جنوب شرق کشور در بعضی از ساعات وزش باد شدید خواهد بود و احتمال خیزش گرد و خاک هم در این مناطق وجود دارد.

کارشناس سازمان هواشناسی کشور گفت: آب‌های جنوبی کشور، خلیج فارس و تنگه هرمز طی امروز و فردا مواج و متلاطم پیش‌بینی می‌شود.

رفیعی از صدور هشدار نارنجی برای استان‌های بوشهر، فارس، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، ایلام، لرستان، غرب کرمان، جنوب استان مرکزی و مناطق جنوب و غرب اصفهان خبر داد که سبب لغزندگی جاده ها، کاهش دید افقی، مه گرفتگی و احتمال کولاک برف در ارتفاعات، احتمال ریزش بهمن، خسارت به محصولات کشاورزی و بالا آمدن ناگهانی آب رودخانه‌ها و سیلابی شدن مسیر‌ها و آبگرفتگی معابر خواهد شد.

وی تاکید کرد: هموطنان باید توجه لازم را داشته باشند و خودداری از انجام فعالیت‌های کوهنوردی و جابه‌جایی عشایر و در صورت انجام سفر مجهز بودن خودرو‌ها به وسایل زمستانی را مورد توجه قرار دهند.

کارشناس سازمان هواشناسی بیان کرد: تهران هم امروز در بعد از ظهر افزایش باد خواهد داشت و بیشینه دما امروز ۱۸ درجه بالای صفر می‌شود و کمینه دما هم حدودا ۷ درجه بالای صفر رسید.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.