کد خبر: ۵۸۵۷۰
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۱

کنت مونت کریستو در شبکه چهار

فیلم سینمایی «کنت مونت کریستو» با گویندگی ۱۸ نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.
کنت مونت کریستو در شبکه چهار

مخاطب۲۴- فیلم سینمایی «کنت مونت کریستو» با گویندگی ۱۸ نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین‌الملل سیما دوبله شد. این سینمایی در گونه اکشن، ماجراجویی و درام محصول فرانسه در سال ۲۰۲۴ قرار است از شبکه چهار سیما پخش شود.

بیشتر بخوانید

مدیر دوبله این سینمایی زهره شکوفنده و صدابردار آن سعید عابدی است. آزاده اکبری، دانیال الیاسی، آرزو امیربدری، علی بیگ محمدی، ژرژ پطرسی، علی جلیلی باله، ارسلان جولایی، حسین سرآبادانی، شایان شامبیاتی، پریا شفیعیان، امیرمحمد صمصامی، فاطمه غزنوی، کسری کیانی، ملیکا ملک نیا، اکبر منانی، علی منصوری راد، علی همت مومیوند و زهره شکوفنده صداپیشه‌های این اثر بوده‌اند.

خلاصه روایت این اثر از این قرار است که ادموندِ جوان، با توطئه‌ی سه دوست نزدیکش بدون برقراری دادگاه، ۱۴ سال به زندان می‌افتد. فاریا، زندانیِ دیگر، راه نجاتی در مقابل او قرار می‌دهد و ادموند خودش را آزاد می‌کند. او با گنجِ پنهانی که فاریا به او معرفی کرده در قالب یک کنتِ ثروتمند به شهر بر می‌گردد و با کمک دختری یتیم و پسری انتقام خود را می‌گیرد.

در طول تاریخ سینما و تلویزیون اقتباس‌های فراوانی از روی رمان کنت مونت کریستو اثر الکساندر دومای پدر صورت گرفته است. شاید یکی از دلایل میزان زیاد اقتباس‌های سینمایی و تلویزیونی از این رمان آن باشد که در این رمان، توسط تعدادی زیاده خواه و فرصت طلب، ظلم و ستم بسیار بزرگی به شخصیت اصلی، ادموند دانتس جوان می‌شود. ادموند وقتی فرصت پیدا می‌کند که به شکلی معجزه آسا از دام مرگباری که برایش پهن کرده‌اند، خود را آزاد کند، با نقشه‌های به مراتب هوشمندانه‌تر از نقشه‌های دشمنانش، از تمام آنان انتقام سخت می‌گیرد؛ بنابراین پیام‌های مهمی، چون الزام آگاهی مناسب برای شناخت دوست حقیقی از دشمن، نیاز به هوشمندی مفرط در برابر دشمنان دوست نما و ظلم ستیزی زیرکانه و دارای طرح و برنامه برای شکست دادن چنین دشمنان پیچیده‌ی دسیسه گری در این رمان طرح می‌شوند. اقتباس‌های سینمایی وفادار به این رمان نیز چنین پیام‌هایی را در خود دارند و به همین دلیل، مورد اشتیاق و علاقه‌ی مخاطبان خود در اقصانقاط جهان قرار گرفته‌اند.

واحد جستجوی اداره کل تامین و رسانه بین‌الملل، مسئولیت رصد این اثر را بر عهده داشته و پس از طی مراحل تایید و تخصیص، نسخه اصلی را تهیه و تأمین کرده و اکنون پس از طی شدن روند‌های ترجمه، ویراستاری و سپس دوبله، قرار است پس از آماده سازی از شبکه چهار، برای مخاطبان پخش شود.

برچسب ها: فیلم سینمایی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
برگزیده
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم
اشک‌های ستاره اسکندری برای ترانه علیدوستی، باران کوثری، هنگامه قاضیانی، پانته‌آ بهرام و شقایق دهقان
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
صفحه خبر بالای تصاویر