کد خبر: ۵۸۵۶۸
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۶

ثبت نام طرح ترافیک و کارت بلیت خبرنگاری آغاز شد

مدیر عامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران از آغاز ثبت‌نام طرح ترافیک خبرنگاران در سال ۱۴۰۴ از امروز خبر داد و افزود: فرایند ثبت‌نام طرح ترافیک خبرنگاران و کارت‌بلیت خبرنگاری از امروز چهارشنبه ۱۵ اسفند ماه آغاز شده و تا ۳۱ فروردین ماه سال ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت
ثبت نام طرح ترافیک و کارت بلیت خبرنگاری آغاز شد

مخاطب۲۴- پوریا علیمردانی ضمن تشریح جزییات ثبت‌نام طرح ترافیک سال ۱۴۰۴ ویژه خبرنگاران اعلام کرد که سهمیه طرح ترافیک خبرنگاری سال جاری تا زمان پایان تخصیص سهمیه‌های سال ۱۴۰۴ اعتبار خواهد داشت.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه اصحاب رسانه با مراجعه به سامانه «شهرزاد» می‌توانند نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند، ادامه داد: «خبرنگاران باید پس از ورود به این سامانه و کلیک بر روی گزینه طرح ترافیک، وارد قسمت «خبرنگار هستم» شده و پس از آن مدارک هویتی، معرفی‌نامه، شناسنامه، بیمه خبرنگاری و یا ۱۰ اثر خود را در این قسمت بارگذاری کنند.»

علیمردانی ادامه داد: پس از بررسی مدارک خبرنگاری در صورت وجود نقص مدرک، یک پیامک از سامانه شهرزاد برای شخص مربوطه ارسال خواهد شد تا با مراجعه مجدد به سامانه شهرزاد، مدارک خود را تکمیل کند.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران، به گفته وی، به منظور تسریع در فرآیند صدور کارت بلیت خبرنگاری، لازم است اهالی رسانه صرفا در قسمت کارت بلیت خبرنگاری ثبت‌نام کنند.

برچسب ها: طرح ترافیک
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
رونمایی از یک نسخه خطیِ «کلیات سعدی» رونمایی از یک نسخه خطیِ «کلیات سعدی»
کتابخانه و موزه ملک، یک نسخه خطی از کلیات سعدی را رونمایی کرد.
ظریف: سیاست خارجی باید بر اساس شناخت‌های واقع‌بینانه پیگیری شود ظریف: سیاست خارجی باید بر اساس شناخت‌های واقع‌بینانه پیگیری شود
ظریف گفت: ما نیازمند روابط خوب با همه همسایگان‌مان هستیم و روسیه به عنوان یک همسایه قدرتمند، حالا از دید بعضی‌ها قدرت منطقه‌ای و از دید بعضی‌ها قدرت جهانی، یک شریک راهبردی برای ایران است. ولی این شراکت راهبردی باید بر اساس چشمان باز باشد و با شناخت دقیق از روسیه شکل گیرد.
تکذیب پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی با کارت یارانه تکذیب پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی با کارت یارانه
مرجان دبیری سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیکی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مورد خبری که در فضای مجازی منتشر شده، مبنی بر اینکه وام بانکی از ۲ میلیون تومان تا ۲۰۰ میلیون تومان با کارت یارانه‌ای به افراد پرداخت می‌شود، گفت: همه این موارد تکذیب می‌شود، ما به عنوان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اطلاعیه‌های رسمی خود را از طریق سرشماره v.refah.ir در مورد کالابرگ و یارانه منتشر می‌کنیم و غیر آن هرچه در فضای مجازی گفته می‌شود، دروغ است.
چرا سخنرانی عراقچی در کارنگی لغو شد؟ چرا سخنرانی عراقچی در کارنگی لغو شد؟
نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد اعلام کرد که سخنرانی «سید عباس عراقچی»، وزیر محترم امور خارجه که قرار بود امروز (دوشنبه) به صورت مجازی در کنفرانس بین‌المللی سیاست هسته‌ای کارنگی ایراد گردد، لغو شده است.
برگزاری فستیوال «کوچه» قطعی شد برگزاری فستیوال «کوچه» قطعی شد
محمدحسین زندویان ـ سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر ـ اخذ مجوز برگزاری فستیوال «کوچه» را اعلام کرد.
جزئیات دستگیری سارقان خیابان صابونیان تهران جزئیات دستگیری سارقان خیابان صابونیان تهران
رئیس پلیس آگاهی پایتخت جزئیات دستگیری سارقان تلفن همراه در خیابان صابونیان را تشریح کرد.
مسافرت خارجی، دلیل اصلی حذف یارانه ۴۳۰هزار نفر مسافرت خارجی، دلیل اصلی حذف یارانه ۴۳۰هزار نفر
حدود ۴۳۰هزار نفر از فهرست یارانه‌بگیران فروردین‌ماه حذف شده‌اند. بررسی‌های تسنیم نشان می‌دهد مسافرت خارجی دلیل عمده حذف این افراد از فهرست یارانه‌بگیران بوده است.
برگزیده
برگزاری فستیوال «کوچه» قطعی شد برگزاری فستیوال «کوچه» قطعی شد
محمدحسین زندویان ـ سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر ـ اخذ مجوز برگزاری فستیوال «کوچه» را اعلام کرد.
ساعت کاری ادارات تغییر می‌کند ساعت کاری ادارات تغییر می‌کند
رئیس سازمان اداری و استخدامی از ارائه لایحه دو فوریتی به مجلس برای تغییر ساعت رسمی کشور خبر داد.
جزئیات دستگیری سارقان خیابان صابونیان تهران جزئیات دستگیری سارقان خیابان صابونیان تهران
رئیس پلیس آگاهی پایتخت جزئیات دستگیری سارقان تلفن همراه در خیابان صابونیان را تشریح کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر