کد خبر: ۵۸۵۶
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۱

بررسی روند رسیدگی به مصدومان انفجار در کارخانه شیمیایی فیروزآباد

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در بازدید شبانه از بیمارستان حضرت قائم (عج)، ضمن بررسی روند ارایه خدمات درمانی به مصدومان حادثه نشتی مواد شیمیایی در کارخانه کربنات سدیم شهرستان فیروزآباد، گفت:در این حادثه ۱۳۳ مصدوم در بیمارستان فیروز آباد پذیرش شدند و تاکنون ۱۱۴ مصدوم ترخیص شده اند.
بررسی روند رسیدگی به مصدومان انفجار در کارخانه شیمیایی فیروزآباد

به گزارش مخاطب۲۴ ـ دکتر سید وحید حسینی شامگاه دوشنبه با حضور در بیمارستان حضرت قائم (عج) شهرستان فیروزآباد، ضمن گفتگو با تیم واکنش سریع دانشگاه و مسوولان این مرکز درمانی، از نزدیک جویای روند خدمت رسانی به مصدومان این حادثه شد.

بررسی روند رسیدگی به مصدومان انفجار در کارخانه شیمیایی فیروزآباد

او با بازدید از بخش‌های بستری مصدومان این حادثه، بر فرآیند‌های ارائه خدمات در این مرکز درمانی نظارت کرد و با گفتگو با مصدومان و همراهان، میزان رضایتمندی آنان را از دریافت خدمات جویا شد.

مسوول ارشد حوزه سلامت فارس با اعلام اینکه خوشبختانه موردی از فوت ناشی از این حادثه گزارش نشده است، افزود: ۱۳۳ مصدوم به بیمارستان حضرت قائم (عج) منتقل شدند که از این تعداد تاکنون ۱۱۴ مصدوم ترخیص شدند.

دکتر حسینی با بیان اینکه پس از وقوع حادثه بلافاصله مراکز درمانی و بیمارستان‌های شیراز و شهرستان‌ها به حالت آماده باش درآمدند، از برگزاری دو نشست ستاد مدیریت بحران دانشگاه و اعزام تیم پزشکی متخصص، یک دستگاه بالگرد، ۱۲ دستگاه آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس به شهرستان فیروزآباد خبر داد.

مسوول ارشد حوزه سلامت استان با قدردانی از تیم واکنش سریع دانشگاه و پزشکان، پرستاران و کارکنان این بیمارستان به پاس اقدام سریع در ارایه خدمات درمانی به مصدومان این حادثه، عنوان کرد: مصدومان این حادثه بیشتر دچار آسیب‌های تنفسی شدند که خوشبختانه با درمان به موقع و سریع و مدیریت صحیح در این مرکز درمانی، خدمات در کوتاهترین زمان ممکن به مصدومان ارایه شد.

دکتر حسینی با تاکید بر اینکه سرمایه اصلی دانشگاه پرسنل جهادی و تلاشگری هستند که در بحران‌ها با تمام توان برای نجات جان بیماران و مصدومان تلاش می‌کنند، گفت: پس از هر بحرانی، نگرانی‌هایی به وجود می‌آید که اقدامات سریع تیم‌های درمانی و مدیریت صحیح این مرکز درمانی در این بحران، باعث رفع نگرانی‌ها در بین خانواده‌های مصدومان شد.

او با بیان اینکه اقدامات مسوولان، پزشکان، پرستاران و کارکنان این مرکز درمانی در حادثه نشتی مواد شیمیایی در کارخانه کربنات سدیم شهرستان فیروزآباد قابل تقدیر است، اظهار کرد: این حادثه نیز یک بحران بوده که بار دیگر پزشکان، پرستاران و کارکنان مجموعه سلامت استان با سرعت عمل در ارایه خدمات درمانی، توانستند نتیجه مطلوبی بگیرند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به وضعیت مطلوب کرونا ویروس در کشور و استان، گفت: در حال حاضر میزان ابتلا، بستری و فوت ناشی از کرونا کاهش یافته و ایجاد وضعیت مطلوب کرونایی در کشور نسبت به سایر کشورها، حاصل لطف خداوند متعال، تلاش دولت سیزدهم، وزارت بهداشت، پزشکان، پرستاران و کارکنان مجموعه سلامت، همچنین مشارکت و همراهی مردم است که این دستاورد مهم را رقم زدند.

همچنین گزارشی از سوی دکتر «مهرداد شریفی» معاون درمان دانشگاه و دیگر مسوولان این بیمارستان در زمینه اقدامات انجام شده به مصدومان این حادثه به رییس دانشگاه ارائه شد.

عصر روز دوشنبه ۲۳ خردادماه حدود ساعت ۱۷:۰۰ حادثه‌ای به دلیل نشتی گاز یکی از مخازن در کارخانه کربنات سدیم شهرستان فیروزآباد فارس واقع در ۳۵ کیلومتری جاده فیروزآباد به عسلویه اتفاق افتاد.

کارخانه کربنات سدیم فیروزآباد مرداد ۱۳۹۹ افتتاح شد. این کارخانه در زمینه تولید کربنات سدیم فعالیت می‌کند که ظرفیت سالانه این واحد ۳۲۰ هزار تن است.

در زمان بهره‌برداری این کارخانه اعلام شد که این واحد صنعتی با سرمایه گذاری ۲۰ هزار و ۶۷ میلیارد ریال و با اشتغال بیش از هزار و سه نفر در شهرستان فیروزآباد به بهره برداری رسیده است.

تولیدات این شرکت در صنایع پایین دستی مثل شیشه و بلور، صنایع شوینده و پاک کننده، تصفیه آب و پتروشیمی استفاده می‌شود.

فیروزآباد در فاصله ۹۳ کیلومتری جنوب شرقی شیراز قرار دارد.

منبع : ایرنا 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت
مرگ ناگهانی فرامرز عزیزی، قهرمان پرورش‌اندام آسیا، جامعه ورزش را در شوک فرو برد؛ رویدادی تلخ که گفته می‌شود فشار‌های روحی اخیر نقشی جدی در آن داشته است.
ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی! ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی!
درخشش خیره‌کننده اورونوف برابر مصر هم شادی بزرگی برای پرسپولیس ساخت و هم نگرانی تازه‌ای ایجاد کرد؛ ستاره‌ای که حالا در مرکز توجه باشگاه‌های خارجی است.
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟ کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟
پیاز یکی از پرمصرف‌ترین سبزیجات در آشپزخانه‌های ایرانی است. اما همیشه این پرسش مطرح می‌شود که میان پیاز سفید و پیاز قرمز، کدام‌یک از نظر مواد مغذی و خواص سلامتی برتری دارد؟
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن
دیپلمات‌های ارشد گروه ۷ در جنوب ایالت آنتاریو گرد هم می‌آیند تا درباره مسائل اقتصادی، تجاری و دفاعی بحث کنند؛ این نشست در بحبوحه تنش با واشنگتن برگزار می‌شود.
پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه
مقامات اوکراینی از تصرف سه منطقه در استان زاپوریژیا توسط نیرو‌های روسی خبر داده و با تأکید بر شدت درگیری‌ها اعلام کردند که اوضاع میدانی «بسیار دشوار» است.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر