کد خبر: ۵۸۵۵۷
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۶

آیت‌الله خامنه‌ای: باید جلوی تخریب جنگل‌ها و تبدیل اراضی کشاورزی گرفته شود

آیت‌الله خامنه‌ای صبح امروز ضمن کاشتن سه نهال به مناسبت آغاز «هفته منابع طبیعی» و «روز درختکاری»، فرمودند: قطع درختان به جز در موارد فنی و ضروری یک ضرر و خطر است و باید جلوی تخریب جنگل‌ها و تبدیل اراضی کشاورزی گرفته شود.
آیت‌الله خامنه‌ای: باید جلوی تخریب جنگل‌ها و تبدیل اراضی کشاورزی گرفته شود

مخاطب۲۴- آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه ۱۵ اسفند) به مناسبت «روز درختکاری» و آغاز «هفته منابع طبیعی» سه اصله نهال کاشتند.

کاشت سه نهال توسط رهبر انقلاب در راستای شعار «هر ایرانی، کاشت سه نهال در سال» که از سال گذشته در راستای اجرای طرح «کاشت یک میلیارد درخت در ایران»، ترویج شده است، انجام شد.

آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر انقلاب اسلامی بعد از کاشت این نهال‌ها، درختکاری را اقدامی سودآور، آینده‌نگری و تولید ثروت برشمردند و با تاکید بر لزوم توجه جدی به نهضت ملی درختکاری که سال گذشته در دولت شهید رئیسی آغاز شد، گفتند: همه مردم در موضوع درختکاری به‌عنوان یک عمل صالح و حسنه مشارکت داشته باشند تا با افزایش درختان، محیط زندگی و زیست طراوت و صفا پیدا کند.

رهبر انقلاب اسلامی اقدام هر ساله خود برای کاشت نهال را یک اقدام نمادین جهت یادآوری این نکته دانستند که کاشت درخت فقط مربوط به سن جوانی نیست و همه افراد در سنین مختلف باید به سمت این کار مهم و بزرگ و لازم و زیبا شوق و انگیزه پیدا کنند.

بیشتر بخوانید

آیت‌الله خامنه‌ای با تاکید بر اینکه درختکاری یک سرمایه‌گذاری سودآور از جهات مختلف و تولید ثروت است، افزودند: کاشت درخت با هر انگیزه‌ای چه برای بهره‌مندی از میوه درختان مثمر و چه برای استفاده از چوب درختانی که چوب آنها با ارزش است، یک اقدام کاملاً سودآور است که در آن ضرر وجود ندارد.

ایشان، درخت و کشتزار‌ها را عامل سلامت هوا دانستند و با تاکید بر اهمیت بالای محیط‌زیست، خاطرنشان کردند: درختان و گیاهان رویشی علاوه بر بهبود هوا موجب طراوت محیط زندگی و محیط‌زیست و طراوت روحی انسان‌ها نیز می‌شوند، زیرا درختان و گیاهان چشم‌نواز و دل‌نواز هستند.

رهبر انقلاب اسلامی با تاکید بر لزوم جدی گرفته شدن نهضت ملی درختکاری که در دوره شهید رئیسی آغاز شد، گفتند: این طرح که سال گذشته آغاز شد و همچنان ادامه دارد، نشان می‌دهد که کاشت یک میلیارد درخت در چهار سال عملی است و دستگاه‌های دولتی باید به مردم در این زمینه کمک کنند.

آیت‌الله خامنه‌ای با هشدار نسبت به قطع درختان و تغییر کاربری اراضی کشاورزی، افزودند: قطع درختان به جز در موارد فنی و ضروری یک ضرر و خطر است و باید جلوی تخریب جنگل‌ها و تبدیل اراضی کشاورزی گرفته شود.

ایشان همچنین با اشاره به کار‌های خوبی که در این زمینه در تهران و برخی شهر‌های دیگر انجام گرفته است، خاطرنشان کردند: این اقدامات باید ادامه پیدا کند.

برچسب ها: روز درختکاری
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
در تعطیلات نوروز پول‌های خودمان را چگونه جابه جا کنیم؟ در تعطیلات نوروز پول‌های خودمان را چگونه جابه جا کنیم؟
ساتنا درحدفاصل روز‌های ۲۹ اسفند تا چهارم فروردین از دسترس مشتریان بانکی خارج می‌شود و پایا فقط با یک چرخه انتقال در ساعت سه و ۴۵ دقیقه بامداد به فعالیت ادامه می‌دهد
وداع با کارت سوخت در آرامش اتفاق افتاد، حقیقت دارد؟ وداع با کارت سوخت در آرامش اتفاق افتاد، حقیقت دارد؟
مخالفان طرح اعتقاد دارند ریشه قاچاق بنزین ارتباط چندانی با کارت سوخت خودرو‌های شخصی ندارد
ترامپ: اگر آنچه به حماس گفته‌ام را عمل نکند حتی یک نفرشان هم زنده نمی‌مانند! ترامپ: اگر آنچه به حماس گفته‌ام را عمل نکند حتی یک نفرشان هم زنده نمی‌مانند!
در حالی که خبر‌های مربوط به مذاکره مستقیم آمریکا با حماس داغ شده، دونالد ترامپ در پیامی تند به شدت مقاومت فلسطین را تهدید کرد.
سامسونگ با تولید گلکسی S ۲۵ اولترا آبروی خودش رو برد؟ سامسونگ با تولید گلکسی S ۲۵ اولترا آبروی خودش رو برد؟
سامسونگ گلکسی S ۲۵ اولترا با کسب رتبه ۲۸ در تست دوربین DxOMark، عملا آبروی خود را برد
واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۱ تا ۳ واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۱ تا ۳
مرحله اول طرح کالابرگ الکترونیکی با واریز اعتبار به حساب سرپرستان خانوار تحت پوشش سازمان‌های حمایتی آغاز شد و دهک‌های یک تا سه از فردا عصر می‌توانند این اعتبار را برداشت کنند.
استعلام ممنوع الخروجی از طریق سامانه کاتب به صورت ٢۴ ساعته استعلام ممنوع الخروجی از طریق سامانه کاتب به صورت ٢۴ ساعته
سخنگوی سازمان ثبت اسناد و املاک از استعلام ممنوع الخروجی از طریق سامانه کاتب به صورت ٢۴ ساعته خبر داد.
ویتامینی که مانع از اختلال شناختی مغز می‌شود ویتامینی که مانع از اختلال شناختی مغز می‌شود
پژوهشگران تأکید می‌کنند که برای درک بهتر مکانیسم‌های کمبود ویتامین «ب۱۲» و تاثیر آن بر عملکرد مغز، تحقیقات بیشتری لازم است. از آنجا که کمبود این ویتامین ممکن است یکی از عوامل قابل پیشگیری زوال شناختی باشد، انجام پژوهش‌های بیشتر می‌تواند به راهکارهایی موثر برای جلوگیری از افت عملکرد مغز منجر شود.
برگزیده
ضرورت وفاق ملی در شرایط فعلی ایران ضرورت وفاق ملی در شرایط فعلی ایران
در شرایط کنونی ایران، گفتمان وفاق ملی به عنوان یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر در راستای حل مشکلات معیشتی و اجتماعی مطرح است. در این راستا، نقش دولت و نهاد‌های حاکمیتی در ایجاد همدلی و همکاری با مردم و نمایندگان مجلس، به عنوان محور اصلی این گفتمان، باید مورد توجه قرار گیرد.
ترامپ: اگر آنچه به حماس گفته‌ام را عمل نکند حتی یک نفرشان هم زنده نمی‌مانند! ترامپ: اگر آنچه به حماس گفته‌ام را عمل نکند حتی یک نفرشان هم زنده نمی‌مانند!
در حالی که خبر‌های مربوط به مذاکره مستقیم آمریکا با حماس داغ شده، دونالد ترامپ در پیامی تند به شدت مقاومت فلسطین را تهدید کرد.
پزشکیان: قانون عفاف‌وحجاب را ابلاغ نمی‌کنم پزشکیان: قانون عفاف‌وحجاب را ابلاغ نمی‌کنم
قائم پناه معاون اجرایی رئیس جمهور می‌گوید که پزشکیان تاکید کرد قانون حجاب را نمی‌توانم اجرا کنم، چون برای مردم مشکل ایجاد می‌کند و من در مقابل ‎مردم نخواهم ایستاد.
صفحه خبر بالای تصاویر