کد خبر: ۵۸۵۳۸
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۹

ترامپ جیغ نمایندگان دموکرات کنگره را درآورد

هنگام سخنرانی ترامپ برخی اعضای دموکرات کنگره پلاکارد‌هایی با پیام «ماسک دزدی می‌کند» در دست داشتند. ترامپ از عملکرد ایلان ماسک بار دیگر حمایت کرد و گفت: دموکرات‌ها هم از اقدامات ایلان ماسک در اداره بهره‌وری دولت راضی‌اند، اما به آن اقرار نمی‌کنند.
ترامپ جیغ نمایندگان دموکرات کنگره را درآورد

مخاطب۲۴- دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، در نخستین سخنرانی سالانه خود در کنگره آمریکا که در میان اعتراض‌های شدید نمایندگان دموکرات برگزار شد، گفت: ما برای دهه‌ها مورد سوء استفاده تجاری از تقریبا هر کشوری در سراسر جهان قرار گرفته‌ایم و اجازه نمی‌دهیم که دیگر این اتفاق بیفتد.

بیشتر بخوانید

رئیس جمهور آمریکا کسری تجاری آمریکا با مکزیک و کانادا را محکوم کرد و گفت: ما کسری تجاری بسیار بزرگی با کانادا و مکزیک داریم و آنها اجازه ورود داروی فنتانیل به کشور ما را می‌دهند.

ترامپ افزود: ما صد‌ها میلیارد دلار یارانه به کانادا و مکزیک می‌پردازیم. آمریکا دیگر این کار را انجام نخواهد داد.

درحالی که دونالد ترامپ در حال سخنرانی در یک جلسه مشترک کنگره آمریکا بود، تنش در این جلسه بالا رفت. در یک حرکت بی‌سابقه، یک نماینده دموکرات به نام ال گرین از صحن مجلس به بیرون هدایت شد. به نظر می‌رسد که ماموران سعی داشتند مانع ال گرین شوند که در جریان سخنرانی ایستاد و درحالی که عصایی را در هوا تکان می‌داد سر ترامپ فریاد کشید.

 

وعده کاهش مالیات

 

رئیس جمهوری آمریکا وعده داد که می‌خواهد مالیات را برای همه کاهش دهد.

ترامپ گفت: در بخش بزرگی از برنامه خود، به دنبال کاهش دائمی مالیات بر درآمد در سراسر کشور هستیم تا کمک فوری برای آمریکایی‌هایی که به‌ویژه از تورم آسیب دیده‌اند، ارائه کنیم. من خواستار عدم مالیات بر درآمد، اضافه کاری و مزایای تامین اجتماعی برای سالمندان هستم.

رئیس جمهوری آمریکا وعده داد: می‌خواهیم بهره وام‌های خودرو را معاف از مالیات کنیم، اما فقط در صورتی که آن خودرو‌ها در ایالات متحده ساخته شده باشند.

وی با بیان اینکه آمریکایی‌ها به دنبال تغییرات جسورانه و بنیادین هستند، افزود: تعرفه‌ها بار دیگر آمریکا را بزرگ و ثروتمند می‌کند.

ترامپ مدعی شد: در هفته‌های گذشته به دلیل سیاست آمریکا اول، ۱.۷ تریلیون دلار سرمایه‌گذاری جدید دریافت کردیم. بسیاری گفته‌اند دوره اول ریاست جمهوری من موفق‌ترین در تاریخ بوده است. اگر کامالا هریس پیروز شده بود، این حجم از سرمایه گذاری که از آغاز دوره دوم من شروع شده، انجام نمی‌شد.

رئیس جمهوری آمریکا اضافه کرد: بر واردات آلومینیوم، مس، چوب و فولاد ۲۵ درصد تعرفه گمرکی اعمال کرده‌ام. باید قانون تراشه‌ها را کنار بگذاریم. باید صرفه‌جویی‌های حاصل از این قانون را برای کاهش بدهی استفاده کنیم.

 

روز‌های حکومت مقامات انتخاب نشده به پایان رسیده است

 

ترامپ از قدرت کارمندان دولت ابراز تاسف کرد و گفت که در حال سرکوب کارمندان فدرال است.

وی به قانونگذاران گفت: «روز‌های حکومت مقامات انتخاب نشده به پایان رسیده است.

در حالیکه به گزارش رسانه‌های آمریکایی، دولت آمریکا کسری زیادی دارد و به طور دقیق ۱.۸۳ تریلیون دلار در سال گذشته بوده است، ترامپ گفت که «بودجه فدرال را متعادل خواهد کرد» و این کار را با کاهش شدید هزینه‌ها انجام خواهد داد.

رئیس جمهوری آمریکا گفت که در حال مقابله با تورم است.

ترامپ افزود که «کابوس تورم» را از جو بایدن رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا به ارث برده است.

وی گفت: «به عنوان رئیس جمهور، من هر روز می‌جنگم تا این آسیب را جبران کنم و آمریکا را دوباره اقتصادی کنم.»

 

ترامپ وعده «رهایی بزرگ» از مهاجران را داد

 

رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد به دنبال تشدید اخراج‌ها مهاجران غیرقانونی از آمریکا است و گفت که برخی نقاط کشور تحت «اشغال مهاجران» هستند.

وی گفت: همانطور که در سخنرانی افتتاحیه خود قول داده بودم، در حال دستیابی به آزادی بزرگ آمریکا هستیم.

رئیس جمهوری آمریکا ادعا‌های خود در خصوص سرکوب سیاست‌های مرزی در دولت بایدن را تکرار کرد و گفت که بسیاری از مهاجران غیرقانونی «قاتل، قاچاقچی انسان، اعضای باند و سایر جنایتکاران از خیابان‌های شهر‌های خطرناک در سراسر جهان هستند».

وی گفت: «اما ما آنها را بیرون می‌کنیم و سریعاً این کار را انجام خواهیم داد.» اگر واقعا به فکر محافظت از کودکان آمریکایی هستیم، هیچ گامی مهم‌تر از تأمین امنیت مرز‌های کشورمان نیست.

ترامپ افزود: من قانونی را امضا کردم که بر اساس آن مجرمان خطرناک خارجی که امنیت عمومی را تهدید می‌کنند، بازداشت خواهند شد. این قانون بسیار قدرتمند است.

رئیس جمهوری آمریکا ادامه داد: ما در حال دستیابی به رهایی بزرگ ایالات متحده از مهاجران غیرقانونی هستیم و هنوز کار‌های زیادی پیش رو داریم.

وی گفت: کل شهر‌های آمریکا زیر اشغال مهاجران غیرقانونی فرو ریخته‌اند و باند‌های مواد مخدر مکزیکی را به عنوان سازمان‌های تروریستی طبقه‌بندی کرده‌ام و اکنون در ردیف داعش قرار دارند.

ترامپ افزود: کارتل‌های مواد مخدر به آمریکا اعلام جنگ کرده‌اند و زمان آن رسیده که به آنها اعلام جنگ کنیم و این همان کاری است که ما انجام می‌دهیم.

رئیس جمهوری آمریکا گفت: افراد ثروتمند خارجی با کارت طلایی، اقامت در آمریکا را می‌خرند، به آمریکا می‌آیند و مالیات می‌دهند.

 

اقدامات برای اصلاح اف بی آی و وزارت دادگستری

 

رئیس جمهوری جمهوریخواه آمریکا در ادامه سخنان خود گفت: نظام عدالت در سال‌های اخیر توسط دیوانه‌های چپ‌گرای افراطی به‌کلی برهم زده شده است و اقداماتی را برای اصلاح «اف بی آی» و وزارت دادگستری انجام داده‌ایم.

ترامپ که در این سخنانش به شدت به جو بایدن رئیس جمهوری دموکرات سابق آمریکا تاخت، افزود: بسیاری از حوزه‌های قضایی در دوران ریاست جمهوری بایدن از اجرای قانون به عنوان سلاحی علیه مخالفان سیاسی خود مانند من استفاده کرده‌اند.

رئیس جمهوری آمریکا ادامه داد: بسیاری از حوزه‌های قضایی در دوره جمهوری بایدن، به طور عملی اجرای قانون علیه مجرمان خطرناک را متوقف کرده‌اند.

ترامپ ادامه داد: یک فرمان اجرایی را امضا کردم که هر کسی که یک افسر پلیس را بکشد، مجازات و اعدام می‌کند و از کنگره می‌خواهم که آن را به عنوان یک قانون تصویب کند.

رئیس جمهوری آمریکا همچنین گفت: از کنگره بودجه‌ای برای از بین بردن تهدید‌ها و تکمیل بزرگترین اخراج مهاجران غیرقانونی در تاریخ خود را درخواست کردم.

ترامپ در اقدامی نمادین دستور داد یک کودک مبتلا به سرطان مغز که دوست داشت پلیس شود، رسما به سرویس مخفی آمریکا بپیوندد.

وی همچنین گفت: دولت من در حال محافظت از کودکان ما در برابر ایدئولوژی‌های سمی در مدارسمان، مانند تغییر جنسیت است. من یک فرمان اجرایی امضا کردم که به مدارس دولتی آموزش ایدئولوژی تغییر جنسیت به کودکان ما را ممنوع می‌کند.

رئیس جمهوری آمریکا در ادامه سخنانش گفت: ثبت‌نام داوطلبان خدمت در ارتش در ماه ژانویه به بهترین میزان خود در ۱۵ سال گذشته رسید.

هنگام سخنرانی ترامپ برخی اعضای دموکرات کنگره پلاکارد‌هایی با پیام «ماسک دزدی می‌کند» در دست داشتند.

ترامپ از عملکرد ایلان ماسک بار دیگر حمایت کرد و گفت: دموکرات‌ها هم از اقدامات ایلان ماسک در اداره بهره‌وری دولت راضی‌اند، اما به آن اقرار نمی‌کنند.

 

تصویب بودجه گنبد آهنین برای آمریکا

 

رئیس جمهوری آمریکا بر داشتن گنبد آهنین برای محافظت از آمریکا تاکید کرد و افزود: از کنگره می‌خواهم که سامانه دفاع موشکی مانند گنبد آهنین اسرائیل را تأمین مالی کند.

ترامپ همچنین درباره سیاست خارجی دولت دوم خود خطاب به مردم گرینلند گفت: ما قویاً از حق شما برای تعیین آینده خود حمایت می‌کنیم؛ و اگر بخواهید، از ورود شما به آمریکا استقبال می‌کنیم. ما برای امنیت ملی و حتی امنیت بین المللی به گرینلند نیاز داریم. ما با همه افراد برای تلاش برای به دست آوردن آن کار می‌کنیم و من فکر می‌کنم که به هر طریقی به آن دست خواهیم یافت.

رئیس جمهوری آمریکا همچنین افزود: دولت من، کنترل کانال پاناما را پس خواهد گرفت.

برچسب ها: دونالد ترامپ
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم
ستار هاشمی با تأکید بر اینکه اگر گفته شود به اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم شوخی تلخی کرده‌ایم، گفت: امروز فضای مجازی بخشی از فضای واقعی زندگی مردم شده و باید این موضوع را بپذیریم.
تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار
پس از دیدار رئیس‌جمهور اوکراین و آمریکا در داووس، کی‌یف مجبور به پذیرش واگذاری ارضی از سوی ترامپ شد.
تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران
شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در پایان نشست ویژه روز جمعه، قطعنامه پیشنهادی ایسلند، آلمان، مقدونیه شمالی، جمهوری مولداوی و انگلیس درباره ایران را تصویب کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر