کد خبر: ۵۸۴۵
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۱

هشدار وزیر خارجه رژیم صهیونیستی از بیم اقدام ایران

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی از بیم اقدام ایران به شهروندان این رژیم هشدار داد که از سفر به ترکیه خودداری کنند.
هشدار وزیر خارجه رژیم صهیونیستی از بیم اقدام ایران

به گزارش مخاطب ۲۴ ـ یائیر لاپید، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی روز دوشنبه در پی انتشار اخباری در رابطه با حملات احتمالی ایران در ترکیه علیه صهیونیست‌ها، هشدار داد که شهروندان این رژیم از سفر به ترکیه خودداری کنند.

هشدار وزیر خارجه رژیم صهیونیستی از بیم اقدام ایران

به گزارش هاآرتص، وی در این رابطه گفت: این تهدیدی جدی و فوری است. هدف این حملات اسرائیلی‌هایی که به مسافرت می‌روند هستند. آن‌ها از عمد شهروندان اسرائیلی را انتخاب می‌کنند تا آن‌ها را بربایند یا به قتل برسانند. این اتفاق ممکن است برای هرکسی بیفتد.

لاپید در ادامه از دولت ترکیه برای اقداماتش "جهت محافظت از شهروندان اسرائیلی" تشکر و قداردانی کرد و به ایران هشدار داد که "بازوی بلند اسرائیل" به کسانی که در تلاش‌اند تا به شهروندان این رژیم آسیب برسانند، خواهد رسید.

شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی روز گذشته اعلام کرد که سازمان امنیت این رژیم در راستای خنثی کردن حمله انتقام جویانه ایران در ترکیه تلاش می‌کند و هشدار سفر به کشور ترکیه همچنان وجود دارد.

این شبکه با بیان این که نگرانی‌ها برگرفته از این است که ایرانی‌ها مصمم هستند تا انتقام ترور‌های منسوب به اسرائیل و سازمان موساد را بگیرند، ادعا کرد: ایرانی‌ها پس از اینکه نتوانستند به مسئولین و شخصیت‌های ارشد اسرائیلی دست یابند اکنون به دنبال هدف قرار دادن گردشگران اسرائیلی در خارج هستند.

این شبکه صهیونیستی همچنین اعلام کرد: سازمان اطلاعات ترکیه در خنثی سازی حملات ایران در خاک ترکیه به اسرائیل کمک می‌کند و جنگ مغز‌ها میان سازمان اطلاعات اسرائیل و ایران درخصوص حنثی سازی این نوع حملات همچنان ادامه دارد.

خبرگزاری رویترز نیز پیشتر و در پی ترور شهید سرهنگ پاسدار حسین صیاد خدایی به دست عوامل تروریستی و هشدار مقامات ارشد نظامی ایران به مسببان این اقدام، نوشت که اسرائیل با توجه به وجود تهدید انتقام‌جویی ایران به خاطر ترور این شهید، به شهروندانش درباره سفر به ترکیه هشدار داده است.

شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی پیش از این در بیانیه‌ای مدعی شده بود که تهران ممکن است به دنبال آسیب رساندن به اسرائیلی‌ها در ترکیه باشد و این کشور را در دسته‌بندی «کشور پر خطر» قرار داد. ترکیه یکی از مقاصد توریستی پر طرفدار برای اسراییلی‌هاست و دو طرف اخیرا در حال بهبود بخشیدن به روابطشان بوده‌اند.

بر اساس این گزارش، اوایل خرداد دو عنصر تروریستی موتور سوار با شلیک به سرهنگ پاسدار حسین صیاد خدایی در تهران هنگام ورود به منزلش وی را به شهادت رساندند.

سردار سرلشکر حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به جنایت اخیر ترور شهید صیاد خدایی، تاکید کرد: خون شهید صیاد خدایی بی پاسخ نخواهد ماند.

سرلشکر سلامی در گفت‌وگویی با شبکه المسیره یمن گفت: هر اقدامی از سوی دشمن با پاسخ قاطع مواجه خواهد شد. ما دشمن را به حال خود رها نمی‌کنیم و همواره به دنبال آن‌ها هستیم. حساب ما ما با دشمنان پابرجاست و قوی‌تر و مستحکم‌تر می‌شود. خون شهید صیاد خدایی بی پاسخ نخواهد ماند.

فرمانده کل سپاه پاسداران با تاکید بر اینکه انتقام خون شهید صیاد خدایی را به سختی خواهیم گرفت، گفت، همه می‌دانند که مردم ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انتقام خون همه عزیزانشان را خواهند گرفت و تاکید کرد که پاسخ‌های ما تند خواهد بود و قطعا دشمن را از کرده خود پشیمان خواهیم کرد.

حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران نیز در پیامی تسلیت شهادت شهید صیاد خدایی گفت: خباثت و رذالت تروریست‌های کوردل در به شهادت رساندن آن مدافع حرم بار دیگر ثابت نمود که ایران اسلامی که در صف مقدم مبارزه با تروریسم قرار دارد و نماد تروریسم داعش به دست قهرمان ملی و بین المللی مبارزه با تروریسم سردار سرافراز شهید سلیمانی منکوب گردید، خود همواره قربانی تروریسم دولتی و عوامل کوردل تروریست در سایه سنگین سکوت همراه با حمایت برخی مدعیان دروغین مبارزه با تروریسم و دفاع از حقوق بشر می‌باشد.

او افزود: بی تردید وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ظرفیت‌های سیاسی، حقوقی و بین‌المللی خود را برای پیگیری پرونده جنایت ترور آن شهید عزیز، به منظور تعقیب، مجازات و محکومیت تروریست‌های جنایتکار و پاسخگو نمودن عاملان، آمران و حامیان تروریست‌ها به کار خواهد بست.

منبع : ایسنا 

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت