کد خبر: ۵۸۴۳۵
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۸

عارف: از همتی در تصمیم گیری‌های اقتصادی استفاده می‌کنیم

در جلسه روز یکشنبه ستاد تنظیم بازار به ریاست معاون اول رئیس جمهور قیمت حداکثر قیمت مصرف کننده برنج داخلی طارم و هاشمی تعیین و مقرر شد که مالیات بر ارزش افزوده اقلام گوشتی بسته‌بندی در راستای کاهش قیمت اقلام پروتئینی برداشته شود.
عارف: از همتی در تصمیم گیری‌های اقتصادی استفاده می‌کنیم

مخاطب ۲۴- در این جلسه حداکثر قیمت مصرف کننده برنج داخلی طارم و هاشمی به ازای هر کیلوگرم ۱۳۰ هزار تومان تعیین شد.

در ادامه این جلسه تاکید و مصوب شد، با افزایش قیمت بی‌رویه بلیط هواپیما‌ها به ویژه در آستانه تعطیلات عید نوروز برخورد‌های لازم انجام شود.

محمدرضا عارف عصر امروز (یکشنبه) در جلسه ستاد تنظیم بازار با قدردانی از تلاش‌ها و زحمات عبدالناصر همتی در سمت وزیر اقتصاد، افزود: اقدامات و برنامه‌ریزی‌های اقتصادی دولت چهاردهم حاصل کار تیمی و اجماعی است و توفیق و یا شکست‌های سیاست‌های اقتصادی دولت نیز تنها مختص به یک مدیر و یا وزیر نیست بلکه تیم اقتصادی دولت مسئول نتایج تصمیمات اقتصادی است.

وی تاکید کرد: در ادامه راه از تجارب و توانایی‌های همتی در کمک به دولت در تصمیم گیری‌های اقتصادی حداکثر استفاده را می‌کنیم.

بیشتر بخوانید

معاون اول رئیس جمهور با قدردانی از وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی برای اجرای موفقیت آمیز طرح کالابرگ الکترونیکی و حمایت و کمک اقشار محروم و آسیب پذیر جامعه تصریح کرد: در این طرح بزرگ وزارتخانه‌های مرتبط با همکاری استانداران اعتبارات مالی و کالا‌های مورد نیاز طرح کالابرگ الکترونیکی را تامین کردند و در سطح استان‌های کشور به دهک‌های پایینی و اقشار آسیب پذیر ارایه شد.

عارف با اشاره به جنگ روانی دشمنان و فرصت طلبی برخی از سودجویان و محتکرین تاکید کرد: ستاد تنظیم بازار با توجه به شرایط خاص کشور مهار و کنترل بازار را در دستور کار دارد.

در این جلسه که وزرای صنعت، معدن و تجارت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، دادگستری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی، دبیر هیئت دولت، معاون اجرایی رئیس جمهور، رئیس کل بانک مرکزی، سخنگوی دولت و مسئولان دستگاه‌های مربوط حضور داشتند، مقرر شد تا مالیات بر ارزش افزوده اقلام گوشتی بسته‌بندی در راستای کاهش قیمت اقلام پروتئینی برداشته شود.

برچسب ها: برنج‌
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پر آبی سد‌های تهران شایعه است پر آبی سد‌های تهران شایعه است
شرکت آب منطقه‌ای آب تهران اعلام کرد: با توجه به کاهش نزولات آسمانی و پشت سرگذاشتن ۵ سال خشکسالی، حجم سد‌های تهران از جمله امیرکبیر و لتیان به عنوان ۲ سد مهم تامین آب تهران به حدود نصف سال گذشته رسیده است.
عفونت تدریجا به سرطان تبدیل می‌شود عفونت تدریجا به سرطان تبدیل می‌شود
در این مقاله، ارتباط میان عفونت ویروسی و سرطان کبد را بررسی می‌کنیم و می‌گوییم چه کسانی باید آزمایش بدهند و چگونه تشخیص زودهنگام می‌تواند جان انسان‌ها را نجات دهد.
خرید جدید پرسپولیس به سقف رویاهایم رسیدم خرید جدید پرسپولیس به سقف رویاهایم رسیدم
حسین ابرقویی، مدافع فصل گذشته خیبر خرم‌ آباد، پس از امضای قرارداد رسمی با پرسپولیس، در لایو باشگاه درباره احساسات خود از این انتقال صحبت کرد؛ انتقالی که با انتقاد برخی از هواداران همراه بود و باعث شد او نتواند جملاتش را تکمیل کند
آرامش پرسپولیس را برنمی‌تابند آرامش پرسپولیس را برنمی‌تابند
رضا درویش، مدیرعامل پرسپولیس از وضعیت نقل و انتقالات پرسپولیس گفت.
فوتبالیستی که رکورد لوکس بودن را شکست فوتبالیستی که رکورد لوکس بودن را شکست
بوگاتی شیرون ۱/۳ میلیون یورویی عضو جدید کلکسیون ساعت رونالدو شد
شاهکاری از سینمای آسیا شاهکاری از سینمای آسیا
کوروساوا در سال ۱۹۹۰ جایزه اسکار یک عمر دستاورد هنری را دریافت کرد. او پس از مرگ از سوی مجله ایژن‌ویک و سی‌ان‌ان به عنوان «آسیایی قرن» در رده «هنر، ادبیات و فرهنگ» معرفی شد و از او به‌عنوان یکی از پنج فردی که بیشترین سهم را در بهبود آسیا در سده بیستم داشتند، یاد شد.
قدرتمندترین مرد جهان ناپدید می‌شود! قدرتمندترین مرد جهان ناپدید می‌شود!
غیبت‌های طولانی‌مدت می‌تواند در خارج از چین، گمانه‌زنی‌هایی داغ را دربارۀ میزان اقتدار رهبر ایجاد کند.
برگزیده
هرکسی از رهبر تعریف کرد، فوری جذبش نکنیم هرکسی از رهبر تعریف کرد، فوری جذبش نکنیم
علی مطهری گفت: به نظر من باید هوشیار باشیم و اگر کسی از نظام و مقام‌های عالیرتبه کشور به ویژه رهبری تعریف و تمجید کرد فوری جذبش نکنیم اینها اشتباهاتی است که گاهی مرتکب شده‌ایم.
ممنوعیت دسترسی نمایندگان به تلفن همراه در صحن و کمیسیون ممنوعیت دسترسی نمایندگان به تلفن همراه در صحن و کمیسیون
در اختیار داشتن تلفن همراه برای نمایندگان در صحن علنی و کمیسیون‌های مجلس ممنوع شد.
فیلترشکن، مقاومت جمعی علیه تصمیمات نادرست فیلترشکن، مقاومت جمعی علیه تصمیمات نادرست
در نشست تخصصی «جامعه و آینده ایران» در وزارت ارتباطات، مرضیه ادهم با نگاهی انتقادی به سیاست‌گذاری‌های رسانه‌ای، از نحوه مواجهه حاکمیت با مسئله اینترنت انتقاد کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر