کد خبر: ۵۹۸۵۰
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۰

عارف: در اجرای هر طرح اولویت عدم آسیب به معیشت مردم و سپس اجرای آن است

معاون اول رئیس‌جمهور در اولین جلسه ستاد تنظیم بازار در سال ۱۴۰۴ گفت: سختی و شرایط کشور با دهه ۶۰ شباهت دارد.
عارف: در اجرای هر طرح اولویت عدم آسیب به معیشت مردم و سپس اجرای آن است

مخاطب ۲۴- محمدرضا عارف عصر امروز (یکشنبه) در جلسه ستاد تنظیم بازار که وزرای دادگستری صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، راه و شهرسازی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، معاون اجرایی رئیس جمهور، سخنگوی دولت، دبیر هیئت دولت و مسئولان دستگاه‌های امر حضور داشتند، تصریح کرد: در دولت و به ویژه ستاد تنظیم بازار در مقابله با گرانفروشی با وجود افزایش قیمت‌های جهانی عملکرد خوبی صورت گرفت.

معاون اول رئیس جمهور همچنین با اشاره به زحمات و تلاش‌های دستگاه‌های نظارتی از جمله سازمان حمایت مصرف کننده و تولید کننده، اتاق اصناف و استانداری‌ها برای برخورد با سودجویان و گرانفروشان خاطرنشان کرد: تجربه موفقیت آمیز دولت در حفظ آرامش کنونی بر بازار در طول سال باید با قوت ادامه یابد.

وی حفظ و تقویت آرامش در کشور را از تاکیدات مقام معظم رهبری و راهبرد‌های نظام و دولت چهاردهم برشمرد و گفت: مقام معظم رهبری در دیدار‌های خود با دولت و مسئولان نظام همواره بر حفظ و تقویت آرامش در کشور توصیه کردند که دولت چهاردهم از ابتدای آغاز به کار با وجود سختی و شرایط کشور که با دهه ۶۰ قابل مقایسه است، اما به دنبال این راهبرد بود که جامعه با بهترین وضعیت به ویژه در حوزه معیشت اداره شود.

بیشتر بخوانید

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: در تداوم مسیر کنونی ستاد تنظیم بازار گام‌های اساسی در سال جدید برداشته و موجبات رضایت مردم فراهم شود تا همچنان راهبرد «اولویت معیشت» نظام ادامه یابد چراکه توجه و رسیدگی به معیشت مردم از راهبرد‌های اصلی دولت چهاردهم است.

عارف تاکید کرد: باید با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی سیاست‌های حاکمیت را دنبال کنیم.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به مصوبه قبلی محدودیت صادرات برای تنظیم قیمت‌ها در بازار تصریح کرد: وزیر جهاد کشاورزی بر اساس تولید سال، سهم نیاز داخلی را مشخص کند و به مازاد بالاتر از نیاز کشور، مجوز صادرات کالا‌ها داده و در موارد خاص نیز برخی از کالا‌های مورد نیاز وارد شود.

عارف همچنین از عملکرد اجرایی طرح کالابرگ الکترونیکی توسط وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی قدردانی و تاکید کرد:در ادامه اجرای این طرح ضرورت دارد وزارت تعاون افرادی از دهک‌های پایینی که از اجرای این طرح از قلم افتاده‌اند را هرچه سریعتر شناسایی کند و تحت پوشش قرار دهد.

وی ادامه داد: در اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در دولت چهاردهم پس از رفع اشکالات این طرح در سالیان گذشته، اصلاحات در روند اجرای کنونی بررسی و در دولت طرح شود.

عارف خاطرنشان کرد: در اجرای هر طرح اولویت عدم آسیب به معیشت مردم و سپس اجرای آن است.

همچنین در ادامه جلسه که به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد، وزرای صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی گزارشی از اقدامات انجام شده این دو وزارتخانه برای آرامش بازار و تامین کالا‌های مورد نیاز مردم در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان ارائه کردند.

همچنین وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی گزارشی از نحوه اجرای طرح کالابرگ الکترونیک شامل برنامه زمانبندی اجرای طرح، خانوار‌های مشمول طرح و اعتبار مورد نیاز، اصلاحات انجام شده طرح‌های گذشته، پیشنهادات برای اجرای هرچه بهتر این طرح در طول سال جاری و تعداد فروشگاه‌های خرد و زنجیره فعال در اجرای این طرح ارائه کرد.

وزارت جهاد کشاورزی نیز گزارشی از میزان ثبت سفارش و واردات در سال ۱۴۰۳ و همچنین آمار کالا‌های اساسی در بنادر کشور در هفته دوم سال جاری ارائه کرد.

در این جلسه مقرر شد، وزارت جهاد کشاورزی بر اساس تولید سال، سهم نیاز داخلی را مشخص کند و به مازاد بالاتر از نیاز کشور، مجوز صادرات کالا‌ها داده و در موارد خاص نیز برخی از کالا‌های مورد نیاز وارد شود.

در ادامه این جلسه با توجه به ضرورت تعیین تکلیف نحوه عرضه خودرو‌های وارداتی و جلوگیری از افزایش قیمت خودرو‌ها و همچنین تاثیر آن بر سطح عمومی قیمت‌ها مقرر شد، قیمت کلیه خودرو‌های بنزینی و هیبریدی وارداتی پس از محاسبه سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان و تصویب ستاد تنظیم بازار عملیاتی شود.

برچسب ها: محمدرضا عارف
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر