کد خبر: ۵۸۴۲۳
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۷

مهلت ۳ ماهه‌ پزشکیان برای تکمیل کابینه دولت چهاردهم

با عدم رأی اعتماد نمایندگان مجلس به همتی برای وزارت اقتصاد، رئیس جمهور ۳ ماه مهلت دارد ضمن تعیین سرپرست، گزینه جدیدی را به مجلس معرفی کند
مهلت ۳ ماهه‌ پزشکیان برای تکمیل کابینه دولت چهاردهم

مخاطب۲۴- صبح امروز یکشنبه، ۱۲ اسفندماه، جلسه علنی مجلس برای استیضاح عبدالناصر همتی، وزیر اقتصاد، برگزار شد و پس از سخنان موافقان و مخالفان و هم‌چنین نطق رئیس‌جمهور در دفاع از وزیر کابینه‌اش و هم‌چنین سخنرانی همتی، نمایندگان مجلس با ۱۸۲ رأی به برکناری اولین وزیر از کابینه‌ی چهاردهم رأی دادند.

بیشتر بخوانید

بر این اساس، از مجموع ۲۷۳ رأی، ۱۸۲ نفر به‌عنوان موافق استیضاح، ۸۹ نماینده‌ی مخالف استیضاح، ۱ رأی ممتنع و ۱ رأی باطله عبدالناصر همتی وجود داشت و بر این اساس، وی از قطار دولت پیاده شد.

رئیس‌جمهور طبق اصل ۱۳۵ قانون اساسی موظف است یک سرپرست را برای حداکثر مدت سه ماه برای این وزارتخانه تعیین کند. پزشکیان می‌بایست در این مدت گزینه‌ی جدیدی برای برای تصدی وزارت اقتصاد به مجلس معرفی کند تا فرآیند بررسی برنامه‌ها و صلاحیت وزیر پیشنهادی طی شود

اصل ۱۳۵ قانون اساسی در این‌باره می‌گوید "وزرا تا زمانی که عزل نشده‌‏اند و یا بر اثر استیضاح یا درخواست رأی اعتماد، مجلس به آنها رأی عدم اعتماد نداده است در سِمَت خود باقی می‏‌مانند. استعفای هیئت وزیران یا هر یک از آنان به رئیس ‏جمهور تسلیم می‏‌شود و هیئت وزیران تا تعیین دولت جدید به وظایف خود ادامه خواهند داد. رئیس‏ جمهور می‏تواند برای وزارتخانه‏‌هایی که وزیر ندارند حداکثر برای مدت سه ماه سرپرست تعیین نماید. "

حالا باید منتظر ماند تا دولت چهاردهم جه کسی را به‌عنوان جایگزینِ همتی برای تصدی وزارت اقتصاد در نظر گرفته است.

برچسب ها: عبدالناصر همتی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
رژیم بدون گلوتن برای همه مناسب است؟ رژیم بدون گلوتن برای همه مناسب است؟
رژیم فاقد گلوتن، انتخاب تعداد زیادی از افراد مبتلا به سلیاک یا کسانی است که به دنبال یک رژیم لاغری سالم هستند.
اعترافات جدید قاتل خبرنگار ایرنا: پشیمان نیستم! اعترافات جدید قاتل خبرنگار ایرنا: پشیمان نیستم!
جلسه محاکمه وکیل سابق دادگستری که همسر خبرنگارش را به قتل رسانده بود صبح امروز در شعبه دهم دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شد.
ارکستر ملی با رنگین‌کمانی از آثار موسیقی ایرانی ارکستر ملی با رنگین‌کمانی از آثار موسیقی ایرانی
کنسرت ارکستر موسیقی ملی ایران با عنوان «به استقبال بهار» به رهبری همایون رحیمیان با اجرای آثاری از آهنگسازان بنام و فقید در تالار وحدت به روی صحنه رفت.
چرا بعضی صبح‌ها خواب‌هایی را که می‌بینیم به یاد نمی‌آوریم؟ چرا بعضی صبح‌ها خواب‌هایی را که می‌بینیم به یاد نمی‌آوریم؟
آیا تا به حال صبح از خواب بیدار شده‌اید و احساس کرده‌اید که رؤیا دیده‌اید، اما قادر به یادآوری جزئیات آن نبوده‌اید؟ بر اساس پژوهشی جدید، توانایی به یاد آوردن خواب‌ها ممکن است تحت تأثیر مجموعه‌ای از عوامل فردی و محیطی قرار بگیرد.
بی‌سابقه‌ترین وضعیت سد کرج بی‌سابقه‌ترین وضعیت سد کرج
از مجموع حجم ۲۰۵میلیون مترمکعبی مخزن سد کرج تنها ۱۳میلیون مترمکعب آب پشت این سد ذخیره شده است، به‌عبارتی در زمان حاضر حدود ۶درصد ظرفیت سد کرج پُر و حدود ۹۴درصد ظرفیت مخزن این سد خالی است.
علت مرگ ستاره سینمای هالیوود و همسرش مشخص شد علت مرگ ستاره سینمای هالیوود و همسرش مشخص شد
رئیس پزشکی قانونی نیومکزیکو امروز اعلام کرد که کالبدشکافی «جین هکمن» نشان داد که این بازیگر ۹۵ ساله بر اثر ترکیبی از «بیماری پیشرفته آلزایمر» و بیماری شدید قلبی درگذشته است
تحصن‌کنندگان قانون حجاب از سمت برخی افراد پول دریافت می‌کنند؟ حقیقت دارد؟ تحصن‌کنندگان قانون حجاب از سمت برخی افراد پول دریافت می‌کنند؟ حقیقت دارد؟
جواد نیک‌بین گفت: خواهش می‌کنم درباره حضور جمعی متحصن در مقابل مجلس شورای اسلامی در باب موضوع عفاف و حجاب بررسی صورت گیرد، چرا که بنده مطلع شدم کسانی که شب‌ها در محل این تحصن می‌خوابند، از سمت کسانی پول دریافت می‌کنند. ضرورت دارد تا وزارت اطلاعات و دستگاه‌های امنیتی این موضوع را بررسی کنند تا مشخص شود این پول‌ها از کجا می‌آید. همچنین باید مشخص شود که برخی افراد به‌دنبال خدشه‌دار کردن وظایف مجلس هستند.»
برگزیده
تحصن‌کنندگان قانون حجاب از سمت برخی افراد پول دریافت می‌کنند؟ حقیقت دارد؟ تحصن‌کنندگان قانون حجاب از سمت برخی افراد پول دریافت می‌کنند؟ حقیقت دارد؟
جواد نیک‌بین گفت: خواهش می‌کنم درباره حضور جمعی متحصن در مقابل مجلس شورای اسلامی در باب موضوع عفاف و حجاب بررسی صورت گیرد، چرا که بنده مطلع شدم کسانی که شب‌ها در محل این تحصن می‌خوابند، از سمت کسانی پول دریافت می‌کنند. ضرورت دارد تا وزارت اطلاعات و دستگاه‌های امنیتی این موضوع را بررسی کنند تا مشخص شود این پول‌ها از کجا می‌آید. همچنین باید مشخص شود که برخی افراد به‌دنبال خدشه‌دار کردن وظایف مجلس هستند.»
قالیباف: به‌گونه‌ای عمل کنیم که دشمن چاره‌ای جز رفع تحریم‌ها نداشته باشد قالیباف: به‌گونه‌ای عمل کنیم که دشمن چاره‌ای جز رفع تحریم‌ها نداشته باشد
باید به‌گونه‌ای عمل کنیم که دشمن چاره‌ای جز رفع تحریم‌ها نداشته باشد. اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا مذاکره‌نمایی با هدف تحمیل خلع سلاح است.
تکرار اظهارات ترامپ درباره ایران توسط کاخ سفید تکرار اظهارات ترامپ درباره ایران توسط کاخ سفید
سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید اظهارات ترامپ علیه ایران را تکرار کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر