کد خبر: ۵۸۳۷۶
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۹

نیکاراگوئه از شورای حقوق بشر سازمان ملل خارج شد

دولت نیکاراگوئه در اعتراض به گزارش اخیر گروهی از کارشناسان سازمان ملل، از عضویت در شورای حقوق بشر این نهاد بین‌المللی کناره‌گیری و همچنین با متهم کردن «سازمان بین‌المللی کار» (ILO) و «سازمان بین‌المللی مهاجرت» (IOM) به «بی‌ثبات‌سازی» و «مداخله‌گرایی»، خروج از این نهاد‌ها را اعلام کرد.
نیکاراگوئه از شورای حقوق بشر سازمان ملل خارج شد

مخاطب۲۴- دولت نیکاراگوئه با رد گزارش اخیر گروهی از کارشناسان سازمان ملل مبنی بر اینکه ارتش نیکاراگوئه «به طور فعالانه» در سرکوب تظاهرات ضد دولتی در سال ۲۰۱۸ مشارکت داشته، از شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد خارج شد و «والدراک خائِنتشکه» وزیر امور خارجه نیکاراگوئه در نامه‌ای به رئیس شورا، این نهاد را به نقض استاندارد‌های عینی خود متهم کرد.

وی تاکید کرد که گزارش اخیر و سایر گزارش‌های قبلی شورای حقوق بشر شواهدی هستند که نشان می‌دهند حقوق بشر «ابزاری است و از آنها به عنوان بهانه‌ای برای مداخله در امور داخلی کشور‌ها استفاده می‌شود.»

بیشتر بخوانید

دولت نیکاراگوئه همچنین خروج خود از «سازمان بین‌المللی کار» (ILO) و «سازمان بین‌المللی مهاجرت» (IOM) را اعلام و آنها را به «بی‌ثبات‌سازی» و «مداخله‌گرایی» متهم کرد.

به گزارش خبرگزاری افه، «روساریو موریو» معاون رئیس‌جمهوری نیکاراگوئه از طریق رسانه‌های رسمی این کشور اعلام کرد: ما سازمان بین‌المللی کار و سازمان بین‌المللی مهاجرت را از تصمیم مستقل و غیرقابل برگشت خود برای خروج از سازمان‌هایی که ماموریتی را که برای آن ایجاد شده‌اند، انجام نمی‌دهند، مطلع کرده‌ایم.

چهارم فوریه گذشته (۱۶ بهمن) نیکاراگوئه همچنین در اعتراض به «سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد» (فائو) که این کشور را به عنوان یکی از گرسنه‌ترین کشور‌های جهان معرفی کرده بود، خارج شد و دستور داد تا «به طور فوری»، نمایندگی و دفاتر آن در ماناگوا بسته شوند.

موریو گفت: ما به رد همه دروغ‌ها و تهمت‌های سازمان‌هایی که باید به نفع همگان باشند و به گروه قدرت‌ها، امپریالیست‌های زمین می‌پیوندند، ادامه می‌دهیم.

وی افزود: ما به رد تمام آن راه‌هایی که تلاش می‌کنند دولت ما را تحقیر کنند، ادامه می‌دهیم.

موریو تاکید کرد: ما روابط با این سازمان‌هایی که به وظیفه خود در خدمت به خیر همه عمل نمی‌کنند را قطع می‌کنیم؛ سازمان‌هایی که سیاسی عمل می‌کنند و مانور‌های بی‌ثباتی و مداخله را اجرا می‌کنند.

برچسب ها: نیکاراگوئه
اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم
ستار هاشمی با تأکید بر اینکه اگر گفته شود به اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم شوخی تلخی کرده‌ایم، گفت: امروز فضای مجازی بخشی از فضای واقعی زندگی مردم شده و باید این موضوع را بپذیریم.
تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار
پس از دیدار رئیس‌جمهور اوکراین و آمریکا در داووس، کی‌یف مجبور به پذیرش واگذاری ارضی از سوی ترامپ شد.
تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران
شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در پایان نشست ویژه روز جمعه، قطعنامه پیشنهادی ایسلند، آلمان، مقدونیه شمالی، جمهوری مولداوی و انگلیس درباره ایران را تصویب کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر