کد خبر: ۵۸۳۷۶
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۹

نیکاراگوئه از شورای حقوق بشر سازمان ملل خارج شد

دولت نیکاراگوئه در اعتراض به گزارش اخیر گروهی از کارشناسان سازمان ملل، از عضویت در شورای حقوق بشر این نهاد بین‌المللی کناره‌گیری و همچنین با متهم کردن «سازمان بین‌المللی کار» (ILO) و «سازمان بین‌المللی مهاجرت» (IOM) به «بی‌ثبات‌سازی» و «مداخله‌گرایی»، خروج از این نهاد‌ها را اعلام کرد.
نیکاراگوئه از شورای حقوق بشر سازمان ملل خارج شد

مخاطب۲۴- دولت نیکاراگوئه با رد گزارش اخیر گروهی از کارشناسان سازمان ملل مبنی بر اینکه ارتش نیکاراگوئه «به طور فعالانه» در سرکوب تظاهرات ضد دولتی در سال ۲۰۱۸ مشارکت داشته، از شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد خارج شد و «والدراک خائِنتشکه» وزیر امور خارجه نیکاراگوئه در نامه‌ای به رئیس شورا، این نهاد را به نقض استاندارد‌های عینی خود متهم کرد.

وی تاکید کرد که گزارش اخیر و سایر گزارش‌های قبلی شورای حقوق بشر شواهدی هستند که نشان می‌دهند حقوق بشر «ابزاری است و از آنها به عنوان بهانه‌ای برای مداخله در امور داخلی کشور‌ها استفاده می‌شود.»

بیشتر بخوانید

دولت نیکاراگوئه همچنین خروج خود از «سازمان بین‌المللی کار» (ILO) و «سازمان بین‌المللی مهاجرت» (IOM) را اعلام و آنها را به «بی‌ثبات‌سازی» و «مداخله‌گرایی» متهم کرد.

به گزارش خبرگزاری افه، «روساریو موریو» معاون رئیس‌جمهوری نیکاراگوئه از طریق رسانه‌های رسمی این کشور اعلام کرد: ما سازمان بین‌المللی کار و سازمان بین‌المللی مهاجرت را از تصمیم مستقل و غیرقابل برگشت خود برای خروج از سازمان‌هایی که ماموریتی را که برای آن ایجاد شده‌اند، انجام نمی‌دهند، مطلع کرده‌ایم.

چهارم فوریه گذشته (۱۶ بهمن) نیکاراگوئه همچنین در اعتراض به «سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد» (فائو) که این کشور را به عنوان یکی از گرسنه‌ترین کشور‌های جهان معرفی کرده بود، خارج شد و دستور داد تا «به طور فوری»، نمایندگی و دفاتر آن در ماناگوا بسته شوند.

موریو گفت: ما به رد همه دروغ‌ها و تهمت‌های سازمان‌هایی که باید به نفع همگان باشند و به گروه قدرت‌ها، امپریالیست‌های زمین می‌پیوندند، ادامه می‌دهیم.

وی افزود: ما به رد تمام آن راه‌هایی که تلاش می‌کنند دولت ما را تحقیر کنند، ادامه می‌دهیم.

موریو تاکید کرد: ما روابط با این سازمان‌هایی که به وظیفه خود در خدمت به خیر همه عمل نمی‌کنند را قطع می‌کنیم؛ سازمان‌هایی که سیاسی عمل می‌کنند و مانور‌های بی‌ثباتی و مداخله را اجرا می‌کنند.

برچسب ها: نیکاراگوئه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
من دریاچه ارومیه هستم من دریاچه ارومیه هستم
رضا کیانیان با انتشار پستی درباره دریاچه ارومیه، کمپین #من_دریاچه_ارومیه_هستم را یادآوری کرد.
کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟ کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟
ادعایی شگفت‌انگیز بار دیگر دنیای باستان شناسی را به هم ریخته است. باستان‌شناسان از کشف بقایای یک کشتی باستانی در ترکیه خبر دادند که می‌تواند همان کشتی نوح باشد
راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت
مرگ ناگهانی فرامرز عزیزی، قهرمان پرورش‌اندام آسیا، جامعه ورزش را در شوک فرو برد؛ رویدادی تلخ که گفته می‌شود فشار‌های روحی اخیر نقشی جدی در آن داشته است.
ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی! ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی!
درخشش خیره‌کننده اورونوف برابر مصر هم شادی بزرگی برای پرسپولیس ساخت و هم نگرانی تازه‌ای ایجاد کرد؛ ستاره‌ای که حالا در مرکز توجه باشگاه‌های خارجی است.
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟ کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟
پیاز یکی از پرمصرف‌ترین سبزیجات در آشپزخانه‌های ایرانی است. اما همیشه این پرسش مطرح می‌شود که میان پیاز سفید و پیاز قرمز، کدام‌یک از نظر مواد مغذی و خواص سلامتی برتری دارد؟
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر