کد خبر: ۵۸۳۳۰
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۹

گروسی: ایران خواستار توافق است

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار مطرح نشریه آمریکایی ضمن ابراز نگرانی درباره «عدم ارتباط بین ایران و آمریکا»، با استقبال از اظهارات رئیس جمهور آمریکا مبنی بر خواست او برای رسیدن به توافقی تازه با ایران، اذعان کرد: «می‌دانم که ایران خواستار توافق است.»
گروسی: ایران خواستار توافق است

مخاطب۲۴- رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شامگاه چهارشنبه با «لارنس نورمن» خبرنگار روزنامه وال استریت ژورنال گفت‌و‌گو کرد.

طبق گزارش نورمن که در صفحه شخصی او در شبکه اجتماعی «ایکس» و وال‌استریت ژورنال منتشر شده است، گروسی در گفت‌و‌گو با نورمن بدون اشاره به فشار حداکثری «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا علیه ایران با وجود خواست ایران برای رسیدن به توافقی تازه و پایبندی این کشور به همه تعهدات پادمانی خود ادعا کرد: «پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران، مشکلات را بزرگتر می‌کند، نه کوچک‌تر.»

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی مجددا بدون اشاره به کارشکنی آمریکا و اقدامات ضدایرانی این کشور، از جمله اعمال تحریم‌های غیرقانونی و یکجانبه، خواستار «تعامل» بین واشنگتن و ایران شد.

او گفت: «عدم حرکت ما به سوی مذاکره، مشکل ساز است. باید به سمت عمل و مذاکره حرکت کنیم.»

به اذعان گروسی، او تاکنون با مقامات دولت ترامپ یا شخص او صحبت نکرده و نسبت به تغییر این مسئله در آینده‌ای نزدیک، ابراز امیدواری کرد.

او همچنین به انتشار گزارشات ادعایی درباره انتقال پیام بین ایران و آمریکا از طریق کشور‌های ثالث واکنش نشان داد و گفت: «من به‌طور جدی با دیگران درباره این مسئله صحبت کرده‌ام، هیچ راه ارتباطی پشتی بین ایران و آمریکا وجود ندارد.»

گروسی همچنین با استقبال از خواست رئیس جمهور آمریکا برای رسیدن به توافقی تازه با ایران، اذعان کرد: «می‌دانم که ایران خواستار توافق است.»

او در پاسخ به سوال نورمن پیرامون شروط مطرح شده در توافق احتمالی بین ایران و قدرت‌های جهانی و قرارگیری موضوعاتی از جمله دسترسی گسترده‌تر آژانس به تأسیساتی غیرمربوط به برجام گفت: «افراد مختلف، شروط متفاوتی برای توافق دارند. توافق بعدی متفاوت خواهد بود، اما درباره گسترده‌تر بودن آن اطلاعی ندارم.»

گروسی همچنین گفت که گزارش جامع آژانس درباره ایران پیش از ماه ژوئن منتشر خواهد شد. او افزود: «ایده خوبی است که پیش از انتشار این گزارش به ایران سفر کنم. سطح گفت‌و‌گو‌ها و ارتباط با تهران و وزیر خارجه ایران (سید عباس عراقچی) بسیار خوب است.»

پیشتر، خبرگزاری رویترز نیز به نقل از گروسی گزارش کرده بود که عراقچی در آخرین گفت‌وگوی خود با گروسی، از مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دعوت کرده بود تا مجددا به تهران سفر کند.

برچسب ها: رافائل گروسی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خبر جدید مجلس درباره تعطیلی پنج‌شنبه‌ها خبر جدید مجلس درباره تعطیلی پنج‌شنبه‌ها
سخنگوی کمیسیون اجتماعی گفت: درحال رایزنی برای حل مشکل تعطیلی پنجشنبه‌ها هستیم.
مصوبه جدید به کنکور ۱۴۰۴ نمی‌رسد! مصوبه جدید به کنکور ۱۴۰۴ نمی‌رسد!
معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه کار‌های مقدماتی اصلاح سهمیه‌های کنکور صورت گرفته است، گفت: در صورت اصلاح نهایی اجرای این مصوبه به کنکور ۱۴۰۴ نخواهد رسید.
چرا آمار آزمایشات غیرضروری در کشور بالاست؟ چرا آمار آزمایشات غیرضروری در کشور بالاست؟
آمار بالای تست‌های آزمایشگاهی با انجام سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون آزمایش در کشور و تجویز میانگین ۱۰ قلم آزمایش در هر نسخه، به یکی از چالش‌های نظام سلامت تبدیل شده است؛ آماری که بار مالی سنگینی به بیمه‌ها و بیماران تحمیل می‌کند.
شرط ایران برای برقراری ارتباط با حاکمان جدید سوریه شرط ایران برای برقراری ارتباط با حاکمان جدید سوریه
وزیر امور خارجه ایران گفت تا زمانی‌که حاکمان جدید سوریه امنیت در این کشور را تضمین نکنند، ایران قصد برقراری تماس با حاکمان جدید سوریه را ندارد.
هوش مصنوعی میگه تراختور قهرمان! هوش مصنوعی میگه تراختور قهرمان!
هوش مصنوعی قهرمان ایران را مشخص کرد گروک شانس ۳ تیم برای قهرمانی لیگ برتر فوتبال ایران در فصل ۱۴۰۳-۱۴۰۴ را پیش بینی کرد.
ایران و آمریکا در ایتالیا گفت‌وگوی مستقیم ندارند ایران و آمریکا در ایتالیا گفت‌وگوی مستقیم ندارند
«هیبا نصر» خبرنگار الشرق در رم امروز مدعی شده «هیأت‌های ایالات متحده و ایران در یک اتاق در سفارت عمان در رم حضور دارند» مه این خبر درست نیست.
فروش بیش از ۲ میلیاردی نمایش‌ها در فروردین ۱۴۰۴ فروش بیش از ۲ میلیاردی نمایش‌ها در فروردین ۱۴۰۴
آمار فروش نمایش‌های مجموعه تئاتر شهر، تالار هنر و تماشاخانه سنگلج از ابتدای سال تا پایان روز جمعه ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ اعلام شد.
برگزیده
دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ایتالیا دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ایتالیا
امروز شنبه مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا با میانجیگری عمان در کشور ایتالیا برگزار می‌شود و ریاست این مذاکرات را وزیر امور خارجه کشورمان و نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور غرب آسیا به‌عهده دارند.
ادعای آکسیوس: آمریکا با غنی‌سازی در سطح ۳.۶۷ درصد موافقت کرده است ادعای آکسیوس: آمریکا با غنی‌سازی در سطح ۳.۶۷ درصد موافقت کرده است
رسانه آمریکایی مدعی شد که آمریکا با غنی سازی صلح امیز ایران موافقت کرده است.
شرط ایران برای برقراری ارتباط با حاکمان جدید سوریه شرط ایران برای برقراری ارتباط با حاکمان جدید سوریه
وزیر امور خارجه ایران گفت تا زمانی‌که حاکمان جدید سوریه امنیت در این کشور را تضمین نکنند، ایران قصد برقراری تماس با حاکمان جدید سوریه را ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر