کد خبر: ۵۸۳۰۷
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۲

عراقچی: مذاکرات با اروپا ادامه خواهد داشت

وزیر امور خارجه کشورمان با تاکید بر اینکه مذاکرات با اروپا ادامه می‌یابد، درباره سفر لاوروف به تهران و اینکه وی حامل پیامی بوده است، تاکید کرد: قرار نبود پیامی بیاورد.
عراقچی: مذاکرات با اروپا ادامه خواهد داشت

مخاطب۲۴- سید عباس عراقچی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران گفت: ما دو روز پیش در ژنو دور جدیدی از مذاکرات با سه کشور اروپایی را انجام دادیم و این مذاکرات درباره مسایل هسته‌ای و بعضی مسائل دیگر بود.

وی ادامه داد: مذاکرات با اروپا ادامه می‌یابد و البته به هر حال فراز و نشیب خاص خود را دارد. سوالات و نکات متعددی هست که باید پاسخ داده شود. مذاکرات ادامه خواهد داشت.

وی درباره سفر وزیر خارجه روسیه به تهران و مذاکراتش بیان کرد: مذاکرات بسیار مفصلی داشتیم و درباره تمام مسائل منطقه و درخصوص طیف وسیع مسائل دوجانبه گفت‌وگوی مفصلی داشتیم. آقای لاوروف درباره مذاکرات روسیه با آمریکا و مذاکرات خود با دیگران در منطقه گزارش مفصلی داد.

بیشتر بخوانید

وزیر خارجه افزود: پیامی در این دیدار وجود نداشت و قرار نبود پیامی بیاورد.

وی در خصوص پاسخ تهران به سیاست آمریکا در جهت محدودسازی کشور‌ها برای همکاری با ایران، گفت: ما تحت تاثیر فشار حداکثری مذاکره نمی‌کنیم. سیاست فشار حداکثری هم جدید نیست و یکبار امتحان شده و نتیجه مثبتی نداشته است. ایران سالهاست مسیر پیشرفت خود را بدون توجه به تحریم‌ها دنبال کرده است. ایران با زور و فشار و زبان تهدید و تحریم مذاکره نخواهد کرد. ایران ثابت کرده به زبان احترام و کرامت پاسخ خواهد داد.

عراقچی در پاسخ به این پرسش که آیا در دیدار با امیر قطر، وی حامل پیام خاصی برای ایران بود، گفت: پیامی وجود نداشت و ما مشورت و رایزنی درباره مسائل منطقه‌ای داشتیم. با سایر کشور‌های منطقه هم تماس مرتب داریم. اقتضای مسائل منطقه‌ای این است که با کشور‌های منطقه مرتب مذاکره داشه باشیم.

برچسب ها: سید عباس عراقچی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر
مهدهای کودک و پیش دبستانی در استان تهران به جز فیروزکوه تعطیل است و با دورکاری مادران این کودکان موافقت می شود.
بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها
سفر بن‌سلمان به آمریکا تمرکز بر دریافت اف-۳۵، توافق امنیتی و انرژی هسته‌ای دارد و همزمان مسیر عادی‌سازی روابط عربستان با اسرائیل را روشن می‌کند.
نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد
مطالعه دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی هنگام خواب، خطر ابتلا به بیماری قلبی را بالا می‌برد و رعایت تاریکی اتاق توصیه می‌شود.
جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد
رئیس پلیس فتا هشدار داد با نزدیک شدن جمعه سیاه، تبلیغات فریبنده و کلاهبرداری‌ها در فضای مجازی به ویژه تلگرام و اینستاگرام افزایش می‌یابد.
گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأکید کرد ایران برنامه ساخت سلاح هسته‌ای ندارد، اما به توسعه فناوری‌های پیشرفته و افزایش ذخایر اورانیوم ادامه می‌دهد.
اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود
روزنامه یسرائیل هیوم گزارش داد ارتش اسرائیل خود را برای آغاز یک حمله چندروزه به لبنان آماده کرده و عملیات علیه زیرساخت‌های حزب‌الله و حماس ادامه دارد.
بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد تفاهم قاهره با آژانس از نظر ایران لغو شده و قطعنامه اخیر شورای حکام علیه ایران، حقوقی و قانونی نیست و واکنش ایران در پی خواهد داشت.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر