کد خبر: ۵۸۳۰۷
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۲

عراقچی: مذاکرات با اروپا ادامه خواهد داشت

وزیر امور خارجه کشورمان با تاکید بر اینکه مذاکرات با اروپا ادامه می‌یابد، درباره سفر لاوروف به تهران و اینکه وی حامل پیامی بوده است، تاکید کرد: قرار نبود پیامی بیاورد.
عراقچی: مذاکرات با اروپا ادامه خواهد داشت

مخاطب۲۴- سید عباس عراقچی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران گفت: ما دو روز پیش در ژنو دور جدیدی از مذاکرات با سه کشور اروپایی را انجام دادیم و این مذاکرات درباره مسایل هسته‌ای و بعضی مسائل دیگر بود.

وی ادامه داد: مذاکرات با اروپا ادامه می‌یابد و البته به هر حال فراز و نشیب خاص خود را دارد. سوالات و نکات متعددی هست که باید پاسخ داده شود. مذاکرات ادامه خواهد داشت.

وی درباره سفر وزیر خارجه روسیه به تهران و مذاکراتش بیان کرد: مذاکرات بسیار مفصلی داشتیم و درباره تمام مسائل منطقه و درخصوص طیف وسیع مسائل دوجانبه گفت‌وگوی مفصلی داشتیم. آقای لاوروف درباره مذاکرات روسیه با آمریکا و مذاکرات خود با دیگران در منطقه گزارش مفصلی داد.

بیشتر بخوانید

وزیر خارجه افزود: پیامی در این دیدار وجود نداشت و قرار نبود پیامی بیاورد.

وی در خصوص پاسخ تهران به سیاست آمریکا در جهت محدودسازی کشور‌ها برای همکاری با ایران، گفت: ما تحت تاثیر فشار حداکثری مذاکره نمی‌کنیم. سیاست فشار حداکثری هم جدید نیست و یکبار امتحان شده و نتیجه مثبتی نداشته است. ایران سالهاست مسیر پیشرفت خود را بدون توجه به تحریم‌ها دنبال کرده است. ایران با زور و فشار و زبان تهدید و تحریم مذاکره نخواهد کرد. ایران ثابت کرده به زبان احترام و کرامت پاسخ خواهد داد.

عراقچی در پاسخ به این پرسش که آیا در دیدار با امیر قطر، وی حامل پیام خاصی برای ایران بود، گفت: پیامی وجود نداشت و ما مشورت و رایزنی درباره مسائل منطقه‌ای داشتیم. با سایر کشور‌های منطقه هم تماس مرتب داریم. اقتضای مسائل منطقه‌ای این است که با کشور‌های منطقه مرتب مذاکره داشه باشیم.

برچسب ها: سید عباس عراقچی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا
اینفوگرافیک اختصاصی مخاطب۲۴، این روایت تصویری، تحولات سیاسی و اقتصادی ونزوئلا را از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۶ مرور می‌کند؛ از تورم افسارگسیخته و مهاجرت میلیونی تا عملیات نظامی آمریکا و پایان دوران مادورو
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
فوری/ انتشار اولین عکس از مادورو بعد از بازداشت فوری/ انتشار اولین عکس از مادورو بعد از بازداشت
ترامپ تصویری از نیکلاس مادورو در ناو «یو‌اس‌اس ایووجیما» را منتشر کرده است
ترامپ: مادورو و همسر وی را دستگیر و از ونزوئلا خارج کردیم+ عکس ترامپ: مادورو و همسر وی را دستگیر و از ونزوئلا خارج کردیم+ عکس
ایالات متحده آمریکا با موفقیت یک حمله گسترده علیه ونزوئلا و رهبر آن، رئیس‌جمهور نیکلاس مادورو، انجام داده است؛ کسی که به‌همراه همسرش بازداشت شده و از کشور منتقل شده است
زلزله در پرسپولیس؛ تصمیم جنجالی اوسمار، دو خروجی بزرگ! زلزله در پرسپولیس؛ تصمیم جنجالی اوسمار، دو خروجی بزرگ!
نقل‌وانتقالات زمستانی پرسپولیس با یک شوک بزرگ آغاز شد؛ تصمیم نهایی اوسمار ویرا منجر به جدایی رسمی سرژ اوریه و فرشاد احمدزاده شد.
ساخت عکس دختر پدری با هوش مصنوعی برای روز پدر ساخت عکس دختر پدری با هوش مصنوعی برای روز پدر
با هوش مصنوعی می‌توان عکس‌های دختر پدری احساسی و اختصاصی برای روز پدر ساخت. در این مقاله پرامپت پدر و دختری،بهترین روش‌ و نکات مهم را معرفی می‌کنیم.
سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد
مسعود پزشکیان رییس جمهور در نشست فعالان سیاسی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: ما دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم. او گفت: دلار را به هر کسی می‌دهیم می‌خورد
برگزیده
ترامپ: مادورو و همسر وی را دستگیر و از ونزوئلا خارج کردیم+ عکس ترامپ: مادورو و همسر وی را دستگیر و از ونزوئلا خارج کردیم+ عکس
ایالات متحده آمریکا با موفقیت یک حمله گسترده علیه ونزوئلا و رهبر آن، رئیس‌جمهور نیکلاس مادورو، انجام داده است؛ کسی که به‌همراه همسرش بازداشت شده و از کشور منتقل شده است
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر