کد خبر: ۵۸۲۹
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۱

مسکو: غرب تازه فهمید که چرا به قطعنامه احمقانه ضدایرانی رای مخالف دادیم

میخائیل اولیانوف اقدام آمریکا و متحدانش در تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام را احمقانه توصیف کرد.
مسکو: غرب تازه فهمید که چرا به قطعنامه احمقانه ضدایرانی رای مخالف دادیم

مخاطب ۲۴- روسیه تصویب قطعنامه ضد ایرانی در شورای حکام، آژانس بین المللی انرژی اتمی را احمقانه خواند. 

مسکو: غرب تازه فهمید که چرا به قطعنامه احمقانه ضدایرانی رای مخالف دادیم

بر این اساس، میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه در سازمان های بین المللی مستقر در وین در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: اخبار جدید درباره کاهش همکاری های تهران با آژانس را شنیدید؟ حال پی بردید که چرا روسیه به قطعنامه احمقانه آمریکا و متحدان غربی اش علیه ایران در شورای حکام رای منفی داد. متاسفانه شاهد آن هستیم که همتایان غربی ما هیچ درکی از واقعیت و شرایطی که هم اینک در آن قرار داریم ندارند. 

 

گفتنی است علی رغم همکاری های گسترده ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی، این نهاد به سردمداری آمریکا و متحدان غربی اش اقدام به صدور قطعنامه ای مبنی بر عدم همکاری تهران نمود. مقامات ایران نیز در واکنش به این قطعنامه سیاسی، برخی دوربین های نظارتی فراپادمانی را خاموش و دستگاه جریان سنج در تاسیسات تولید آب سنگین و دستگاه اندازه گیری آنلاین غنی سازی در نطنز را حذف کردند. 

مقامات غربی با محکوم کردند این اقدامات، خواستار ادامه همکاری های تهران با آژانس بین المللی انرژی اتمی شدند. 

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر