کد خبر: ۵۸۲۹
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۱

مسکو: غرب تازه فهمید که چرا به قطعنامه احمقانه ضدایرانی رای مخالف دادیم

میخائیل اولیانوف اقدام آمریکا و متحدانش در تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام را احمقانه توصیف کرد.
مسکو: غرب تازه فهمید که چرا به قطعنامه احمقانه ضدایرانی رای مخالف دادیم

مخاطب ۲۴- روسیه تصویب قطعنامه ضد ایرانی در شورای حکام، آژانس بین المللی انرژی اتمی را احمقانه خواند. 

مسکو: غرب تازه فهمید که چرا به قطعنامه احمقانه ضدایرانی رای مخالف دادیم

بر این اساس، میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه در سازمان های بین المللی مستقر در وین در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: اخبار جدید درباره کاهش همکاری های تهران با آژانس را شنیدید؟ حال پی بردید که چرا روسیه به قطعنامه احمقانه آمریکا و متحدان غربی اش علیه ایران در شورای حکام رای منفی داد. متاسفانه شاهد آن هستیم که همتایان غربی ما هیچ درکی از واقعیت و شرایطی که هم اینک در آن قرار داریم ندارند. 

 

گفتنی است علی رغم همکاری های گسترده ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی، این نهاد به سردمداری آمریکا و متحدان غربی اش اقدام به صدور قطعنامه ای مبنی بر عدم همکاری تهران نمود. مقامات ایران نیز در واکنش به این قطعنامه سیاسی، برخی دوربین های نظارتی فراپادمانی را خاموش و دستگاه جریان سنج در تاسیسات تولید آب سنگین و دستگاه اندازه گیری آنلاین غنی سازی در نطنز را حذف کردند. 

مقامات غربی با محکوم کردند این اقدامات، خواستار ادامه همکاری های تهران با آژانس بین المللی انرژی اتمی شدند. 

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟ برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟
دانشمندان در پژوهشی تازه مسیر احتمالی برخورد اجرام بین‌ستاره‌ای با زمین را شناسایی کرده‌اند؛ یافته‌ای که نشان می‌دهد این مهمانان فراخورشیدی بیشتر از نزدیکی استوا عبور می‌کنند و در زمستان شانس بیشتری برای برخورد دارند. با این حال، فعلاً زمین از خطر دور است.
توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس با حضور در استودیو مخاطب۲۴ در خصوص خاطرات خود از دربی‌های برگزارشده و آمار درخشان خود از دربی صحبت کرد
خیرمقدم رسمی باشگاه عراقی به منصوریان خیرمقدم رسمی باشگاه عراقی به منصوریان
روز گذشته خبر رسمی عقد قرارداد علیرضا منصوریان با باشگاه عراقی الطلبه منتشر شد تا مشخص شود این چهره شناخته شده فوتبال ایران بعد از دو سال، قرار است یکبار دیگر در قامت سرمربی فعالیت کند. منتها این بار در عراق.
از فردا بارش باران در این مناطق از کشور از فردا بارش باران در این مناطق از کشور
سازمان هواشناسی اعلام کرد، اواخر وقت امروز در ارتفاعات واقع در شمال غرب افزایش ابر رخ می‌دهد.
بازداشت علی صبوری و عوامل برنامه «نصف شب» بازداشت علی صبوری و عوامل برنامه «نصف شب»
مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد عوامل برنامه «نصف شب» به مدیریت علی صبوری، با استفاده از فضای تعاملی و حضور تماشاگران، به تولید محتوایی مبتذل روی آورده‌اند و همین موضوع آنها را در معرض رسیدگی قضایی قرار داده است.
دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی
رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا دستور بررسی مجدد مجوز اقامت دائم شهروندان چندین کشور از جمله ایران را صادر کرده است.
برگزیده
مانند جنگ 12 روزه، در برابر دشمن همه با هم باشید مانند جنگ 12 روزه، در برابر دشمن همه با هم باشید
رهبر معظم انقلاب اسلامی امشب در سخنانی تلویزیونی خطاب به ملت عزیز ایران، با تاکید بر ضرورت تقویت و استمرار قدرتمندانه بسیج در نسل‌های پی در پی به‌عنوان «یک ثروت بزرگ، حرکت همگانی و عامل افزایش قدرت ملی»، ناکامی آمریکا و رژیم صهیونیستی را در تحقق هیچ یک از اهداف حمله به ایران، نشانه شکست بدون تردید آنها خواندند
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر