مخاطب ۲۴- بحث و جدل درخصوص جدایی پیتسو موسیمانه از استقلال همچنان ادامه دارد. رسانه آفریقایی iDiski Times در گفتگویی که با همسر سرمربی سابق آبیها داشته، درباره علت جدایی او از استقلال سوالاتی را مطرح کرده است. در این گزارش آمده است:
مویرا تلاگاله، مدیر برنامه و همسر پیتسو موسیمانه، درباره اتفاقاتی که برای این سرمربی آفریقای جنوبی در تیم استقلال رخ داد، صحبت کرده است. سرمربی پیشین تیمهای ماملودی سانداونز و الاهلی، در ژانویه امسال به دلیل پرداختنشدن دستمزد خود و کادر فنیاش، از استقلال جدا شد.
مدیرعامل باشگاه استقلال نیز پس از جدایی موسیمانه، او را مورد انتقاد قرار داد و صلاحیتهای سرمربی پیشین تیم ملی آفریقای جنوبی را زیر سوال برد. در گفتوگویی با نشریه iDiski Times که توسط ماتشلان مامابولو، انجام شده تلاگاله توضیح داده که چگونه این ماجرای عدم پرداخت حقوق برای او قابل درک نیست.