کد خبر: ۵۸۲۷
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۲

انتخاب پنج عضو جدید شورای امنیت سازمان ملل

طی رای گیری در مجمع عمومی سازمان ملل، پنج عضو جدید شورای امنیت انتخاب شدند.
انتخاب پنج عضو جدید شورای امنیت سازمان ملل

مخاطب ۲۴- مجمع عمومی سازمان ملل متحد روز پنجشنبه پنج کشور ژاپن، ​سوئیس، موزامبیک، مالت و اکوادور را به عنوان اعضای غیردائم شورای امنیت طی سال‌های ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ انتخاب کرد.

انتخاب پنج عضو جدید شورای امنیت سازمان ملل

به نقل از خبرگزاری فرانسه، اوداوارا کیوشی، معاون وزیر امور خارجه ژاپن پس از رای گیری در مجمع عمومی سازمان ملل گفت، ما همه تلاش خود را انجام خواهیم داد تا شورای امنیت بتواند به شیوه‌ای موثرتر به فعالیت‌های خود ادامه دهد.

وی افزود، اولویت ژاپن طی دو سال حضور در شورای امنیت سازمان ملل، ​ رسیدگی به امنیت در حوزه‌های مختلف از جمله انرژی و غذا خواهد بود.

ژاپن در جریان این رای گیری موفق شد ۱۸۴ رای از ۱۹۳ رای ممکن را کسب کند. سوئیس نیز موفق شد ۱۸۷ رای کسب کند. رای گیری در مجمع عمومی به صورت مخفیانه و بدون رقابت برگزار شد.

موزامبیک نیز برای نخستین بار در تاریخ خود به عضویت شورای امنیت درآمد. این کشور به بهترین نتیجه ممکن در جریان این رای گیری دست یافت و موفق شد ۱۹۲ رای کسب کند. اکوادور و مالی نیز به ترتیب ۱۹۰ و ۱۸۵ رای کسب کردند. این پنج کشور در ماه ژانویه آینده جایگزین هند، ​نروژ، کنیا، ​ مکزیک و ایرلند خواهند شد.

۵ کشور مورد بحث از اول ژانویه ۲۰۲۳ به مدت ۲ سال به عنوان اعضای غیردائم شورای امنیت سازمان ملل خدمت خواهند کرد.

۵ عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد که شامل ۱۵ کشور عضو است، آمریکا، چین، روسیه، انگلیس و فرانسه هستند.

 



۱۰ کشور باقیمانده در مجمع عمومی سازمان ملل به مدت ۲ سال از بین ۵ گروه جغرافیایی سازمان ملل انتخاب می‌شوند.

۵ نفر از اعضای موقت هر ساله تمدید می‌شوند.

دوره‌های ایرلند، نروژ، هند، کنیا و مکزیک که در حال حاضر اعضای شورا هستند، در پایان سال جاری به پایان می‌رسد.

برای انتخاب اعضای غیردائم شورای امنیت سازمان ملل متحد، کسب دو سوم کل آرا در انتخاباتی که در مجمع عمومی ۱۹۳ عضوی سازمان ملل متحد برگزار می‌شود، ضروری است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه
«مسعود پزشکیان» روز پنجشنبه در نشست خبری مشترک با قاسم‌ ژومارت توکایف با بیان اینکه ایران در چارچوب سیاست همسایگی اهمیت ویژه‌ای برای منطقه آسیای مرکزی قائل است، قزاقستان را «شریک مهم ایران در منطقه و همسایه مؤثر در حوزه دریای خزر» توصیف کرد
ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید
ونزوئلا توقیف یک نفتکش توسط آمریکا در سواحل خود را محکوم و آن را «دزدی دریایی بین‌المللی» خواند و ایالات متحده را به طراحی یک «برنامه عمدی» برای غارت منابع انرژی این کشور متهم کرد
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
ببینید: فرود اضطراری هواپیما در اتوبان ببینید: فرود اضطراری هواپیما در اتوبان
هواپیما در این فرود اضطراری با آسیب جدی مواجه شده است. مقام‌های محلی اعلام کردند که خلبان پیش از فرود، با نقص فنی در موتور روبه‌رو شده بود و به همین دلیل ناچار شد روی جاده بنشیند
نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی
نمایش «پیانیست» با خلق جهانی استعاری و بدن‌مند، تماشاگر را به فضایی می‌برد که در آن مرز میان انسان و میوه محو می‌شود و مفاهیم قدرت، آگاهی، فرسودگی و حقیقت در قالب شکل‌های تازه‌ای از زیست به صحنه درمی‌آیند. این اثر، نه صرفاً یک نمایش فانتزی، بلکه دستگاهی مفهومی است که از طریق دفرمه‌گی بدن‌ها و زبان، به ساختار‌های سلطه و میل در جهان انسانی طعنه می‌زند. کارگردان در این نمایش تلاش می‌کند اقتداری را که بی‌دلیل یا با دلیل مشکوک بر زندگی روزمره سایه انداخته، در قالب میوه‌هایی مجسم کند که در ظاهر شاداب‌اند، اما از درون گرفتار جبر‌های هستی‌شناسانه هستند.
اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم
اوسمار ویه‌را سرمربی پرسپولیس امروز در نشست خبری خود با سوالی در مورد لحظه عجیب دربی پایتخت مواجه شد.
بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات
بر اساس بخشنامه سراسری معاون وزیر کشور خطاب به تمامی استانداران ساعات کار ادارات دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و ارگان‌های عمومی از اول دی‌ماه ۱۴۰۴ لغایت ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ ظهر تعیین شده است.
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر