کد خبر: ۵۸۲۲۷
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۳

عراقچی: ایران قربانی تروریسم و تحریم‌های غیرقانونی است

وزیر امور خارجه ایران در طول سخنرانی خود در اجلاس شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد تأکید کرد: «در دهه‌های اخیر، ایران با چالش‌های مختلف از جمله تروریسم و تحریم‌های غیرقانونی رو‌به‌رو بوده است.»
عراقچی: ایران قربانی تروریسم و تحریم‌های غیرقانونی است

مخاطب۲۴- «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران که در ژنو به سر می‌برد در اجلاس شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد تأکید کرد: «در دهه‌های اخیر، ایران با چالش‌های مختلف از جمله تروریسم و تحریم‌های غیرقانونی رو‌به‌رو بوده است.»

او افزود: «این چالش‌ها تأثیراتی مخرب بر اقتصاد و حقوق اقتصادی، اجتماعی ایرانیان داشته است. ایران با پیروی از اصول اسلامی توانسته در مقابل این چالش‌ها در حوزه حقوق زنان، توسعه، بهبودی خدمات بهداشتی، آموزش و صنایع و توسعه اقتصادی دستاورد‌های بسیاری داشته است.»

بیشتر بخوانید

عراقچی تصریح کرد: «بزرگترین مانع حقوق بشر در جامعه جهانی، سیاست اعمال تحریم‌های یکجانبه و غیرقانونی است. چنین اقداماتی تأثیراتی مخرب بر مردم عادی و گروه‌های حساس دارد. ایران همواره با این اقدامات مخالفت کرده است.»

وزیر امور خارجه ایران افزود: «برخی از کشور‌ها با اعمال تحریم علیه برخی از دیگر کشور‌ها مانع دسترسی کشور‌های هدف به دارو و دیگر اقلام اساسی می‌شوند. ما خواستار برداشته شدن همه تحریم‌های یکجانبه هستیم. این تحریم‌ها ناقض حقوق ایرانیان، در حال قربانی کردن بی‌گناهان است.»

او تصریح کرد: «هیچکس نمی‌تواند حین صحبت درباره حقوق بشر، جنایات رژیم اسرائیلی علیه فلسطینیان را نادیده بگیرد. ایران نسل‌کشی فلسطینیان در غزه توسط رژیم اشغالگر را محکوم می‌کند. فلسطینیان درحال تجربه نسل‌کشی هستند و حقوق آنها نادیده گرفته می‌شود. اقدامات اسرائیل ناقض حقوق بشر و کنوانسیون ژنو است.»

عراقچی از جامعه جهانی خواست تا رژیم صهیونیستی را مسئول جنایات صورت گرفته علیه فلسطینیان معرفی کرده و مانع ادامه یافتن خشونت‌ها علیه فلسطینیان شود.

او افزود: «سازمان ملل باید عدالت را رعایت و به وظایف خود عمل کند. ایران در حمایت خود از فلسطینیان باثبات باقی خواهد ماند. جابجایی اجباری فلسطینیان ساکن غزه و ادامه یافتن سیاست اشغالگری که به هشت دهه قبل بازمی‌گردد غیرقابل قبول است. ما با این اقدامات مخالف هستیم. ایران همواره بر احترام به حقوق بشر تأکید کرده است. با توجه به تاریخچه غنی ایران و تمدن ایرانی در حوزه حقوق بشر، ایران همواره خواستار بهبودی و توسعه یافتن حقوق بشر است.»

عراقچی تصریح کرد: «در همین راستا اقداماتی جدی برای بهبودی حقوق زنان، کودکان و سالمندان در ایران صورت گرفته است. به‌طور همزمان باور داریم که حقوق بشر نباید به‌عنوان بهانه‌ای برای مداخله در امور دیگر کشور‌ها توسط کشور‌های خارجی استفاده شود.»

او افزود: «تجربه نشان داده که برخی از کشور‌ها با استفاده از حقوق بشر به‌عنوان بهانه‌ای برای پیشبرد اهداف سیاسی خود از سازمان‌های مختلف در همان جهت استفاده کرده‌اند. از همه کشور‌ها می‌خواهیم تا خواستار توسعه حقوق بشر براساس برابری و عدالت باشند.»

وزیر امور خارجه ایران تصریح کرد: «ایران روی ادامه یافتن همکاری سازنده خود با شورای حقوق بشر سازمان ملل تأکید می‌کند و امیدواریم همه کشور‌ها اقدامات مشترک سازنده در همین جهت انجام دهند.»

برچسب ها: سید عباس عراقچی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر