کد خبر: ۵۸۲۱
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۳

بازدیدها و دیدارهای دکتر بهزاد شیری مدیر عامل پست بانک ایران

دکتر بهزاد شیری مدیرعامل پست بانک ایران و هیات همراه روز پنجشنبه ۱۹ خرداد در سفر به استان لرستان ، از باجه بانکی ویسیان خرم آباد بازدید کردند.
بازدیدها و دیدارهای دکتر بهزاد شیری مدیر عامل پست بانک ایران

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی پست بانک ایران دکتر بهزاد شیری مدیرعامل پست بانک ایران و هیات همراه روز پنجشنبه ۱۹ خرداد در سفر به استان لرستان، از باجه بانکی ویسیان خرم آباد بازدید کردند.
مدیر عامل ضمن بازدید از باجه ویسیان بامسئول باجه مذکور در خصوص عملیات روزانه، منابع و میزان تسهیلات پرداختی باجه گفتگو و رهنمود‌های لازم را در راستای بهبود عملکرد ارائه کرد.
خانم ویس کرمی مسئول باجه فوق ضمن ارائه گزارش عملکرد و منابع باجه ویسیان، مشکلات سیستمی از جمله: کندی سیستم، عدم امکان ویرایش حساب در باجه و سقف انتقال وجه در عملیات پایا، را عنوان کرد.
در ادامه مدیر عامل بانک، حسین ملک معاون توسعه سرمایه انسانی و پشتیبانی و فردین امیری مدیر شعب استان لرستان از طرح ایجادی گلخانه ۵۰۰۰ متری در شهرستان خرم آباد بازدید و با مجری طرح در خصوص مسائل و موارد مختلف کاری و بانکی و میزان بازدهی گلخانه مذکور، گفتگو کردند.
سپس دکتر شیری ضمن بازدید از باجه بانکی روستای پاپی خالدار با مسئول باجه مذکور در خصوص وضعیت خدمات رسانی، سطح دسترسی‌های ایجاد شده برا‌ی توسعه کمی و کیفی خدمات به ساکنین روستا، انواع خدمات و عملیات روزانه، وضعیت وترکیب منابع، میزان و نوع سپرده ها، تعداد و مبلغ تسهیلات پرداختی باجه گفتگو و رهنمود‌های لازم را در راستای ارتقا و بهبود عملکرد، ارائه کرد.
در این سفر دکتر شیری مدیرعامل بانک و هیات همراه از باجه بانکی شهرک صنوف شهرستان خرم آباد بازدید کرد.
مدیر عامل بانک در بازدید از باجه شهرک صنوف با مسئول باجه مذکور گفتگو و در خصوص عملیات روزانه، وضعیت منابع و تعدادو مبلغ تسهیلات پرداختی باجه گفتگو و رهنمود‌های لازم را در راستای ارتقا و بهبود عملکرد، ارائه کرد.
همچنین در این سفر محسن اخلاقی مدیر امور حراست و عباس پیرایی رییس اداره کل بازرسی، رسیدگی و پاسخگویی به شکایات و ارزیابی عملکرد از شعبه الشتر بازدید و اقدامات و فعالیت‌های شعبه مذکور را از نظر شاخص‌های طرح پایش و پویش مورد ارزیابی قرارداده و با پرسنل شعبه فوق درخصوص موضوعات مختلف کاری گفتگو و رهنمود‌های لازم را ارائه کردند.
محسن اخلاقی و عباس پیرایی، پس از آن از طرح بوم گردی شریفی واقع در حومه شهرستان نور آباد استان لرستان که از مدیریت شعب پست بانک بانک آن استان تسهیلات گرفت، بازدید و پیرامون توسعه همکاری‌های مشترک گفتگو کردند.
مدیر امور حراست و رییس اداره کل بازرسی، رسیدگی، پاسخگویی به شکایات و ارزیابی عملکرد از طرح‌های ایجادی پرورش ماهیان سردآبی با ظرفیت ۲۰تن و همچنین طرح کارخانه فرآوری ماهی قزل‌آلای شهرستان الشتر که از مدیریت شعب پست بانک استان لرستان تسهیلات گرفته اند، بازدید کردند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه
«مسعود پزشکیان» روز پنجشنبه در نشست خبری مشترک با قاسم‌ ژومارت توکایف با بیان اینکه ایران در چارچوب سیاست همسایگی اهمیت ویژه‌ای برای منطقه آسیای مرکزی قائل است، قزاقستان را «شریک مهم ایران در منطقه و همسایه مؤثر در حوزه دریای خزر» توصیف کرد
ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید
ونزوئلا توقیف یک نفتکش توسط آمریکا در سواحل خود را محکوم و آن را «دزدی دریایی بین‌المللی» خواند و ایالات متحده را به طراحی یک «برنامه عمدی» برای غارت منابع انرژی این کشور متهم کرد
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
ببینید: فرود اضطراری هواپیما در اتوبان ببینید: فرود اضطراری هواپیما در اتوبان
هواپیما در این فرود اضطراری با آسیب جدی مواجه شده است. مقام‌های محلی اعلام کردند که خلبان پیش از فرود، با نقص فنی در موتور روبه‌رو شده بود و به همین دلیل ناچار شد روی جاده بنشیند
نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی
نمایش «پیانیست» با خلق جهانی استعاری و بدن‌مند، تماشاگر را به فضایی می‌برد که در آن مرز میان انسان و میوه محو می‌شود و مفاهیم قدرت، آگاهی، فرسودگی و حقیقت در قالب شکل‌های تازه‌ای از زیست به صحنه درمی‌آیند. این اثر، نه صرفاً یک نمایش فانتزی، بلکه دستگاهی مفهومی است که از طریق دفرمه‌گی بدن‌ها و زبان، به ساختار‌های سلطه و میل در جهان انسانی طعنه می‌زند. کارگردان در این نمایش تلاش می‌کند اقتداری را که بی‌دلیل یا با دلیل مشکوک بر زندگی روزمره سایه انداخته، در قالب میوه‌هایی مجسم کند که در ظاهر شاداب‌اند، اما از درون گرفتار جبر‌های هستی‌شناسانه هستند.
اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم
اوسمار ویه‌را سرمربی پرسپولیس امروز در نشست خبری خود با سوالی در مورد لحظه عجیب دربی پایتخت مواجه شد.
بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات
بر اساس بخشنامه سراسری معاون وزیر کشور خطاب به تمامی استانداران ساعات کار ادارات دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و ارگان‌های عمومی از اول دی‌ماه ۱۴۰۴ لغایت ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ ظهر تعیین شده است.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر