کد خبر: ۵۷۵۲
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۹

صدرنشینی مدیریت شعب پست بانک استان البرز، در افزایش تعداد تراکنش خودپردازها

اداره کل آمار و بودجه پست بانک ایران اعلام کرد: مدیریت شعب استان‌های البرز، منطقه غرب تهران و چهار محال بختیاری بالاترین درصد رشد تعداد تراکنش خودپردازها در فروردین ماه سال جاری را داشته‌اند
صدرنشینی مدیریت شعب پست بانک استان البرز، در افزایش تعداد تراکنش خودپردازها

اداره کل آمار و بودجه پست بانک ایران برای فروردین ماه اعلام کرد مدیریت شعب استان‌های البرز، منطقه غرب تهران و چهار محال بختیاری در تازه‌ترین آمار منتشر شده اداره کل آمار و بودجه برای تحقق اهداف کمی، پایش و پویش سال ۱۴۰۱، بالاترین درصد رشد تعداد تراکنش خودپرداز‌ها در فروردین ماه سال جاری را داشته‌اند.

صدرنشینی مدیریت شعب پست بانک استان البرز، در افزایش تعداد تراکنش خودپردازها

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از  اداره کل روابط عمومی پست بانک ایران، بر طبق این آمار و اعلام اداره کل بازاریابی و توسعه بازار، استان البرز با تحقق ۹۲/۲ درصد در رتبه نخست و استان‌های منطقه غرب تهران و چهار محال بختیاری به ترتیب با ۸۱/۲ و ۷۶/۴ درصد در جایگاه دوم و سوم، تحقق اهداف کمی، پایش و پویش سال ۱۴۰۱ در افزایش تعداد تراکنش خودپرداز‌ها قرار گرفتند.
این گزارش نشان می‌دهد که سرانه تعداد تراکنش دستگاه‌های خودپرداز استان البرز در فروردین ماه سال جاری نسبت به اسفند سال گذشته، ۶.۶۰۱ و استان‌های منطقه غرب تهران و چهار محال بختیاری به ترتیب ۵.۹۹۲ و ۴.۹۱۳ رشد داشته است.
بر اساس این آمار، سرانه تعداد تراکنش دستگاه‌های خودپرداز تمام استان‌ها توانسته‌اند ۵۲/۴ درصد از اهداف کمی برنامه پایش و پویش سال جاری را در بازه زمانی یک ماهه محقق کنند.

برچسب ها: پست بانک ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر