کد خبر: ۵۸۲۰۶
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۱

نورالدین آهی: توسعه پایدار در گرو وفاق و همدلی همه اقشار جامعه است

نورالدین آهی، مشاور احزاب و تشکل‌های رئیس‌جمهور، در جریان سفر به هرمزگان با استاندار این استان دیدار و گفت‌و‌گو کرد. در این دیدار، موضوع وفاق و توسعه همه‌جانبه هرمزگان محور اصلی گفت‌و‌گو‌ها بود.
نورالدین آهی: توسعه پایدار در گرو وفاق و همدلی همه اقشار جامعه است

مخاطب ۲۴- دکتر آهی با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی، صنعتی و تجاری استان هرمزگان، بر لزوم همکاری و هم‌افزایی میان بخش‌های مختلف تأکید کرد و گفت: «هرمزگان به‌عنوان یکی از استان‌های استراتژیک کشور، نیازمند سیاست‌گذاری‌های منسجم و تعامل سازنده میان مسئولان، بخش خصوصی و جامعه مدنی است.»

بیشتر بخوانید

وی با اشاره به اهمیت تقویت انسجام اجتماعی در استان افزود: «توسعه پایدار در گرو وفاق و همدلی همه اقشار جامعه است. باید از ظرفیت‌های موجود برای حل چالش‌ها و ایجاد فرصت‌های جدید استفاده کنیم.»

استاندار هرمزگان نیز در این دیدار گزارشی از روند توسعه استان ارائه کرد و بر آمادگی مجموعه مدیریتی استان برای اجرای طرح‌های ملی و منطقه‌ای تأکید کرد.

در این نشست، بر لزوم حمایت از سرمایه‌گذاران، توسعه زیرساخت‌های اقتصادی و اجتماعی، و همچنین رسیدگی به مسائل معیشتی مردم استان تأکید داشت.

برچسب ها: نورالدین آهی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
سوخو ۵۷ به ایران می‌آید سوخو ۵۷ به ایران می‌آید
یک جنگنده روسی سو-۵۷ (Felon) به‌طور نادر و احتمالا برای اولین بار در ایران فرود آمد، در حالی که در حال بازگشت به روسیه بود. این فرود نادر در ایران در زمانی اتفاق افتاد که تهران منتظر تحویل جنگنده‌های سو-۳۵ از روسیه است.
واکنش هوتن شکیبا به توقف پخش سریال تاسیان: نترسید؛ فقط یک سریال است واکنش هوتن شکیبا به توقف پخش سریال تاسیان: نترسید؛ فقط یک سریال است
هوتن شکیبا بازیگر سریال تاسیان با انتشار یک سکانس به توقیف این سریال واکنش نشان داد.
بلاگر‌های قمارباز دستگیر شدند بلاگر‌های قمارباز دستگیر شدند
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از شناسایی و دستگیری دو نفر از افراد فعال اینستاگرامی در خصوص تبلیغ سایت‌های شرط بندی در فضای مجازی خبر داد.
ارتش اسرائیل فیلم ترور سیدحسن نصرالله را منتشر کرد ارتش اسرائیل فیلم ترور سیدحسن نصرالله را منتشر کرد
سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی فیلمی از صحنه بمباران و ترور سید حسن نصرالله دبیر کل حزب‌الله لبنان منتشر کرد.
اطلاعیه مهم آموزش‌وپرورش درمورد آموزش مجازی اطلاعیه مهم آموزش‌وپرورش درمورد آموزش مجازی
رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش اعلام کرد: فردا آموزش به صورت مجازی هم برگزار نخواهد شد.
کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران صادر شد کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران صادر شد
دادستان تهران از صدور قرار جلب دادرسی و کیفرخواست متهمان قتل امیر محمد خالقی، دانشجوی دانشگاه تهران، خبر داد. متهمان اصلی این پرونده با سرقت اموال مقتول و وارد کردن ضربات چاقو به وی، منجر به قتل او شدند. پرونده به دادگاه کیفری یک تهران ارسال شده است.
تاجرنیا: به ماتزاری پیام داده‌اند ایران نیا تاجرنیا: به ماتزاری پیام داده‌اند ایران نیا
رییس هیات مدیره باشگاه استقلال نوشت: عده‌ای پیام‌هایی را از ایران به ماتزاری ارسال می‌کنند.
برگزیده
حضور شخصیت‌های مختلف در راهپیمایی ۲۲ بهمن در تهران حضور شخصیت‌های مختلف در راهپیمایی ۲۲ بهمن در تهران
دراین مراسم مسعود پزشکیان، رئیس جمهوری اسلامی ایران سخنرانی خواهد کرد.
ظریف: مسئولیت پرونده هسته‌ای با عراقچی است که مورد اعتماد رهبری است! ظریف: مسئولیت پرونده هسته‌ای با عراقچی است که مورد اعتماد رهبری است!
محمدجواد ظریف امروز در جمع خبرنگاران گفت: زمان وزارت من آقای شمخانی مدیریت عملیاتی را بر عهده داشتند و مذاکره بر عهده‌ی وزارت خارجه بود. فکر می‌کنم هنوز هم مذاکرات هسته‌ای در اختیار برادر عزیزم، جناب آقای عراقچی‌ست که هم سابقه بسیار خوبی دارند و هم مورد اعتماد مقام معظم رهبری هستند.
تشر قالیباف به ظریف! تشر قالیباف به ظریف!
رئیس مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اظهارات معاون راهبردی رئیس‌جمهور گفت: «افرادی که به نحوی کارگزار نظام محسوب می‌شوند، باید در اظهارنظر‌های خود دقت کنند تا پیامی که به دشمن منتقل می‌شود، منافع ملی را به خطر نیندازد.»
صفحه خبر بالای تصاویر