کد خبر: ۵۸۲۰۶
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۱

نورالدین آهی: توسعه پایدار در گرو وفاق و همدلی همه اقشار جامعه است

نورالدین آهی، مشاور احزاب و تشکل‌های رئیس‌جمهور، در جریان سفر به هرمزگان با استاندار این استان دیدار و گفت‌و‌گو کرد. در این دیدار، موضوع وفاق و توسعه همه‌جانبه هرمزگان محور اصلی گفت‌و‌گو‌ها بود.
نورالدین آهی: توسعه پایدار در گرو وفاق و همدلی همه اقشار جامعه است

مخاطب ۲۴- دکتر آهی با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی، صنعتی و تجاری استان هرمزگان، بر لزوم همکاری و هم‌افزایی میان بخش‌های مختلف تأکید کرد و گفت: «هرمزگان به‌عنوان یکی از استان‌های استراتژیک کشور، نیازمند سیاست‌گذاری‌های منسجم و تعامل سازنده میان مسئولان، بخش خصوصی و جامعه مدنی است.»

بیشتر بخوانید

وی با اشاره به اهمیت تقویت انسجام اجتماعی در استان افزود: «توسعه پایدار در گرو وفاق و همدلی همه اقشار جامعه است. باید از ظرفیت‌های موجود برای حل چالش‌ها و ایجاد فرصت‌های جدید استفاده کنیم.»

استاندار هرمزگان نیز در این دیدار گزارشی از روند توسعه استان ارائه کرد و بر آمادگی مجموعه مدیریتی استان برای اجرای طرح‌های ملی و منطقه‌ای تأکید کرد.

در این نشست، بر لزوم حمایت از سرمایه‌گذاران، توسعه زیرساخت‌های اقتصادی و اجتماعی، و همچنین رسیدگی به مسائل معیشتی مردم استان تأکید داشت.

برچسب ها: نورالدین آهی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم
مقام‌های محلی کنگو اعلام کردند فرو ریختن پل موقت در معدن کبالت کالاندو در ایالت لوالابا جان دست‌کم ۳۲ کارگر معدن را گرفت.
جزئیات جدید از حادثه بندر شهید رجایی جزئیات جدید از حادثه بندر شهید رجایی
استاندار هرمزگان اعلام کرد حادثه ۶ اردیبهشت در بندر شهید رجایی ۵۸ جان‌باخته، هزاران مصدوم و میلیارد‌ها تومان خسارت برجای گذاشته است.
شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی
کارشناسان حقوقی می‌گویند شکایت ترامپ از بی‌بی‌سی بابت انتشار ویدئوی دستکاری‌شده شانسی برای موفقیت ندارد و احتمال پیروزی او «تقریباً صفر» است.
پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند
رئیس‌جمهور با انتقاد از مدرک‌محوری در دانشگاه‌ها تأکید کرد رویکرد دولت بازگرداندن آموزش عالی به سمت مهارت‌آفرینی، حل مسئله و جلوگیری از هدررفت منابع است.
عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، برای حضور در نشست نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای و انجام رایزنی‌های دوجانبه، امروز وارد مسکو شد.
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر