کد خبر: ۵۸۱۴۳
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۱

صفحات برگزار کننده بلایند دیت مسدود شد

در پی اقدامات اخیر مقامات امنیتی و فناوری، صفحات مرتبط با برگزاری رویداد «بلایند دیت» مسدود شدند. این اقدام به دلیل نگرانی‌های امنیتی و نقض قوانین حریم خصوصی کاربران انجام شده است.
صفحات برگزار کننده بلایند دیت مسدود شد

مخاطب۲۴- صفحات اینترنتی و پلتفرم‌های مرتبط با برگزاری رویداد «بلایند دیت» به طور کامل مسدود شده‌اند. این تصمیم توسط نهاد‌های نظارتی و امنیتی با هدف جلوگیری از نقض حریم خصوصی کاربران و حفظ امنیت داده‌ها اتخاذ شده است.

رویداد «بلایند دیت» که اخیراً توجه بسیاری را به خود جلب کرده بود، به عنوان یک پلتفرم برای اشتراک‌گذاری اطلاعات محرمانه و داده‌های حساس معرفی شده بود. با این حال، نگرانی‌ها درباره سوءاستفاده از این اطلاعات و احتمال نقض قوانین حریم خصوصی، منجر به اقدام فوری مقامات شد.

بر اساس گزارش‌ها، این مسدودسازی شامل وب‌سایت‌ها، صفحات شبکه‌های اجتماعی و هرگونه محتوای مرتبط با «بلایند دیت» می‌شود. مقامات هشدار داده‌اند که هرگونه تلاش برای دور زدن این محدودیت‌ها با پیگرد قانونی مواجه خواهد شد.

بیشتر بخوانید

کارشناسان امنیت سایبری از این اقدام استقبال کرده‌اند و آن را گامی مهم در جهت حفظ امنیت داده‌ها و جلوگیری از انتشار غیرقانونی اطلاعات کاربران دانسته‌اند. با این حال، برخی از فعالان فضای مجازی نگران محدودیت‌های احتمالی آزادی بیان و دسترسی به اطلاعات هستند.

به نظر می‌رسد مسدودسازی صفحات «بلایند دیت» آغازگر فصل جدیدی در مبارزه با نقض حریم خصوصی و سوءاستفاده از داده‌های کاربران باشد. این اقدام نشان‌دهنده افزایش حساسیت نهاد‌های نظارتی نسبت به مسائل امنیتی در فضای مجازی است.

برچسب ها: حریم خصوصی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
برگزیده
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم
اشک‌های ستاره اسکندری برای ترانه علیدوستی، باران کوثری، هنگامه قاضیانی، پانته‌آ بهرام و شقایق دهقان
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
صفحه خبر بالای تصاویر