کد خبر: ۵۸۱۳۷
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۶

مردی که در مشهد از خودش به کلانتری شکایت کرد!

مردی که به پلیس مراجعه کرده بود، گفت که تاکنون ۵ بار به صورت رسمی ازدواج کرده‌ام، اما همه ازدواج‌هایم با شکست روبه‌رو شده و الان هم در کشاکش طلاق هستم و با یک مشکل بزرگ مواجه شده‌ام.
مردی که در مشهد از خودش به کلانتری شکایت کرد!

مخاطب۲۴- مرد ۵۰ ساله که مدرک تحصیلی دیپلم دارد، با بیان اینکه خلافکاری و رفتارهای ناشایست دخترم مرا به تنگ آورده است، درباره سرگذشت خود به کارشناس اجتماعی کلانتری گلشهر مشهد گفت: از سال‌ها قبل کارگاه خیاطی در مشهد راه‌اندازی کردم، اما زندگی بسیار پیچیده‌ای دارم چراکه در همه ازدواج‌هایم شکست خورده‌ام.

همسر اولم در حالی به خاطر دخالت‌های خانواده‌اش از زندگی مشترک با من بیرون رفت که صاحب یک پسر شده بودیم. آن پسرم به دانمارک مهاجرت کرد و امسال در رشته پزشکی تحصیلاتش به پایان رسید. آن زمان پسرم در کلاس اول ابتدایی درس می‌خواند که من با دختر یک مرد میلیاردر افغانستانی ازدواج کردم، ولی او بعد از مدتی سر ناسازگاری گذاشت و مدعی شد که نمی‌تواند از پسر من مراقبت کند. به همین خاطر و در حالی که دختری زیبا به نام نوشین داشتیم، از من طلاق گرفت و به همراه پدرو مادرش به آلمان مهاجرت کرد، اما من سرپرستی دخترم را به او ندادم و دوباره ازدواج کردم.

زندگی من در مسیر آشفتگی و نابسامانی قرار گرفته بود، به طوری که همه ازدواج‌هایم به شکست می‌انجامید تا اینکه برای پنجمین بار به خواستگاری زنی رفتم که او نیز دختری به سن و سال نوشین داشت. او اخلاق بهتری دارد و اهل نیرنگ‌بازی و دوز و کلک نیست، ولی به خاطر رفتارهای نسنجیده و زشت دخترم و همچنین مشکلات خانوادگی دیگر در کشاکش طلاق هستیم.

بیشتر بخوانید

نمی‌دانم با خلافکاری‌های دخترم چه کنم، چراکه او اکنون تا پاسی از شب بیرون از منزل به سر می‌برد و با پسری رابطه نامتعارف دارد که جوانی بی‌شخصیت و لات است. حتی یک بار به تنهایی نزد من آمد و مدعی شد قصد ازدواج با دخترم را دارد. من هم تهدیدش کردم اگر آسیبی به دخترم برسد، او را مقصر می دانم و به طور قانونی موضوع را پیگیری می‌کنم چراکه دخترم فقط ۱۶ سال دارد و در اوج هیجانات بلوغ و عشق‌های هوس‌آلود به سر می‌برد.

از سوی دیگر، مادر دخترم که در آلمان با شوهرش زندگی می‌کند، به کمک پدر میلیاردرش نه تنها هزینه‌های او را می‌پردازد، بلکه با گفتارش دخترم را تحریک می‌کند تا مقابل من و نامادریش قد علم کند، به همین دلیل هم دخترم به نصیحت‌های دلسوزانه من توجهی ندارد، به گونه‌ای که چند بار گوشی تلفن او را گرفته‌ام تا نتواند با پسری ارتباط بگیرد.

اکنون متوجه شده‌ام که نوشین به مصرف گل و شیشه هم اعتیاد دارد و طلاهای نامادریش را سرقت کرده است. با وجود این، می‌ترسم رفتارهای من انگیزه او را برای فرار از خانه بیشتر کند چراکه به‌شدت به آن پسر لات وابسته شده است.

چند روز قبل هم همسرم نزد من آمد و ادعا کرد بخشی از گردنبند طلایش سرقت شده و او تکه‌ای از آن را مقابل کمد لباس‌های دخترم پیدا کرده است. وقتی موضوع را بررسی کردم، تازه متوجه شدم که او هر بار قطعه‌ای از طلاها را می‌شکند و آن را به سرقت می‌برد به گونه‌ای که در نگاه اول کسی متوجه کم شدن بخش ظریفی از گوشواره یا گردنبند نمی‌شود.

در تنگنای وحشتناکی قرار گرفته‌ام و نمی‌دانم با این مشکل چه کنم. از سویی دلم به حال دخترم می‌سوزد و از طرف دیگر خیلی خوب آینده سیاه او مقابل دیدگانم قرار دارد.

با توجه به اهمیت و حساسیت این ماجرا، اقدامات کارشناسی و روانشناختی با راهنمایی‌های تجربی سرهنگ ابراهیم عربخانی رئیس کلانتری گلشهر مشهد در دایره مددکاری اجتماعی برای کمک به این مرد تبعه افغانستان که مدعی است از سال ۱۳۵۸ در ایران زندگی می‌کند، آغاز شد.

برچسب ها: دختر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
توضیحات سخنگوی قوه قضاییه در خصوص توقیف اموال محمد ساعدی‌نیا + فیلم توضیحات سخنگوی قوه قضاییه در خصوص توقیف اموال محمد ساعدی‌نیا + فیلم
سخنگوی قوه قضاییه بیان کرد: پرونده محمد ساعدی‌نیا به‌دلیل دعوت مردم به مشارکت در اغتشاش و حمایت از آشوبگران در دادگستری قم تشکیل و وی بازداشت شده است وی ادامه داد: اموال، املاک و سهام او شناسایی و توقیف شده و در صورت اثبات خسارت، جبران از محل اموال وی علاوه بر مجازات قانونی انجام می‌شود.
ملیکای ۲۲ ساله قربانی جنایت مسافربر، تکرار الهه حسین نژاد ملیکای ۲۲ ساله قربانی جنایت مسافربر، تکرار الهه حسین نژاد
معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از کشف جسد ملیکای ۲۲ ساله خبر داد که مفقودی او در راه بازگشت به خانه توسط خانواده‌اش اعلام شده بود.
بمباران مواضع داعش توسط جنگنده‌های اف-۱۶ عراق +ویدیو بمباران مواضع داعش توسط جنگنده‌های اف-۱۶ عراق +ویدیو
نیروی هوایی عراق با انجام چند حمله هوایی در بیابان‌های اطراف استان نینوا، تعدادی از عناصر گروه تروریستی داعش را هدف قرار داد و به هلاکت رساند.
ایران قهرمان فوتسال آسیا ۲۰۲۶ شد ایران قهرمان فوتسال آسیا ۲۰۲۶ شد
تیم ملی فوتسال ایران با پشت سر گذاشتن یکی از سخت‌ترین فینال های تاریخ و با برتری در ضربات پنالتی، برای چهاردهمین بار به عنوان قهرمانی جام ملتهای آسیا دست پیدا کرد.
آخرین خبر از نتایج مذاکرات ایران و آمریکا امروز جمعه ۱۷ بهمن آخرین خبر از نتایج مذاکرات ایران و آمریکا امروز جمعه ۱۷ بهمن
دور دیگری از مذاکرات ایران و آمریکا در روزهای آتی برگزار می‌شود
فیلم+ نشست خبری قبل از فینال آسیا، تسلیت شمسایی به مردم ایران فیلم+ نشست خبری قبل از فینال آسیا، تسلیت شمسایی به مردم ایران
بغض شمسایی در پایان نشست خبری ترکید و گفت: رفتار حرفه‌ای مجاب می‌کرد که در مسابقات آسیایی شرکت کنیم. تسلیت می‌گویم به مردم عزیز کشورم به خاطر اینکه داغدار هستند. برای ما اینجا فوتبال ارزش ندارد و چیزی که ارزش داشت این بود که در کنار هم بودیم و خواستیم از هم دفاع کنیم.
هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو
رونالدو با امتناع از حضور در مسابقات، زنگ خطر را برای فوتبال عربستان به صدا درآورد؛ اقدامی که مستقیماً سیاست‌های نقل و انتقالاتی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی را نشانه گرفته و واکنش تند لیگ را در پی داشته است.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر