کد خبر: ۵۸۱۲۳
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۱

ضارب سلمان رشدی «مجرم» شناخته شد

مردی که سلمان رشدی را با چاقو هدف قرار داده بود، به اتهام تلاش برای قتل مجرم شناخته شد. این مرد ممکن است تا ۳۲ سال زندانی شود.
ضارب سلمان رشدی «مجرم» شناخته شد

مخاطب۲۴- هیئت‌منصفه‌ای در غرب نیویورک روز جمعه مردی از نیوجرسی را به جرم تلاش برای قتل سلمان رشدی، که او را تا حدی نابینا کرد، مجرم شناخت.

به گزارش نیویورک‌تایمز، محکومیت هادی مطر، ۲۷ ساله، پس از بیان اظهارات سلمان رشدی، ۷۷ ساله، صادر شد. او که تلاش داشت هیئت‌منصفه را تحت تاثیر قرار دهد، گفت که ابتدا فکر می‌کرد مورد ضرب و جرح قرار گرفته، اما بعد متوجه شد که «مقدار زیادی خون» روی لباس‌هایش جاری شده است.

قرار بود سلمان رشدی در تاریخ ۱۲ اوت ۲۰۲۲ در مؤسسه چاتاکوا، یک مرکز فرهنگی، درباره اینکه چگونه ایالات متحده پناهگاهی امن برای «هنرمندان در تبعید» بوده است، سخنرانی کند. کمی قبل از شروع سخنرانی رشدی، مردی با لباس‌های تیره و ماسک صورت به سرعت روی صحنه رفت و چندین بار او را با چاقو زد.
هادی مطر همچنین به جرم حمله و زخمی کردن رالف هنری ریس، مجری نشست و یکی از بنیان‌گذاران پروژه‌ای برای حمایت از نویسندگان، مجرم شناخته شد.

بیشتر بخوانید

هیئت‌منصفه کمتر از دو ساعت روز جمعه مشورت کرد. هادی مطر که قرار است در ۲۳ آوریل محکوم شود، ممکن است به ۳۲ سال زندان محکوم شود. او همچنین با اتهامات مرتبط با تروریسم فدرال رو‌به‌رو است.

ناتانیل ال. بارون دوم، وکیل اصلی هادی مطر، در یک کنفرانس خبری پس از صدور حکم گفت که تیم او ناامید شده، اما اکنون بر آماده‌سازی برای جلسه صدور حکم تمرکز خواهد کرد.

تیم دفاعی هیچ شاهدی را فرا نخواند و هادی مطر هم از ارائه شهادت خودداری کرد.

برچسب ها: سلمان رشدی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر