کد خبر: ۵۸۰۶
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۷

سفر دبیرکل مناطق آزاد سوریه به کیش

"ایاد کوسا" با هدف بررسی ظرفیت های تجاری، صنعتی و گردشگری کیش برای ایجاد همکاری های دو سویه سرمایه گذاران سوری و ایرانی به این منطقه آزاد سفر کرد.
سفر دبیرکل مناطق آزاد سوریه به کیش

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، "ایاد کوسا" دبیرکل مناطق آزاد سوریه در این سفر از فاز ۶ صنعتی، بندرگاه تجاری و پایانه جدید فرودگاه بین المللی کیش بازدید کرد.

سفر دبیرکل مناطق آزاد سوریه به کیش
"ایاد کوسا" هدف از این سفر را آشنایی با ظرفیت‌های منطقه آزاد کیش و آگاهی از زمینه‌های مناسب همکاری سرمایه گذاران سوری و ایرانی عنوان کرد و افزود: امیدوارم تفاهمنامه همکاری بین مناطق آزاد دو کشور به امضا برسد و همکاری‌ها بین سرمایه گذاران ایران و سوریه به زودی آغاز شود.

دبیرکل مناطق آزاد سوریه تصریح کرد: همانطور که ایران در بسیاری از صنایع و تولیدات فعالیت دارد سوریه نیز در صنایع به ویژه نساجی تبحر خاصی دارد و مشهور است؛ امیدوارم در زمینه‌های صنعتی، تجاری و بازرگانی دو طرف تعاملات و همکاری‌های قابل قبولی شکل گیرد.

"ایاد کوسا" در ادامه این مطلب بیان داشت: همزمان با بحث‌های تجاری و سرمایه گذاری موضوع گردشگری نیز برای ما از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و علاقمندیم مردم سوریه سهمی از گردشگری کیش داشته باشند و تبادل گردشگر نیز از دیگر برنامه‌های مناطق آزاد دو کشور باشد.

وی در خصوص اجرای برخی برنامه‌ها گفت: روند همکاری بین دولت‌ها همیشه به صورت قانونگذاری بوده و برای اجرای آن باید سرمایه گذاران بخش خصوصی این قوانین را پیاده سازی کنند.

دبیرکل مناطق آزاد سوریه همچنین خواستار بررسی زمینه‌های افتتاح یک رستوران عربی و نمایشگاه دائمی ارائه محصولات سوری در کیش شد و برای معرفی ظرفیت‌های این منطقه آزاد به سرمایه گذاران سوری اعلام آمادگی کرد.

گفتنی است محمد چالویی سرپرست معاونت اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد کیش نیز در این بازدید حضور داشت.

آخرین اخبار
اخبار داغ
دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی
رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا دستور بررسی مجدد مجوز اقامت دائم شهروندان چندین کشور از جمله ایران را صادر کرده است.
کوسه خاکستری بیدار شد؛ رونمایی آلمان از مخوف‌ترین پهپاد زیردریایی جهان کوسه خاکستری بیدار شد؛ رونمایی آلمان از مخوف‌ترین پهپاد زیردریایی جهان
آلمان به‌تازگی از زیردریایی گری شارک (Greyshark)، نسل جدید پهپادهای زیرآبی خود رونمایی کرده است. این سیستم‌های خودکار، نظارت بر زیرساخت‌های دریایی را بدون دخالت انسان متحول خواهند کرد.
قیمت خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ + جدول قیمت خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ + جدول
قیمت متوسط بازار آزاد و قیمت نمایندگی خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ را در جدول زیر مشاهده نمایید. این قیمت‌ها به تومان بوده و روزانه به‌روزرسانی می‌شود.
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر