کد خبر: ۵۷۴۸
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۰

الزام تمام پروژه های ساختمانی به دریافت پایان کار یا اخذ و تمدید پروانه ساخت

محسن نظرپور، مديرعامل شرکت عمران، آب و خدمات از نظارت گسترده بر فعالیت پیمانکاران ساختمانی و الزام آنها به دریافت پایان کار ویا اخذ و تمدید پروانه ساخت خبر داد.
الزام تمام پروژه های ساختمانی به دریافت پایان کار یا اخذ و تمدید پروانه ساخت

الزام تمام پروژه های ساختمانی به دریافت پایان کار یا اخذ و تمدید پروانه ساختبه گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش به نقل از شرکت عمران، آب و خدمات، محسن نظرپور رییس هیات مدیره و مدیرعامل این شرکت با اشاره به اینکه نظارت گسترده بر استانداردسازی فعالیت‌های ساختمانی یکی از مهم‌ترین محور‌های فعالیت شرکت است اظهار داشت: در راستای حفظ ایمنی شهروندان، پیشگیری از بروز حوادث تلخ و ارتقای کیفیت ساخت و سازهادر جزیره کیش، تمامی پروژه‌های ساختمانی که در آستانه بهره برداری بوده و یا به بهره برداری رسیده اند ملزم به دریافت پایان کار هستند و باید پس از کسب تاییدیه فنی لازم از اداره آتش نشانی و طبق ضوابط و مقررات شهرسازی، پایان کار دریافت کنند.

وی با اشاره به مکاتبات رسمی شرکت با پیمانکاران برای مشارکت در روند استانداردسازی فعالیت‌های ساخت و ساز در کیش و دریافت پروانه ساخت و یا پایان کار در خصوص مجموعه‌های در حال ساخت تصریح کرد: اخذ پروانه ساخت نیز برای تمامی فعالیت‌های ساخت و ساز ضروری بوده و مجموعه‌هایی که تاریخ پروانه آن‌ها به اتمام رسیده و معتبر نیست ملزم به تمدید پروانه ساخت خود از طریق معاونت شهرسازی شرکت عمران، آب و خدمات هستند. در غیر اینصورت مسئولیت خسارات ناشی از حوادث احتمالی بر عهده کارفرما و پیمانکار خواهد بود.

محسن نظر پورتاکید کرد: اداره اجرائیات شرکت در راستای وظایف و مسئولیت‌های ذاتی خود و با هدف حفظ ایمنی شهروندان با تمام توان پیگیر نظم دهی به ساختمان‌های فاقد پروانه ساخت خواهد بود.

آخرین اخبار
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر