کد خبر: ۵۸۰۵۴
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۸

زمان دربی تغییر نمی‌کند

مسئول برگزاری مسابقات لیگ برتر از تعویق بازی استقلال_ هوادار و فولاد_ تراکتور در هفته بیست و دوم خبر داد.
زمان دربی تغییر نمی‌کند

مخاطب۲۴- امیرحسین روشنک درباره درخواست باشگاه استقلال برای تعویق دربی پایتخت به دلیل برگزاری مسابقه آسیایی این تیم با النصر در یک هشتم لیگ نخبگان، اظهار داشت: با توجه به فشردگی مسابقات برنامه دربی پایتخت سر جای خودش است و این مسابقه همان ۹ اسفند برگزار می‌شود.

به نقل از فارس، وی افزود: ما از قبل برنامه را براساس احتمال صعود تیم‌هایمان به مراحل بعدی لیگ نخبگان و لیگ قهرمانان تنظیم کردیم. برهمین اساس بازی هفته بیست و دوم استقلال مقابل هوادار و فولاد مقابل تراکتور به تعویق می‌افتد، زیرا از لحاظ تمرکز و فشار منطقی نیست بین ۲ بازی رفت و برگشت نمایندگان ایران در آسیا یک بازی لیگ برتری برگزار شود. مسئول برگزاری مسابقات لیگ برتر تصریح کرد: بین بازی رفت و برگشت تیم‌ها در آسیا فقط ۷ روز فاصله است و اگر بخواهیم برای استقلال و تراکتور در لیگ برتر بازی بگذاریم، فقط ۳ روز زمان برای دیدار برگشت آنها در لیگ نخبگان و سطح ۲ لیگ قهرمانان زمان باقی می‌ماند که برای آماده‌سازی آنها مناسب نیست. به همین دلیل بازی هفته بیست و دوم را معوق می‌کنیم، اما برنامه هفته بیست و یکم طبق روال انجام می‌شود.

برچسب ها: لیگ نخبگان آسیا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سرما در ۲۷ مرکز استان کشور+ جزئیات سرما در ۲۷ مرکز استان کشور+ جزئیات
با نفوذ توده هوای سرد به کشور، دمای هوا در ۲۷ مرکز استان به‌طور محسوسی کاهش یافته و در شهر‌هایی مانند شهرکرد، همدان و سنندج به زیر صفر درجه رسیده است.
جلسه علنی مجلس با وزیر علوم جلسه علنی مجلس با وزیر علوم
جلسه علنی مجلس شورای اسلامی صبح امروز سه‌شنبه ۱۳ آبان به ریاست علی نیکزاد و با حضور ۲۰۵ نماینده آغاز شد. در این جلسه، سؤال از وزیر علوم و بررسی چند گزارش مهم کمیسیون‌ها در دستور کار قرار دارد.
رئیس‌جمهور لبنان: هیچ گزینه‌ای جز مذاکره با اسرائیل نداریم رئیس‌جمهور لبنان: هیچ گزینه‌ای جز مذاکره با اسرائیل نداریم
در حالی که تل‌آویو و واشنگتن بر آغاز گفت‌وگوی مستقیم با بیروت اصرار دارند، ژوزف عون، رئیس‌جمهور لبنان، اعلام کرد که کشورش برای پایان دادن به بحران کنونی، چاره‌ای جز مذاکره ندارد.
نیکزاد: اختلاف ایران و آمریکا بنیادین است و حل نخواهد شد نیکزاد: اختلاف ایران و آمریکا بنیادین است و حل نخواهد شد
علی نیکزاد، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر اینکه اختلاف میان ایران و آمریکا ریشه‌ای و مبنایی است، گفت تسخیر لانه جاسوسی اقدامی انقلابی در برابر سال‌ها ظلم و تحقیر ملت ایران از سوی استکبار جهانی بود.
یاسر آسانی ترکاند! یاسر آسانی ترکاند!
یاسر آسانی، بازیکن محبوب تیم فوتبال استقلال، با انتشار یک استوری برای هواداران پرسپولیس کری خواند.
ارزش موی گندیده‌ی ظریف از کل روسیه و پوتین بیشتر است ارزش موی گندیده‌ی ظریف از کل روسیه و پوتین بیشتر است
برجام درخشان‌ترین دستاورد دیپلماسی ایران بود که کشور را از فصل هفتم منشور سازمان ملل خارج کرد و زمینه‌ساز رشد اقتصادی شد، اما امروز همان مخالفان احیای آن با تکرار مسیر بابک زنجانی، کشور را دوباره گرفتار تحریم و فساد کرده‌اند؛ درحالی‌که چهره‌هایی، چون ظریف همچنان نماد سرمایه ملی و دیپلماسی عقلانی ایران‌اند.
جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد
تیم ملی فوتبال ایران در فیفا دی ۱۴۰۵ احتمالاً در دیداری تدارکاتی با اسپانیا، قهرمان جهان، روبه‌رو می‌شود؛ گامی مهم در مسیر آماده‌سازی جام جهانی ۲۰۲۶
برگزیده
نبرد سرنوشت‌ساز در پاریس؛ جنگ تاکتیکی انریکه و کمپانی نبرد سرنوشت‌ساز در پاریس؛ جنگ تاکتیکی انریکه و کمپانی
پاری‌سن‌ژرمن و بایرن مونیخ در یکی از حساس‌ترین بازی‌های هفته چهارم لیگ قهرمانان، سه‌شنبه شب در پارک دو پرنس روبه‌روی هم قرار می‌گیرند؛ دیداری که می‌تواند مسیر صعود را تغییر دهد.
پیش درآمد یک جنگ قدیمی پیش درآمد یک جنگ قدیمی
طی رقابت‌های هفته‌ی چهارم دورگروهی لیگ قهرمانان اروپا امشب لیورپول میزبان رئال مادرید است
مصاف داغ تراکتور و پرسپولیس در جام حذفی مصاف داغ تراکتور و پرسپولیس در جام حذفی
مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی قرعه خورد و پرسپولیس باید در تبریز به یکی از حساس‌ترین و پرهیجان‌ترین بازی‌های این مرحله برابر تراکتور برود.
صفحه خبر بالای تصاویر