کد خبر: ۵۷۹۹۴
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۲

مهندس جعفرپور: معرفی منطقه آزاد اروند به عنوان منطقه نمونه دیجیتالی با گسترش و توسعه فیبرنوری

تفاهمنامه همکاری میان شرکت مخابرات ایران و منطقه آزاد اروند و دانشکده علوم پزشکی آبادان با هدف تأمین نیاز‌های ارتباطی با توسعه زیرساخت‌های مخابراتی و شبکه فیبرنوری منعقد و به امضا رسید.
مهندس جعفرپور: معرفی منطقه آزاد اروند به عنوان منطقه نمونه دیجیتالی با گسترش و توسعه فیبرنوری

مخاطب۲۴- به گزارش روابط عمومی مخابرات منطقه خوزستان، مهندس جعفرپور، عضو هیأت مدیره و مدیر عامل شرکت مخابرات ایران بعداز ظهر روز دوشنبه ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۳ در نشست امضای تفاهمنامه همکاری مشترک شرکت مخابرات ایران با منطقه آزاد اروند و دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: سازمان منطقه آزاد اروند همکاری بسیار خوب و تنگاتنگی در زمینه توسعه شبکه فیبر نوری داشته و یکی از مناطق پیشرو در استان و کشور در توسعه زیر ساخت‌های ارتباطی و شبکه فیبرنوری است.

مهندس جعفرپور افزود: آن حجم از کابل‌کشی و اتصالی که تا حوضچه‌های سر کوچه‌ها ایجاد شده است، اگر تبدیل به اتصال به منازل و کسب و کار‌ها بشود و اجرای سریع ftth در منطقه آزاد را داشته باشیم، قطعا تحولی در منطقه ایجاد خواهد کرد.

عضو هیأت مدیره و مدیر عامل شرکت مخابرات ایران بیان داشت: پروژه اتصال فیبر نوری امروزه در واقع سرعت خوبی به خود گرفته است و از حدود ۴۷۰ هزار اتصال ftth در کشور امروز ۹۵ درصد آن متعلق به شرکت مخابرات است و بنا داریم تا انتهای سال ۱۴۰۴ عدد یک میلیون و ۶۵۰ هزار اتصال فیبرنوری را در سطح کشور ثبت کنیم.

وی با بیان اینکه ضریب نفوذ ftth در کشور عددی تک رقمی است اظهار داشت: چنانچه ضریب نفوذ ftth به عدد بالای ۵۰ برسد می‌توان آن را به عنوان منطقه نمونه کشوری معرفی کنیم که بنده آن را سهل الوصول می‌بینم و باتوجه به بررسی‌هایی که امروز داشتیم واقعا این اتفاق شدنی است و برای ما باعث افتخار خواهد بود که به مردم شریف آبادان و خرمشهر خدمت کنیم و توسعه ارتباطات را ان شالله بیش از پیش در این مناطق داشته باشیم.

مهندس جعفرپور افزود: در این تفاهم‌نامه‌ها سعی داریم تمامی اهداف خود را با همراهی و همکاری بخش‌های مختلف دخیل در صنعت، محقق کرده و تحولی بزرگ در عرصه ارتباطات و صنعت مخابرات ایجاد کنیم.

 

مهندس جعفرپور: معرفی منطقه آزاد اروند به عنوان منطقه نمونه دیجیتالی با گسترش و توسعه فیبرنوریمهندس جعفرپور: معرفی منطقه آزاد اروند به عنوان منطقه نمونه دیجیتالی با گسترش و توسعه فیبرنوری

برچسب ها: مخابرات ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
باز هم جنجالی جدید از جاستین بیبر! باز هم جنجالی جدید از جاستین بیبر!
جاستین بیبر که به تیپ‌های خاصش معروف است یا یک ظاهر متمایز در مجامع عمومی حاضر شد
بیژن مرتضوی: سالی بیش از هزار پیشنهاد ازدواج دارم! بیژن مرتضوی: سالی بیش از هزار پیشنهاد ازدواج دارم!
بیژن مرتضوی گفت: سالی هزار نفر به من پیشنهاد ازدواج می‌دهند.
فواید فوق العاده نوشیدنی دانه چیا و زنجبیل برای سلامتی فواید فوق العاده نوشیدنی دانه چیا و زنجبیل برای سلامتی
نحوه آغاز کردن روز به شما کمک می‌کند تا زندگی بهتری داشته باشید و نوشیدنی و غذایی که صبح‌ها می‌خورید بخش مهمی از آن را تشکیل می‌دهد.
اینترنت استارلینک مستقیم برای ۵ کشور اینترنت استارلینک مستقیم برای ۵ کشور
اینترنت استارلینک مستقیم در گوشی‌های موبایل اکنون در پنج کشور فعال است.
نام‌گذاری یک خیابان در کوی دانشگاه تهران به نام مرحوم امیرمحمد خالقی نام‌گذاری یک خیابان در کوی دانشگاه تهران به نام مرحوم امیرمحمد خالقی
عضو کمیسیون آموزش مجلس می‌گوید قرار است یک مدرسه و یک خیابان در کوی دانشگاه تهران به نام مرحوم امیرمحمد خالقی دانشجوی دانشگاه تهران گذاشته شود.
دلیل حجم بالای خودکشی خانم‌های خانه دار چیست؟ دلیل حجم بالای خودکشی خانم‌های خانه دار چیست؟
«در سال ۱۴۰۱ زنان خانه‌دار، رتبه چهارم مرگ ناشی از خودکشی را داشتند، اما در اقدام با ۳۲/۸ درصد اول بودند، بعد از آنها شاغلان قرار می‌گیرند با ۱۸/۸ درصد و رتبه بعدی به دانش‌آموزان اختصاص پیدا می‌کند با ۱۵/۲ درصد.»
یک تا ۸ میلیون تومان جریمه برای شکار غیرقانونی! یک تا ۸ میلیون تومان جریمه برای شکار غیرقانونی!
«مجازات تعیین‌شده در قانون اساسی برای صید و شکار غیرقانونی، بیشتر شبیه به شوخی است تا تنبیه؛ به جای اینکه مانع وقوع جرم شود، مشوق ارتکاب جرم است. یعنی ما مجازات نقدی داریم در حد ۳۰۰ هزار تومان، یک میلیون تومان و نهایتاً ۸ میلیون تومان. مجازات حبس هم در این سال‌ها با توجه به دیدگاه حبس‌زدایی، بیشتر به جزای نقدی بدل شده است.»
برگزیده
افزایش قیمت محصولات سایپا تکذیب شد افزایش قیمت محصولات سایپا تکذیب شد
سرپرست مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل سایپا از افزایش ۱۱ درصدی تولید محصولات خبرداد و گفت: هیچ تغییر قیمتی در محصولات خودرویی نداشته‌ایم.
یارانه نقدی کدام دهک‌ها حذف می‌شود؟ یارانه نقدی کدام دهک‌ها حذف می‌شود؟
هیئت وزیران در دولت چهاردهم با توجه به آئین‌نامه اجرایی که به‌استناد جز (۶) بند (الف) تبصره (۸) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۳ به تصویب رسیده است، چندین شاخص را برای دهک‌بندی جدید و همچنین حذف یارانه افراد دهک‌های بالا اعلام کرده است.
چرا عیار طلا و کد سازنده باید در مصنوعات طلا حک شوند؟ چرا عیار طلا و کد سازنده باید در مصنوعات طلا حک شوند؟
عضو هیئت رئیسه کمیسیون تخصصی طلا و جواهر اتاق اصناف ایران از اهمیت حک شدن عیار طلا و کد سازنده در مصنوعات طلا خبر داد
صفحه خبر بالای تصاویر