مخاطب۲۴ اخبار و تحلیل های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی را در هفت روز هفته و در بیست و چهار ساعت شبانهروز در اختیار شما قرار میدهد
مرتب دستهای خود را با استفاده از آب و صابون شستشو کنید و یا با مواد ضدعفونی کننده الکلی ضدعفونی نمایید. هنگام سرفه و عطسه جلوی دهان و بینی خود را با آرنج یا دستمال بگیرید و بلافاصله دستمال را دور انداخته و دست های خود را بشویید.
بازدید مشاور رئیسجمهور در امور تشکلها و احزاب از نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایعدستی تهران
مشاور رئیسجمهور در امور تشکلها و احزاب در بازدید از نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایعدستی تهران ضمن گفتوگو با فعالان حوزه گردشگری بر اهمیت توسعه زیرساختهای گردشگری بهعنوان یکی از محورهای مهم اقتصادی کشور تأکید کرد.
مخاطب۲۴- نورالدین آهی گفت: «گردشگری نهتنها میتواند به رشد اقتصادی و اشتغالزایی کمک کند، بلکه فرصتی برای دیپلماسی فرهنگی و تعامل بینالمللی ایران نیز به شمار میرود.»
وی همچنین با اشاره به ضرورت حمایت از سرمایهگذاران بخش خصوصی در این حوزه، بر لزوم همافزایی بین بخشهای دولتی و خصوصی تأکید کرد و افزود: «برای رقابت با مقاصد گردشگری منطقهای و بینالمللی، باید تسهیلات و حمایتهای بیشتری در اختیار فعالان این صنعت قرار گیرد.»
دکتر آهی در ادامه، از غرفههای مختلف نمایشگاه بازدید کرد و با تعدادی از هنرمندان صنایعدستی و کارآفرینان این حوزه به گفتوگو پرداخت. وی با اشاره به اهمیت صنایعدستی ایرانی بهعنوان یکی از ظرفیتهای ارزشمند کشور در بازارهای جهانی، تصریح کرد: «باید از این فرصت برای افزایش صادرات و توسعه برندهای ایرانی در عرصه بینالمللی استفاده کنیم.»
سفارت روسیه در تهران اعلام کرد: ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور فدراسیون روسیه و مسعود پزشکیان، رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران در تاریخ ۶ می ۲۰۲۵ - ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ به صورت تلفنی با یکدیگر گفتوگو کردند.
پروازهای حج تمتع ۱۴۰۴ از ۱۵ اردیبهشت ماه آغاز شد و براساس اعلام معاون هوانوردی و امور بین الملل سازمان هوانوردی قرار است زائران از ۲۳ ایستگاه داخل کشور به سرزمین وحی اعزام شوند.
محمدقسیم عثمانی، نماینده مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی به همراه خشایار صنعتی، فرماندار بوکان، ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ از مراحل پیشرفت پروژه گردشگری در حال احداث روستای چاورچین این شهرستان بازدید کردند.
در میان فراز و نشیبهای جغرافیای آذربایجان شرقی، بر فراز کوهی منفرد در جنوب شهرستان هشترود، قلعهای برساخته از سنگ و افسانه قد برافراشته که نهتنها بهمثابه یک دژ تاریخی، بلکه بهعنوان نماد مقاومت، حکمت و روایتهای کهن در حافظه تمدنی ایرانیان باقی مانده است. قلعه ضحاک، بنایی رازآلود با پیشینهای بیش از سههزار سال، امروز در نقطه تلاقی تاریخ، اسطوره و توسعه فرهنگی ـ گردشگری منطقه جای گرفته و بازخوانی آن، نهفقط ضرورتی باستانشناختی، بلکه ضرورتی هویتی برای امروز و فردای ماست.