کد خبر: ۵۷۸۰۰
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۳

هوش مصنوعی تا سال ۲۰۲۶ با کشوری از نابغه‌ها برابری می‌کند

هوش مصنوعی تا سال ۲۰۲۶ به سطح هوش جمعی «کشوری از نابغه‌ها» خواهد رسید
هوش مصنوعی تا سال ۲۰۲۶ با کشوری از نابغه‌ها برابری می‌کند

مخاطب۲۴- داریو آمودی، مدیرعامل شرکت آنتروپیک (Anthropic)، در سخنرانی اخیر خود در «AI Action Summit» در پاریس، هشدار داد هوش مصنوعی ظرف ۲ تا ۳ سال آینده با کشوری از نابغه‌ها برابری خواهد کرد. این پیش‌بینی به معنای آن است که هوش مصنوعی به توانایی‌هایی پیدا می‌کند که درحال‌حاضر فقط در ذهن انسان‌های برجسته و نخبه جای دارد.

بیشتر بخوانید

طبق گزارش «Venturebeat»، آمودی در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد این تکنولوژی می‌تواند به نقطه‌ای برسد که تمام قابلیت‌های جامعه‌ای هوشمند را در خود جای دهد. این اظهارات آمودی یکی از پیش‌بینی‌های دقیق و مشخص میان رهبران صنعت هوش مصنوعی است.

طبق پست موجود در وب‌سایت آنتروپیک، تا سال ۲۰۲۶ یا ۲۰۲۷، سطح توانمندی سیستم‌های هوش مصنوعی به سطح کشوری کاملاً جدید از افراد بسیار باهوش خواهد رسید: «کشوری از نابغه‌ها درون یک مرکز داده.»

آمودی در نشست پاریس، از کُند بودن روند‌های جهانی در حکمرانی هوش مصنوعی انتقاد کرد. او نشست پاریس را «فرصتی ازدست‌رفته» خواند و اعلام کرد این رویداد نتوانسته به سرعت‌گیر‌ها و چالش‌های اساسی دنیای هوش مصنوعی رسیدگی کند. او همچنین به نبود توافق بین‌المللی برای تنظیم و نظارت بر این فناوری اشاره کرد. درحال‌حاضر، کشور‌های مختلف به شیوه‌های متفاوتی به هوش مصنوعی واکنش نشان می‌دهند و این نداشتن هم‌راستایی می‌تواند در آینده به چالش‌های بزرگی تبدیل شود.

عدم توافق بین‌المللی در اجلاس پاریس

آمودی همچنین به رقابت‌های فزاینده بین کشور‌ها در زمینه توسعه هوش مصنوعی اشاره کرد. درحالی‌که کشور‌های دموکراتیک در تلاش‌اند در این عرصه پیشرو باشند، کشور‌های اقتدارگرا می‌توانند از هوش مصنوعی برای دستیابی به سلطه نظامی جهانی بهره ببرند. او تأکید کرد باید در نظارت بر هوش مصنوعی بیشتر دقت شود تا این تکنولوژی به ابزاری برای تمرکز قدرت در جهان تبدیل نشود. آمودی در بیانیه خود اضافه کرد تهدیدات امنیتی ناشی از هوش مصنوعی می‌تواند به آسیب‌های بزرگی منجر شود، ازجمله در زمینه تولید نیمه‌رسانا‌ها و مشکلات مرتبط با امنیت سایبری.

نشست پاریس به‌وضوح شکاف‌های عمیق در رویکرد‌های بین‌المللی به مقررات هوش مصنوعی را نشان داد. معاون رئیس‌جمهور آمریکا، «جی‌دی ونس»، مقررات پیشنهادی اتحادیه اروپا را به‌دلیل وسعت زیاد رد کرده و آنها را موانعی برای پیشرفت تلقی کرد. ایالات متحده و بریتانیا به‌طور خاص از امضای تعهدات نشست خودداری کردند.

این اختلافات نشان‌دهنده چالش‌های فزاینده در دستیابی به اجماع جهانی درباره نحوه تنظیم و کنترل فناوری‌های نوین است؛ در نتیجه، ممکن است هوش مصنوعی تا سال ۲۰۲۶ در مسیر پیشرفت فوق‌هوشمند قرار بگیرد، درحالی‌که جامعه بین‌المللی شاید نتواند به توافقی کلی برای تنظیم و کنترل آن برسد.

برچسب ها: هوش مصنوعی
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.