کد خبر: ۵۳۶۹۵
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۶

کپی شخصیت ۱۰۰۰ نفر با کمک هوش مصنوعی!

گروهی از پژوهشگران «دانشگاه استنفورد» و «گوگل دیپ‌مایند» با کمک هوش مصنوعی، کپی‌هایی را از شخصیت ۱۰۰۰ شرکت‌کننده ساختند و تقلید آنها را از همتایان انسانی خود بررسی کردند.
کپی شخصیت ۱۰۰۰ نفر با کمک هوش مصنوعی!

مخاطب۲۴- صور کنید که با یک مدل هوش مصنوعی برای یک مصاحبه به مدت دو ساعت گفتگو می‌کنید. یک صدای دوستانه به واسطه این گفتگو که اطلاعاتی را از دوران کودکی، خاطرات و کار تا افکار شما درباره سیاست مهاجرت شامل می‌شود، شما را راهنمایی می‌کند. مدتی بعد، یک کپی مجازی از شما می‌تواند ارزش‌ها و ترجیحات شما را با دقت خیره‌کننده‌ای به تصویر بکشد.

به نقل از ام‌آی‌تی تکنولوژی ریویو، پژوهش جدید گروهی از پژوهشگران «دانشگاه استنفورد» (stanford university) و «گوگل دیپ‌مایند» (Google DeepMind) نشان می‌دهد که این ایده اکنون امکان‌پذیر است.

این گروه پژوهشی به سرپرستی «جون سونگ پارک» (Joon Sung Park) دانشجوی مقطع دکتری علوم رایانه دانشگاه استنفورد، ۱۰۰۰ نفر را برای این پژوهش استخدام کردند که براساس سن، جنسیت، نژاد، محل سکونت، تحصیلات و ایدئولوژی سیاسی با یکدیگر تفاوت داشتند. هر کدام از این افراد برای مشارکت در این پژوهش تا ۱۰۰ دلار دستمزد دریافت کردند. پژوهشگران از طریق مصاحبه با شرکت‌کنندگان، نمونه‌هایی را از کپی آن افراد ایجاد کردند. شرکت‌کنندگان طی آزمونی که نشان می‌دهد عوامل هوش مصنوعی چگونه از همتایان انسانی خود تقلید می‌کنند، مجموعه‌ای را از آزمایش‌های شخصیتی، نظرسنجی‌های اجتماعی و بازی‌های منطقی به فاصله دو هفته انجام دادند. سپس، عوامل هوش مصنوعی همان آزمایش‌ها را تکمیل کردند و نتایج ۸۵ درصد مشابه بود.

بیشتر بخوانید


پارک گفت: من معتقدم اگر بتوانید یک گروه را از نمونه‌های کوچک خود داشته باشید و تصمیماتی را بگیرید که قبلا می‌گرفتید، در نهایت آینده را شکل خواهید داد.

کپی‌های هوش مصنوعی در این پژوهش، «عوامل شبیه‌سازی» نامیده می‌شوند و انگیزه ایجاد آنها این است که انجام شدن پژوهش‌ها را برای محققان حوزه علوم اجتماعی و سایر زمینه‌ها آسان‌تر کند. اگر بتوانید مدل‌های هوش مصنوعی بسازید که مانند افراد واقعی رفتار کنند، می‌توانید از آنها برای آزمایش هر چیزی استفاده کنید؛ از مبارزه با اطلاعات نادرست در رسانه‌های اجتماعی گرفته تا شناسایی رفتار‌هایی که به ترافیک منجر می‌شوند.

عوامل شبیه‌سازی کمی متفاوت از عواملی هستند که امروزه بر کار شرکت‌های پیشرو در حوزه هوش مصنوعی تسلط دارند. عوامل دوم موسوم به «عوامل مبتنی بر دستگاه»، مدل‌هایی هستند که به منظور انجام دادن کار‌ها برای شما ساخته شده‌اند، نه این که با شما صحبت کنند. برای مثال، آنها ممکن است کار‌هایی را مانند وارد کردن داده‌ها، بازیابی اطلاعات ذخیره‌شده یا رزرو سفر و برنامه‌ریزی قرار ملاقات‌ها انجام دهند. به گفته بلومبرگ، «سیلزفورس» (Salesforce) در ماه سپتامبر عوامل مبتنی بر دستگاه خود را معرفی کرد. سپس، «آنتروپیک» (Anthropic) در ماه اکتبر عوامل خود را عرضه کرد و «اوپن‌ای‌آی» (OpenAI) نیز قصد دارد برخی از آنها را در ژانویه عرضه کند.

این دو نوع عامل، متفاوت هستند، اما نقاط مشترکی دارند. «جان هورتون» (John Horton) دانشیار فناوری اطلاعات دانشگاه «ام‌آی‌تی» (MIT) که یک شرکت را برای انجام دادن تحقیقات با استفاده از هوش مصنوعی تأسیس کرده است، گفت: پژوهش‌های مبتنی بر عوامل شبیه‌سازی مانند مواردی که در این پژوهش ارائه شده‌اند، احتمالا به طور کلی به ایجاد عوامل هوش مصنوعی قوی‌تر ختم خواهد شد.

وی افزود: این پژوهش نشان می‌دهد چگونه می‌توان از انسان‌های واقعی برای تولید شخصیت‌هایی استفاده کرد که به صورت برنامه‌نویسی/شبیه‌سازی در روش‌های غیر قابل انجام دادن با انسان‌های واقعی استفاده شوند.

برچسب ها: هوش مصنوعی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
بابک زنجانی از اتوبوس‌های فوق لاکچریش رونمایی کرد+ فیلم بابک زنجانی از اتوبوس‌های فوق لاکچریش رونمایی کرد+ فیلم
اتوبوس‌های تازه‌ای که به نام بابک زنجانی شناخته می‌شوند، به‌زودی به ناوگان حمل‌ونقل عمومی کشور افزوده خواهند شد؛ اقدامی که می‌تواند بخشی از نیاز‌های این حوزه را پوشش دهد و تحولی در خدمات‌رسانی ایجاد کند.
رئیس جمهور وارد بندرعباس شد+ فیلم رئیس جمهور وارد بندرعباس شد+ فیلم
رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان در نهمین سفر استانی خود وارد بندرعباس شد و در جمع مردم هرمزگان بر ضرورت توجه به تربیت نسل آینده و اصلاح شیوه‌های مدیریتی تأکید کرد.
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر