کد خبر: ۵۷۷۵۵
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۹

پزشکیان: اگر مرد مذاکره هستید چرا این کارها را می‌کنید؟

مسعود پزشکیان گفت: دنیا به کجا رسیده که آن فردی که دم از حقوق بشر می زند، خودش ترور می‌کند و از اسرائیل حمایت تسلیحاتی می کند و می‌گوید دنبال امنیت منطقه هستیم.
پزشکیان: اگر مرد مذاکره هستید چرا این کارها را می‌کنید؟

مخاطب ۲۴- مسعود پزشکیان رئیس جمهور امروز در جمع مردم بوشهر، اظهار کرد: دغدغه‌های مردم استان را در این سفر رسیدگی خواهیم کرد.

وی ادامه داد: از همان روز اول انقلاب دشمن برای ما مصیبت، جنگ، ترور ایجاد کردند. رئیس جمهور آمریکا در دستورالعمل ابلاغی خود گفته ما تروریست هستیم و نظم منطقه را بر هم زده‌ایم. ۱۸ هزار نفر از مردم و مسئولان و دانشمندان ما را ترور کردند و بعد می‌گویند اینها تروریست هستند. دنیا به کجا رسیده که آن فردی که دم از حقوق بشر می‌زند، خودش ترور می‌کند و از اسرائیل حمایت تسلیحاتی می‌کند و می‌گوید دنبال امنیت منطقه هستیم.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: همه منطقه را به هم ریخته، مردم را از سرزمین خود بیرون کرده است. اسماعیل هنیه را در تهران ترور کردند. در غزه بیش از ۵۰ هزار نفر زن و بچه و غیرنظامی را کشتند و شهید کردند، بعد می‌گویند ایران تروریست است و باید دست از ترور بردارد و نباید موشک و تسلیحات داشته باشید. یعنی اسرائیل ایران را مثل غزه بمباران کند و ما هم هیچی نگوییم. بعد پشت تریبون می‌گوید می‌خواهم با ایران مذاکره کنم. از آن طرف همه راه‌ها را می‌بندد و با دنیا دعوا می‌کند که با ایرانیان معامله نکنید بعد می‌گوید دنبال مذاکره با ایران هستم.

بیشتر بخوانید

وی همچنین گفت: اگر مرد مذاکره هستید چرا از این کار‌ها می‌کنید؟ تمام تلاش دشمن چه در داخل چه خارج کشور و عده‌ای آگاهانه ایجاد اختلاف و ناامیدی در داخل کشور است تا مردم را نسبت به نظام و آینده بدبین کنند. هدف آنها از راه انداختن دعوا این است که کشور را نابود کنند. دشمن می‌گوید امنیت ما را بر هم زدید. شما آمده‌اید امنیت را بر هم زدید و مردم را ترور می‌کنید بعد می‌گویید شما تروریست هستید؟

رئیس جمهور ادامه داد: در انتخابات شعار نمی‌دادم بلکه باورم را می‌گویم و الان بر همان باور هستم. من دنبال رئیس جمهور شدن نبودم، اما دنبال عزت و سربلندی و افتخار کشور و دین‌مان تا آخر هستم. ایران ما لیاقت بیشتری دارد و قادریم ایران را با شما مردم، نخبگان و تولیدکنندگان به عزت و سربلندی برسانیم. قادر به این کار هستیم و این کار را خواهیم کرد. باور دارم که در دین ما هیچ فرقی بین قوم، گروه و دسته‌ای وجود ندارد و همه برابر هستند. همه جا وطن من است و شایستگان و توانمندتر باید به کار گمارده شده و بالا بیایند. رشد افراد براساس توانمندی و تقواست نه دسته و جناح و گروه. کشور متعلق به همه مردم است. برترین با تقواست. تقوا یعنی حرکت بدون خطا. کسی که بی‌خطاتر و عالم‌تر است، حق با اوست.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پژمان جمشیدی و نعیمه نظام‌ دوست در ترکیه+ عکس پژمان جمشیدی و نعیمه نظام‌ دوست در ترکیه+ عکس
تصویری کمتر دیده شده از نعیمه نظام دوست، پژمان جمشیدی و بیژن بنفشه خواه در استانبول منتشر شده است.
درخشان: دوست ندارم جای هاشمیان باشم + فیلم درخشان: دوست ندارم جای هاشمیان باشم + فیلم
حمید درخشان با حضور در گروه ورزش مخاطب۲۴ درباره وضعیت نیمکت پرسپولیس،شرایط مربیان ایرانی و اجحافی که در حق آنها صورت می‌گیرد صحبت کرد.
آوازخوانی سفیر کره جنوبی آوازخوانی سفیر کره جنوبی
سفیر کره جنوبی در ایران با حضور در نمایشگاه خوشنویسی مشترک ایران و کره، به همخوانی با آثار استاد فاضل جمشیدی پرداخت.
ماشین فریبا نادری چقدر می‌ارزد؟ ماشین فریبا نادری چقدر می‌ارزد؟
برنامه «پامپ» امیرحسین قیاسی دوباره خبرساز شد. این مرتبه بخاطر ماشین لوکس فریبا نادری
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
فوری: سرمربی پرسپولیس انتخاب شد، بردهاشمیان چاره ساز نبود فوری: سرمربی پرسپولیس انتخاب شد، بردهاشمیان چاره ساز نبود
وحید هاشمیان پس از هشت هفته و با کسب ۱۱ امتیاز با ۲ پیروزی، یک شکست و پنج تساوی به پایان کار خود در پرسپولیس رسید و مدیران این باشگاه، اوسمار ویرا را جانشین او کردند
پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو
مذاکرات باشگاه پرسپولیس با اوسمار ویه‌را، سرمربی برزیلی سابق این تیم، وارد مراحل پایانی شده و انتظار می‌رود ظرف ۴۸ ساعت آینده توافق نهایی به‌صورت رسمی اعلام شود.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر