کد خبر: ۵۷۷۱۹
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۶

واکنش دبیر مجمع تشخیص به اظهارات «باهنر» مبنی بر موافقت با پالرمو و CFT

محمدباقر ذوالقدر دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره آخرین وضعیت بررسی عضویت ایران در دوکنوانسیون پالرمو و CFT گفت: هم‌اکنون جوانب مختلف عضویت دراین دو کنوانسیون در کمیسیون‌های تخصصی مجمع تشخیص مصلحت نظام وبا حضور کارشناسان در حال بررسی است.
واکنش دبیر مجمع تشخیص به اظهارات «باهنر» مبنی بر موافقت با پالرمو و CFT

مخاطب ۲۴- دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در واکنش به اظهارات محمدرضا باهنر مبنی بر موافقت کمیسیون‌های تخصصی مجمع تشخیص با عضویت ایران در پالرمو و CFT گفت: نظر کمیسیون‌ها به هیچ وجه ملاک نیست و حتما این دو کنوانسیون باید به رای اعضای مجمع گذاشته شود.

محمدباقر ذوالقدر دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره آخرین وضعیت بررسی عضویت ایران در دوکنوانسیون پالرمو و CFT گفت: هم‌اکنون جوانب مختلف عضویت دراین دو کنوانسیون در کمیسیون‌های تخصصی مجمع تشخیص مصلحت نظام وبا حضور کارشناسان در حال بررسی است.

بیشتر بخوانید

وی درباره اظهارات روز‌های اخیر محمدرضا باهنر درباره موافقت کمیسیون‌های تخصصی مجمع تشخیص با برخی موارد بررسی شده درباره عضویت در پالرمو و CFT گفت: نظر کمیسیون‌ها به هیچ وجه ملاکنیست و حتما این دو کنوانسیون باید به صحن مجمع بیاید و اعضا نسبت به عضویت یا عدم عضویتتصمیم‌گیری کنند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه هم‌اکنون نظرات مختلفی نسبت به دو کنوانسیون در مجمع تشخیص وجود دارد، درباره نظر خود در قبال پالرمو و CFT گفت: بنده هنوز به جمع‌بندی قطعی نسبت به این مسئله نرسیدم و همچنان در حال بررسی ابعاد مختلف عضویت در این دو کنوانسیون هستم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
خلیفه اصل:لنگ یک میلیون تومان هستیم خلیفه اصل:لنگ یک میلیون تومان هستیم
استقلال خوزستان در آستانه بازی با پرسپولیس به دلیل مشکلات مالی و اعتصاب بازیکنان، تمریناتش را تعطیل کرده و آینده تیم در هاله‌ای از ابهام است.
چمن ۶۷ میلیاردی یادگار چمن ۶۷ میلیاردی یادگار
چمن تازه‌کاشت یادگار امام تبریز پیش از رسیدن به وضعیت مطلوب، کیفیت خود را از دست داده و بازدید خبرنگاران از آن تصاویر شوکه‌کننده‌ای رقم زد.
ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس
ملیکا پارسا دوست، شاکی پرونده حواشی اخیر پژمان جمشیدی توجه کاربران فضای مجازی را به خود جلب کرد.
طلسم شکنی شاهزاده ایرانی؟ طلسم شکنی شاهزاده ایرانی؟
سه‌شنبه شب و در هفته چهارم لیگ قهرمانان اروپا (UCL) تیم المپیاکوس یونان با ستاره ایرانی خود در برابر پی‌اس‌وی آیندهوون صف آرایی خواهد کرد. طارمی امیدوار است بتواند طلسم گل‌نزدن خود در این رقابت‌ها را بشکند.
رسانه عبری: جاسوسان اسرائیلی اطلاعات حساس به ایران منتقل کردند رسانه عبری: جاسوسان اسرائیلی اطلاعات حساس به ایران منتقل کردند
یک رسانه عبری اعلام کرد ۳۸ اسرائیلی که به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شده‌اند، اطلاعات بسیار حساس را به مقامات ایرانی منتقل کرده‌اند.
سفر مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اسرائیل سفر مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اسرائیل
مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اسرائیل سفر و از مرکز هماهنگی آمریکایی در کریات جات بازدید کرد؛ او از امید و مشارکت چندملیتی برای تثبیت غزه سخن گفت.
بن‌سلمان به آمریکا می‌رود بن‌سلمان به آمریکا می‌رود
ولیعهد سعودی، محمد بن‌سلمان، ۱۸ نوامبر برای دیداری رسمی با دونالد ترامپ به کاخ سفید سفر می‌کند؛ تمرکز دیدار بر توافق ابراهیم و روابط دوجانبه است.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر