کد خبر: ۵۷۶۴۳
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۹

جزییات پلمب اتاق عمل بیمارستان آپادانا

بنا بر اعلام وزارت بهداشت، در بازدید ۱۹ بهمن ۱۴۰۳، از اتاق عمل بیمارستان آپادانا، مشخص شد اعمال جراحی توسط تکنیسین بدون حضور جراحان در حال انجام بود که بنا به دستور سرپرست دادسرای جرایم پزشکی سه اتاق عمل این بیمارستان تا اطلاع ثانوی پلمب و ۷ تکنیسینی که رابطه استخدامی با بیمارستان نداشته و صرفاً تکنیسین جراحان مُهرزن بودند به همراه دو جراح عمومی مُهرزن، متخصص بیهوشی و مسئول اتاق عمل به کلانتری منتقل شدند.
جزییات پلمب اتاق عمل بیمارستان آپادانا

مخاطب۲۴- ماجرای حضور تکنسین به جای جراح در اتاق عمل یکی از بیمارستان‌های خصوصی شهر تهران، با واکنش سازمان نظام پزشکی همراه شد.

در بازدید سرزده سرپرست دادسرای امور پزشکی تهران از یک بیمارستان خصوصی، مشاهده می‌شود دو بیمار در اتاق عمل بستری بوده‌اند، اما به جای اینکه پزشکان جراح آنها را عمل کنند؛ تکنسین‌ها به جای آنها مشغول عمل جراحی بوده‌اند.

بیشتر بخوانید

علی سلحشور مدیر روابط عمومی سازمان نظام پزشکی کشور، در واکنش به بروز چنین تخلفی در یک بیمارستان خصوصی، گفت: در مورد پلمب اتاق عمل، باید توجه داشت که مسئولیت نظارت و اقدامات اجرایی از جمله پلمپ کردن، بر عهده معاونت درمان وزارت بهداشت و به تبع آن معاونت‌های درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی است.

وی افزود: سازمان نظام پزشکی در این مورد خاص، نماینده‌ای در تیم نظارتی که به بیمارستان مراجعه کرده است، نداشته و از جزئیات کامل این موضوع بی‌اطلاع است.

سلحشور ادامه داد: با این حال، سازمان نظام پزشکی همواره حامی اقدامات قانونی برای مقابله با فعالیت‌های غیرقانونی در حوزه درمان بوده و این موضوعات را با جدیت دنبال می‌کند.

وی با عنوان این مطلب که مسئولیت رصد و نظارت بر بیمارستان‌ها بر عهده معاونت درمان وزارت بهداشت است، تاکید کرد: حفظ سلامت مردم و رعایت استاندارد‌های درمانی، از اولویت‌های اصلی سازمان نظام پزشکی است.

در بازدید ۱۹ بهمن ۱۴۰۳، از اتاق عمل بیمارستان آپادانا، مشخص شد اعمال جراحی توسط تکنیسین بدون حضور جراحان در حال انجام بود که بنا به دستور سرپرست دادسرای جرایم پزشکی سه اتاق عمل این بیمارستان تا اطلاع ثانوی پلمب و ۷ تکنیسینی که رابطه استخدامی با بیمارستان نداشته و صرفاً تکنیسین جراحان مُهرزن بودند به همراه دو جراح عمومی مُهرزن، متخصص بیهوشی و مسئول اتاق عمل به کلانتری منتقل شدند.

این بازدید به صورت نامحسوس به دستور و با حضور سرپرست دادسرای جرایم پزشکی، بازرس دفتر بازرسی وزارت بهداشت، نیرو‌های پلیس امنیت و پلیس فتا انجام شد.

بیماران این جراحان، برای اعمال جراحی زیبایی (رینوپلاستی، ابدومینوپلاستی و…) از طریق تبلیغات صفحه رزلین و صفحه‌های وابسته به آن مراجعه کرده بودند که مسدودی این صفحات مجازی به دستور پلیس فتا در حال پیگیری است.

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.
فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند! فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند!
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضعیت هوا از ورود سامانه بارشی به کشور از روز یکشنبه (۶ اردیبهشت ماه) خبر داد.