کد خبر: ۴۷۳۲۵
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۰

جزییات مرگ تلخ پسر نوجوان هنگام جراحی لاغری

به دستور بازپرس جنایی پرونده مرگ نوجوان ۱۱۰ کیلویی زیر تیغ جراح در یکی از بیمارستان‌های تهران، با قرار عدم صلاحیت در رسیدگی بازپرس جنایی به دادسرای جرایم پزشکی ارسال شد
جزییات مرگ تلخ پسر نوجوان هنگام جراحی لاغری

مخاطب۲۴- چاقی- به دستور بازپرس جنایی پرونده مرگ نوجوان ۱۱۰ کیلویی زیر تیغ جراح در یکی از بیمارستان‌های تهران، با قرار عدم صلاحیت در رسیدگی بازپرس جنایی به دادسرای جرایم پزشکی ارسال شد.

این اتفاق پس آن افتاد که این پسر نوجوان برای کاهش مقداری از وزن ۱۱۰ کیلویی خود در یکی از بیمارستان‌های تهران بستری شد و خود را به تیغ جراح سپرد، اما این عمل نتیجه خوبی برای او به همراه نداشت و باعث مرگش شد.

بازپرس محمدجواد شفیعی از شعبه پنجم دادسرای امور جنایی تهران که روز سه‌شنبه مسئولیت کشیک قتل پایتخت را بر عهده داشت، پس از تماس ماموران پلیس مطلع شد که پرسنل انتظامات یکی از بیمارستان‌های مرکز تهران مرگ پسر نوجوانی را در بخش جراحی زیبایی گزارش داده‌اند.

به‌دنبال اعلام این خبر، تیم تحقیق جنایی با دستور بازپرس کشیک قتل راهی مرکز درمانی شدند و در سردخانه بیمارستان، جسد پسر ۱۶ ساله‌ای را معاینه کردند که در اثر جراحی زیبایی کاهش وزن به کام مرگ فرو رفته بود.

بیشتر بخوانید

تحقیقات ابتدایی نیز حکایت از آن داشت، پسر نوجوان که حدود ۱۱۰ کیلو وزن داشته، برای جراحی زیبایی کاهش وزن به این مرکز درمانی مراجعه کرده، اما او که با پای خودش برای عمل به بیمارستان رفته، فوت کرده است. همچنین پرونده پزشکی پسر نوجوان مورد بررسی قرار گرفت و این در حالی بود که خانواده او که بر اثر این حادثه داغدار شده بودند، شکایت خود از کادر درمان بیمارستان را مطرح کردند.

در نهایت، پس از بررسی‌های لازم و مشخص شدن اینکه قتلی رخ نداده است بازپزس شفیعی، دستور داد جسد پسر ۱۶ ساله برای معاینات دقیق‌تر به پزشکی قانونی منتقل شد و پرونده هم با قرار عدم صلاحیت رسیدگی پرونده در دادسرای امور جنایی به دادسرای ناحیه ۲۶ «جرائم پزشکی» ارجاع داده شد،، چون با توجه به مدارک و شواهد موجود وقوع قتل منتفی بود. به این ترتیب، خانواده متوفی باید در دادسرای جرایم پزشکی حاضر شوند و شکایت خود را تحت عنوان قصور پزشکی از مرکز درمانی مورد نظر مطرح کنند.

برچسب ها: چاقی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر