کد خبر: ۵۷۶۱
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۸

پيشرفت آينده كاري فرزندان كيش با بهره گيري از ظرفیت دانشجویان نخبه اين منطقه

معاون عمرانی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد کیش استفاده از ظرفیت های علمی و عملی دانشجویان ممتاز و نخبه جزیره را گامي مهم و ارزشمند در راستای پيشرفت آینده کاری فرزندان این منطقه عنوان کرد.
پيشرفت آينده كاري فرزندان كيش با بهره گيري از ظرفیت دانشجویان نخبه اين منطقه

به گزارش مخاطب۲۴ روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، سعید پورزادی استفاده از ظرفیت‌های  فکری و عملی دانشجویان ممتاز و نخبه کیش را گامی مهم در راستای  ایجاد فرصت‌های جدید شغلی، رفع مشکلات و پیشرفت طرح‌های عمرانی این منطقه برشمرد.

پيشرفت آينده كاري فرزندان كيش با بهره گيري از ظرفیت دانشجویان نخبه اين منطقه

پورزادی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: با استفاده از ظرفیت‌های موجود، ضمن فراهم شدن فضای رقابتی سالم برای کسب مدارج علمی و تخصصی، سبب ایجاد امید و انگیزه درجوانان و مشارکت آنان در برنامه ریزی و اجرای پروژه‌های سازمان منطقه آزاد کیش و شرکت‌های تابعه می‌شود.

وی اظهار داشت: بهره مندی بیشتر از تفکرات خلاقانه جوانان و استفاده از نیرو و انرژی آنان، زمینه ساز  فعالیت‌های گسترده در کیش خواهد شد.

پورزادی افزود: دراین طرح با استفاده از دانشجویان در کنار مدیران، تیم‌های برنامه ریزی و اجرایی سازمان منطقه آزاد کیش و شرکت‌های تابعه، فضایی برای تربیت مهارت‌های دانشجویان در محیطی واقعی ایجاد خواهد شد تا آن‌ها برای فعالیت‌های گسترده در جزیره کیش و در سطح کشور آماده شوند.

معاون عمرانی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به تاکید رئیس جمهور کشورمان مبنی بر جوانگرایی و استفاده از نیرو‌های بومی متخصص گفت: نخستین مرحله از اجرای این طرح با حضور دانشجویان پردیس بین الملل کیش دانشگاه تهران محقق شد.

سعید پورزادی خاطر نشان کرد: جذب مشارکت علمی و عملی دانشجویان در پروژه‌ها و برنامه‌های دردست اجرا و استفاده از نوآوری و خلاقیت جوانان در حال تحصیل جزیره به عنوان سرمایه گذاری ارزشمند برای آینده این منطقه خواهد بود.

پورزادی فعالیت‌های عمرانی این منطقه را با تکیه بر توان داخلی و برنامه ریزی در راستای توسعه و پیشرفت جزیره کیش برشمرد و افزود:  از ظرفیت علمی دانشجویان کیش برای یافتن راهکار‌های علمی جهت رفع مشکلات و دستیابی به روش‌های منطبق با علم روز در زمینه‌های مختلف اقتصادی، گردشگری، عمرانی، تجاری و ... استفاده خواهیم کرد.

گفتنی است در نخستین  مرحله از اجرای این طرح با حضور ۳۳ نفر از دانشجویان رشته عمران و معماری پردیس بین الملل کیش دانشگاه تهران روز دوشنبه ۹ خرداد با حضور تیم اجرایی این طرح از پایانه جدید فرودگاهی کیش بازدید کردند و همچنین اطلاعات سازه و ساخت، متد‌های اجرایی، تکنولوژی‌های استفاده شده، تجهیزات بکار رفته، امکانات، مشکلات ومعضلات پروژه و راهکار‌های اصلاح و رفع مسائل از جمله موارد مطرح شده دراین بازدید بود.

آخرین اخبار
اخبار داغ
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر