کد خبر: ۵۷۶۰
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۴

برگزاري جشنواره " چله تابستونه" در کیش

سرپرست معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد كيش از برگزاری جشنواره تابستانه به مدت چهل روز در جزیره کیش خبر داد.
برگزاري جشنواره   چله تابستونه  در کیش

برگزاري جشنواره به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، جواد جمالی جشنواره تابستانه را جشنواره‌ای تقویمی عنوان کرد و گفت: هر ساله با همت بخش خصوصی و فعالان گردشگری جشنواره تابستانی در کیش برگزار می‌شد.

جمالی با اشاره به این که در سال جاری نیز برنامه‌های متنوعی برای این رویداد در نظر گرفته شده اظهار داشت: به دلیل مقارن بودن جشنواره تابستانه با ایام محرم و صفر مدت زمان این رویداد محدود خواهد بود.

وی در ادامه افزود: مدت زمان برگزاری این جشنواره چهل روز بوده و به همین جهت این جشنواره "چله تابستونه کیش" نامگذاری شده است که با همکاری بخش خصوصی به ویژه موسسه جشنواره‌ها برگزار خواهد شد.

جواد جمالی از برنامه ریزی برای ایام محرم و صفر خبر داد و گفت: این برنامه‌ها پس از پایان جشنواره تابستانی کیش برگزار می‌شود و به دلیل حضور اقوام مختلف ایرانی در جزیره کیش این ترکیب یک مزیت رقابتی برای برگزاری برنامه‌های این ایام خواهد بود.

سرپرست معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش با تاکید بر این موضوع که امیدواریم در حوزه مذهبی نیز برنامه‌های خاصی با رویکرد گردشگری در جزیره کیش برگزار کنیم افزود: سوگواره‌ای خاص در ایام عزدارای سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و اربعین حسینی برگزار خواهد شد و استفاده از ظرفیت اقوام مختلف ایرانی ساکن در کیش نیز برای برگزاری این سوگواره در نظر گرفته شده است.

شایان ذکر است جشنواره تابستانی کیش از ۲۷ خرداد تا ۷ مرداد با همکاری بخش خصوصی و موسسه جشنواره‌ها برگزار خواهد شد.

آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان
نیروی هوایی ایران با ناوگان متنوعی از جنگنده‌های بومی و خارجی، نقش کلیدی در دفاع از آسمان کشور دارد. این مقاله به بررسی مزایا و معایب جنگنده‌های ایران، از اف-14 تام‌کت تا کوثر بومی، می‌پردازد و نگاهی به توانمندی‌ها و چالش‌های جنگنده‌های ایران دارد.
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
چرا چاوشی را انتخاب کردند؟! چرا چاوشی را انتخاب کردند؟!
محسن چاوشی بعد از خواندن قطعه علاج و ایستادگی کنار مردم کشورش مورد تهاجم رسانه‌ها و هنرمندان ضد انقلاب قرار گرفته است.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف
مسعود پزشکیان در سفر امروز به جمهوری آذربایجان، با الهام علی اف دیدار کرد.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر