کد خبر: ۵۷۵۸۴
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۱

واکنش عربستان سعودی به پیشنهاد وقیحانه نتانیاهو

وزارت خارجه عربستان سعودی در واکنش به پیشنهاد وقیحانه نخست وزیر رژیم صهیونیستی یک بیانیه صادر کرد.
واکنش عربستان سعودی به پیشنهاد وقیحانه نتانیاهو

مخاطب۲۴- وزارت خارجه عربستان سعودی در واکنش به پیشنهاد وقیحانه نخست وزیر رژیم صهیونیستی یک بیانیه صادر کرد.

به گزارش الجزیره، وزارت خارجه عربستان سعودی با صدور بیانیه‌ای در واکنش به پیشنهاد گستاخانه بنیامین نتانیاهو مبنی بر بیرون راندن فلسطینی‌ها از سرزمینشان اعلام کرد: از موضع گیری کشورهای عربی و اسلامی مبنی بر مخالفت با این طرح قدردانی کرده و مخالفت قاطع خود را با چنین پیشنهاداتی اعلام می‌کنیم.

در ادامه این بیانیه آمده است: هدف از مطرح کردن این سخنان، انحراف افکار عمومی از جنایات پی در پی اشغالگران اسرائیلی علیه برادران فلسطینی در نوار غزه است. تاکید می‌کنیم که ملت فلسطین صاحب سرزمین خود است، نه مهاجرانی که اشغالگران بتوانند هر زمان که می‌خواهند آنها را اخراج کنند.

بیشتر بخوانید

وزارت خارجه عربستان اضافه کرد: هیچ کسی هرگز نخواهد توانست حقوق ملت فلسطین را سلب کند. صلح دائم جز با تفکر منطقی و پذیرش اصل تحقق راهکار دو دولتی مستقر نخواهد شد. منطق تندرو اشغالگران نمی‌تواند ملکیت سرزمین فلسطین برای فلسطینی‌ها و ارتباط تاریخی و حقوقی آن را درک کند. بر اساس همین منطق نوار غزه کاملاً ویران شد.

نتانیاهو پیشتر پیشنهاد داده بود که عربستان سعودی بخشی از خاک خود را به مردم فلسطین اختصاص دهد! یکی از اعضای مجلس شورای عربستان نیز روز گذشته پیشنهاد داد که آمریکا، صهیونیست‌ها را به آلاسکا و گرینلند منتقل کند.

برچسب ها: عربستان سعودی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر