کد خبر: ۳۴۸۵۷
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۴

شرط بزرگ عربستان برای عادی سازی روابط با اسرائیل

عربستان برای عادی سازی روابط با اسرائیل شرط گذاشت.
شرط بزرگ عربستان برای عادی سازی روابط با اسرائیل

مخاطب 24-وزارت خارجه عربستان سعودی مدعی شد که تشکیل کشور فلسطین و خروج نظامیان صهیونیست از نوار غزه شرط عادی سازی روابط با رژیم اسرائیل است.
وزارت خارجه عربستان سعودی بامداد امروز چهارشنبه اعلام کرد که دولت آمریکا را از موضع ثابت خود درباره برقراری روابط دیپلماتیک بین ریاض و تل‌آویو قرار داده است و آن اینکه تا زمانی که دولت فلسطین در مرز‌های ۱۹۶۷ به پایتختی قدس شرقی به رسمیت شناخته نشود و حمله به غزه متوقف نشود، روابط دیپلماتیک با اسرائیلی نخواهد بود.
وزارت خارجه عربستان سعودی که این روز‌ها ناظران معتقدند بیش از پیش به عادی سازی و سازش با صهیونیست‌ها نزدیک شده، مدعی شد که توقف حمله به غزه و خروج همه نظامیان صهیونیست از این منطقه شرط برقراری روابط دیپلماتیک با رژیم اشغالگر است. ریاض همچنین خواستار تسریع در به رسمیت شناختن کشور فلسطین شده است.

از سوی دیگر، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا بعد از سفر به عربستان سعودی اعلام کرد که عربستان سعودی علاقه‌مند به عادی سازی روابط با رژیم اسرائیل است، اما خواهان یک مسیر «روشن» به سمت کشور فلسطین است.
اخیرا روزنامه‌های صهیونیستی فاش کردند که قرار است عربستان سعودی، متولی تشکیل دولت فلسطینی بدون حضور تشکیلات خودگردان و گروه‌های فلسطینی و نیز متولی بازسازی نوار غزه بعد از جنگ خواهد شد و دولت مذکور تحت قیمومیت صهیونیست‌ها خواهد بود. با این حال برخی در جدیت ریاض در گفته‌هایش تشکیک دارند.

منبع:تسنیم

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت