کد خبر: ۵۷۵۳۶
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۰

متوسط قیمت مسکن در تهران به متری۹۰ میلیون تومان رسید

ایرج رهبر، رئیس انجمن انبوه سازان استان تهران درباره رکود تورمی بازار مسکن:اینکه گفته می‌شود مسکن در پایین‌ترین قیمت خود قرار دارد را قبول ندارم، چون متوسط قیمت مسکن در تهران به ۹۰ میلیون تومان در ازای هر متر رسیده است. تداوم رکود بازار مسکن بستگی به وضعیت اقتصادی کشور دارد.
متوسط قیمت مسکن در تهران به متری۹۰ میلیون تومان رسید

مخاطب ۲۴- زمزمه‌هایی از بابت گرانی مسکن در سال آینده شنیده می‌شود. فعالان این حوزه مدعی‌اند که قیمت مسکن در پایین‌ترین حالت قرار دارد و جهش مسکن در پیش است. اگرچه برخی نیز مدعی‌اند که قیمت مسکن در دو سال اخیر درگیر رکود بوده و تا زمانی که سرمایه‌های حبس شده در بازار طلا و ارز به بازار مسکن سرازیر نشود، وضعیت به همین شکل خواهد بود.

ایرج رهبر، رئیس انجمن انبوه سازان استان تهران درباره رکود تورمی بازار مسکن گفت: یکسالی هست که مسکن در حالت رکود تورمی قرار دارد. اینکه گفته می‌شود مسکن در پایین‌ترین قیمت خود قرار دارد را قبول ندارم، چون متوسط قیمت مسکن در تهران به ۹۰ میلیون تومان در ازای هر متر رسیده است. تداوم رکود بازار مسکن بستگی به وضعیت اقتصادی کشور دارد.

بیشتر بخوانید

مسکن یک عامل بسیار تعیین‌کننده در اقتصاد است؛ سهم بزرگ ۳۰ درصدی مسکن در اقتصاد کشور باعث این تعیین کنندگی شده است. هروقت تعادل بین قدرت خرید مردم و قیمت مسکن از بین برود، رکود شدت می‌گیرد. رکود بازار مسکن باعث شده قیمت مسکن افزایش نداشته باشد.

برچسب ها: قیمت مسکن
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
موسی کلیم الله چگونه فیلمی است؟ موسی کلیم الله چگونه فیلمی است؟
موسی کلیم‌الله از کنجکاوبرانگیزترین فیلم‌های جشنواره چهل و سوم فیلم فجر بود که طرفداران «ابراهیم حاتمی‌کیا» و حتی افرادی که در این سال‌ها نسبت به او زاویه پیدا کرده بودند، تمایل داشتند فیلم را تماشا کنند. بازخورد‌های سینما‌های مردمی نیز از شلوغ شدن سالن‌ها حکایت دارد.
مدیر مسئول روزنامه اعتماد به یکسال محرومیت از روزنامه‌نگاری محکوم شد مدیر مسئول روزنامه اعتماد به یکسال محرومیت از روزنامه‌نگاری محکوم شد
بهروز بهزادی مدیر مسئول روزنامه اعتماد و روزنامه‌نگار پیشکسوت در دادگاه مطبوعات به یک سال محرومیت از روزنامه‌نگاری محکوم شد.
احتمال ابتلا به سرطان سینه، با تغذیه سالم قابل پیشگیری است احتمال ابتلا به سرطان سینه، با تغذیه سالم قابل پیشگیری است
مطالعات انجام‌شده توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نشان می‌دهد که ۵۰ تا ۷۰ درصد از سرطان‌های سینه با پیروی از تغذیه سالم قابل پیشگیری است و حتی مرگ و میر را بر اثر این بیماری کاهش می‌دهد؛ بنابراین اینکه چه بخوریم و چه نخوریم تا سرطان سینه نگیریم امر مهمی است که باید در زندگی رعایت کنیم.
پشت در‌های شهرنو چه خبر بود؟ پشت در‌های شهرنو چه خبر بود؟
درباره سابقه تاریخی آن [شهرنو]روایت چنین است که در سال ۱۲۹۸ شخصی به نام زال محمد خان، روسپیانی را که پیش از او در محله‌ای به نام «محله قجرها»‌ی شهر تهران مسکن داشته‌اند بدان‌جا کوچانده است
واکسن سرطان ساخته می‌شود واکسن سرطان ساخته می‌شود
هوش مصنوعی، مهندسی ژنتیک و واکسن‌های شخصی سازی شده تنها چند نمونه از درمان‌های نوینی هستند که این روز‌ها برای مقابله با سرطان ابداع شده‌اند.
تپه‌های ۳۰۰۰ ساله کهریزک محو شده‌اند! تپه‌های ۳۰۰۰ ساله کهریزک محو شده‌اند!
تپه‌های سه هزار ساله کهریزک با وجود آن‌که در فهرست میراث ملی ایران ثبت شده است، اما در اسناد طرح تفصیلی و طرح جامع هیچ اثری از آنها نیست و در کمال ناباوری حذف شده‌اند.
نورون‌هایی که دستور توقف خوردن را صادر می‌کنند! نورون‌هایی که دستور توقف خوردن را صادر می‌کنند!
پژوهشگران «دانشگاه کلمبیا» نورون‌های ویژه‌ای را در مغز موش‌ها پیدا کرده‌اند که به حیوانات دستور می‌دهند غذا نخورند.
برگزیده
جدیدترین خبر درباره عیدی ۱۴۰۴ کارمندان جدیدترین خبر درباره عیدی ۱۴۰۴ کارمندان
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: این ۳ میلیون عیدی به کارمندان را ما قبول نداریم.
حکم رییس سابق هلال احمر به جرم اختلاس قطعی شد حکم رییس سابق هلال احمر به جرم اختلاس قطعی شد
حکم قطعی محکومیت علی اصغر پیوندی رئیس اسبق جمعیت هلال احمر با رد درخواست اعاده دادرسی، صادر شد.
متوسط قیمت مسکن در تهران به متری۹۰ میلیون تومان رسید متوسط قیمت مسکن در تهران به متری۹۰ میلیون تومان رسید
ایرج رهبر، رئیس انجمن انبوه سازان استان تهران درباره رکود تورمی بازار مسکن:اینکه گفته می‌شود مسکن در پایین‌ترین قیمت خود قرار دارد را قبول ندارم، چون متوسط قیمت مسکن در تهران به ۹۰ میلیون تومان در ازای هر متر رسیده است. تداوم رکود بازار مسکن بستگی به وضعیت اقتصادی کشور دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر