کد خبر: ۵۷۵۳۲
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۸

شریعتمداری: حامیان مذاکره احمق هستند

مدیرمسئول یک روزنامه اصولگرا معتقد است کسانی که این روزها، ساز بدصدای مذاکره با آمریکا را کوک کرده‌اند و برای آن صفحه سیاه می‌کنند و گریبان می‌درند، یا «احمق» هستند و یا «خائن» و در هر دو حالت، شایستگی حضور در مسئولیت‌های کلیدی نظام را ندارند!
شریعتمداری: حامیان مذاکره احمق هستند

مخاطب ۲۴- حسین شریعتمداری، مدیر مسئول کیهان در مطلبی با عنوان «مذاکره با آمریکا حماقت یا خیانت؟!» به نقد تند حامیان مذاکره با آمریکا پرداخته است.

او در این زمینه نوشت: بیانات دیروز رهبر معظم انقلاب در دیدار با «جمعی از فرماندهان نیروی هوائی و پدافند هوائی ارتش» آمیزه‌ای از دلیل و تجربه بود، دلایلی که در درستی آن کمترین تردیدی راه نداشت و تجربه‌ای از عهدشکنی‌های پیوسته آمریکا که اندک زمینه‌ای برای اعتماد باقی نمی‌گذاشت. «تجربه می‌گوید، مذاکره با آمریکا، هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نیست».

حضرت آقا، پیش از این نیز بار‌ها بر این نکته تاکید ورزیده و از چرائی آن خبر داده بودند، از جمله و به عنوان یکی از ده‌ها نمونه، در ۵ دی ماه ۱۴۰۱، در جمع بسیجیان طی سخنانی ابتدا از کسانی که به قول ایشان «ادّعای فهم سیاسی هم می‌کنند» و «مدّعی سیاست‌ورزی و سیاست‌دانی و اطّلاع از اوضاع جهان» نیز هستند ولی راه‌حل مشکلات را در مذاکره با آمریکا می‌دانند! گلایه می‌کنند.

بیشتر بخوانید

اکنون از کسانی که به قول حضرت آقا «ادّعای فهم سیاسی هم می‌کنند» و «مدّعی سیاست‌ورزی و سیاست‌دانی و اطّلاع از اوضاع جهان» نیز هستند، این سؤال در میان است که آیا از درک واقعیتی با این همه وضوح و بداهت ناتوان هستند و خسارت سنگینی که مذاکره با آمریکا در پی دارد را درک نمی‌کنند؟! اگر پاسخ منفی است که به علت درک و شعور اندک نمی‌توانند و نباید در مسئولیت‌های نظام حضور داشته باشند! و اگر پاسخ مثبت است و با وجود اطلاع از فاجعه‌بار بودن مذاکره با آمریکا، کماکان بر انجام آن اصرار می‌ورزند، آیا اصرار آنها غیر از خیانت می‌تواند نام دیگری داشته باشد؟!

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
سحر امامی در کنار جکسون هینکل سحر امامی در کنار جکسون هینکل
تصویری از دیدار جکسون هینکل و سحر امامی در ونزوئلا را ببینید.
خرید‌های جدید استقلال جدا شدند! خرید‌های جدید استقلال جدا شدند!
در مورد دو خرید جدید آبی پوشان اخبار عجیبی به گوش می‌رسد. برخی رسانه‌های ورزشی مدعی شده‌اند دو خرید جدید استقلال نیامده از این تیم جدا شده‌اند.
پپ گواردیولا از فجایع انسانی غزه و افسردگی‏‌اش در فوتبال گفت پپ گواردیولا از فجایع انسانی غزه و افسردگی‏‌اش در فوتبال گفت
جنایات این روز‌ها در غزه، باعث شد تا بار دیگر افراد سرشناس در حوزه‌های مختلف نسبت به این موضوع واکنش نشان دهند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
معده درد یکی از ۵ ناراحتی آزاردهنده جهان معده درد یکی از ۵ ناراحتی آزاردهنده جهان
معده‌درد یکی از شای‌ترین بیماری‌های دستگاه گوارش است که عوامل بسیاری از مسمومیت غذایی تا وجود باکتری در بروز آن اثرگذار هستند. در اغلب موارد سایر بیماری‌ها مانند سکته قلبی یا استرس و اضطراب می‌توانند باعث ایجاد علائم معده درد شدید و ناگهانی شوند.
راز مرگ بروس‌لی فاش شد راز مرگ بروس‌لی فاش شد
علت مرگ بروس لی، که در سن ۳۲ سالگی در سال ۱۹۷۳ درگذشت، تا امروز به‌طور رسمی «ضایعه مغزی حاد» ثبت شده است.
مهاجم جدید استقلال از هاییتی مهاجم جدید استقلال از هاییتی
رسانه ترکیه‌ای از انعقاد قرارداد ستاره اهل هاییتی کایسری اسپور با باشگاه استقلال خبر داد.
برگزیده
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
تلاش‌های سرویس‌های اطلاعاتی ایران برای قتل و آدم‌ربایی! تلاش‌های سرویس‌های اطلاعاتی ایران برای قتل و آدم‌ربایی!
دولت‌های آلبانی، آلمان، اتریش، بلژیک، کانادا، دانمارک، اسپانیا، ایالات متحده، فنلاند، فرانسه، هلند، انگلیس، سوئد و جمهوری چک شامگاه پنجشنبه با انتشار بیانیه‌ای مشترک مدعی شدند که با تهدید‌های فزاینده منتسب به نهاد‌های اطلاعاتی ایران در قلمرو خود مواجه شده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر