کد خبر: ۶۱۶۵۹
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۲

ترامپ صدای حسین شریعتمداری را درآورد!

حسین شریعتمداری، مدیرمسئول کیهان، در یادداشتی با عنوان «آیا هنوز هم به مذاکره ادامه می‌دهید؟!» ضمن اشاره به سفر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور امریکا، به عربستان، به تهدید‌های او درباره اینکه اینکه «ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد»، واکنش نشان داده و خواستار توقف مذاکرات شده است.
ترامپ صدای حسین شریعتمداری را درآورد!

مخاطب۲۴- حسین شریعتمداری نوشت: او در این زمینه نوشت: ۱- دیروز دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در سفر به ریاض بار دیگر و برای چندمین‌بار زبان به تهدید ایران گشود و اراجیف همیشگی خود علیه کشورمان را تکرار کرد. «من از اینکه ایران، «خلیج» را به عنوان «خلیج‌فارس» بنامد، جلوگیری کردم (!) …اگر ایران «شاخه زیتون» ما را رد کند، به مقابله از طریق تحریم‌ها ادامه خواهیم داد (!) … هرگز به ایران اجازه نخواهم داد که آمریکا و متحدان ما را با تروریسم یا حمله هسته‌ای تهدید کند، الان دقیقاً زمان تصمیم‌گیری آنهاست (!) … ما می‌خواهیم ایران کشوری امن و مرفه باشد و اکنون زمان انتخاب است. من جنگ را دوست ندارم (!) … پیشنهاد ما به ایران برای همیشه سر جایش نخواهد ماند (!) …»!
۲- ترامپ در نخستین روز‌های بعد از پیروزی در دور دوم ریاست جمهوری خود گفته بود: «اگر عربستان سعودی با خرید محصولات آمریکایی به ارزش ۴۵۰ میلیارد دلار موافقت کند، این کشور را به عنوان اولین مقصد سفر‌های خارجی خود انتخاب خواهد کرد»!

بیشتر بخوانید

دیروز روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز نوشت: «ترامپ میلیارد‌ها دلار برای مقابله با انصارالله هزینه کرد، اما شکست خورد و حالا رفته به منطقه تا پول‌هایی را که هزینه کرده بود از کشور‌های منطقه بگیرد»! او در اولین دور ریاست جمهوری خود در سفر به عربستان یک توافقنامه ۵۰۰ میلیارد دلاری با بن‌سلمان امضاء کرد و در مقابل متعهد شده بود که از عربستان در مقابل تهدید‌های دشمنان منطقه‌ای این کشور دفاع کند (!) ولی در مقابل حمله مقاومت یمن به دو نفتکش عربستان در دریای سرخ و حمله به تاسیسات نفتی آرامکو، هیچ اقدامی نکرد و بن‌سلمان برای یادآوری تعهد ترامپ به رئیس‌جمهور فرانسه و نخست‌وزیر انگلیس متوسل شد ولی ترامپ همچنان به سکوت خود ادامه داد و…

۳- تهدید‌های ترامپ علیه کشورمان به آواز‌های معروف به «آواز کوچه باغی»! کسانی شبیه است که هنگام عبور شبانه از خیابان‌های خلوت تهران قدیم، برای غلبه بر ترس خود از تاریکی، زیر آواز می‌زدند! و، اما سؤال این است که آیا در این‌سو می‌توان رجزخوانی‌ها (بخوانید قمپز درکردن‌های) رئیس‌جمهور آمریکا را بی‌پاسخ گذاشت؟!

آمریکا همین دیروز (سه‌شنبه) و روز قبل از آن (دوشنبه) دو زنجیره دیگر از تحریم‌های جدید را علیه ایران وضع کرد و در مجموع از آغاز دور اول مذاکرات غیرمستقیم تاکنون ۶ زنجیره جدید از تحریم‌ها را علیه کشورمان وضع کرده است. با این حال آیا ادامه مذاکرات با آمریکا، غیر از نادیده گرفتن اقتدار ایران اسلامی و بی‌توجهی به امنیت ملی و حاکمیت سرزمینی ایران می‌تواند مفهوم و معنای دیگری داشته باشد؟!

کمترین انتظار از مسئولان محترم کشورمان، این است که رسماً اعلام کنند مادام که ترامپ از نظام و مردم ایران عذرخواهی نکرده است، به مذاکرات ادامه نخواهند داد. ترامپ با چه زبانی باید اعلام کند که مذاکره را به بازی گرفته است تا باورمان شود؟!

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»