کد خبر: ۵۷۵۳۱
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۳

مهدی کروبی چه درخواستی مطرح کرد؟

در دیدار محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور، مهدی کروبی بیان کرد که به‌عنوان یک انقلابی که از ابتدا با امام خمینی بودم و از سال۴۲ بار‌ها رنج زندان و تبعید را تجربه کردم، از دولت مصرانه می‌خواهم «ضمن حفظ عزت و شرف کشور»، رابطه سیاسی را با آمریکا عادی کند و مسائل و مشکلات را با دولت جدید آمریکا حل و فصل کند.
مهدی کروبی چه درخواستی مطرح کرد؟

مخاطب ۲۴- معاون اول رئیس جمهور چهارشنبه شب با حجت الاسلام والمسلمین مهدی کروبی در حصر دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

بنا به گفته‌ی حسین کروبی، فرزند آقای کروبی، «در این دیدار که هم زمان با ایام سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران صورت گرفت، عارف با اشاره به نقش تاثیر گذار حجت الاسلام والمسلمین کروبی در پیروزی انقلاب و همراهی‌های او با امام خمینی (ره) تاکید کرد که همه کسانی که در بطن تحولات انقلاب بودند و نیز در بعد از پیروزی انقلاب اسلامی از آقای کروبی به نیکی یاد می‌کنند.

در این دیدار حجت الاسلام والمسلمین کروبی با اشاره به روش و منش اخلاقی عارف و تلاش‌های اثر گذار او در جایگاه‌های مدیریتی به مرور خاطرات پیروزی انقلاب پرداخت.

آقای کروبی در این دیدار ضمن تقدیر از تلاش دولت از وضعیت بد معیشتی مردم اظهار تاسف کردند و گفتند که بسیار ناراحتم از اینکه وضعیت اقتصادی کشور و مردم را پس از گذشت ۴۶ سال از انقلاب اینگونه می‌بینم.

بیشتر بخوانید

وی در ادامه اضافه کرد که به‌عنوان یک انقلابی که از ابتدا با امام خمینی بودم و از سال۴۲ بار‌ها رنج زندان و تبعید را تجربه کردم، از دولت مصرانه می‌خواهم «ضمن حفظ عزت و شرف کشور»، رابطه سیاسی را با آمریکا عادی کند و مسائل و مشکلات را با دولت جدید آمریکا حل و فصل کند.

کروبی در پایان هم اضافه کرد که هیچ انتظار شخصی از دولت ندارم و دولت هر کار می‌تواند برای مردم انجام دهد تا این صاحبان اصلی کشور و انقلاب بتوانند یک زندگی عادی مانند سایر کشور‌ها داشته باشند.

در پایان این دیدار صمیمانه عارف نیز به اهتمام دولت وفاق ملی نسبت معیشت مردم اشاره کرد».

برچسب ها: مهدی کروبی
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت