کد خبر: ۵۷۴۹
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۲

مدیریت شعب استان سمنان، در صدر افزایش تعداد کاربران همراه بانک پست بانک ایران قرار گرفت

مدیریت شعب استان‌های سمنان، آذربایجان شرقی و زنجان در تازه ترین آمار منتشر شده اداره کل آمار و بودجه بالاترین درصد تحقق افزایش تعداد کاربران سرویس همراه بانک را در فروردین ماه سال جاری داشته‌اند.
مدیریت شعب استان سمنان، در صدر افزایش تعداد کاربران همراه بانک پست بانک ایران قرار گرفت

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل روابط عمومی پست بانک ایران، بنابر اعلام اداره کل بازاریابی و توسعه بازار و بر طبق این آمار، استان سمنان با تحقق ۱۳۹/۶ درصد در رتبه نخست و استان‌های آذربایجان شرقی و زنجان با ۵۹/۶ و ۳۸/۱ درصد در جایگاه دوم و سوم رشد تراکنش‌های غیر حضوری مشتریان با ایجاد و راه اندازی کد کاربری سرویس همراه بانک قرار گرفتند.

مدیریت شعب استان سمنان، در صدر افزایش تعداد کاربران همراه بانک پست بانک ایران قرار گرفت

این گزارش نشان می‌دهد که تعداد کاربران سرویس همراه بانک استان سمنان در فروردین ماه سال جاری نسبت به اسفند سال گذشته، ۳.۱۳۸ نفر رشد داشته است و ۲۳/۲۷ درصد از اهداف کمی پایش و پویش سال ۱۴۰۱ در زمینه توسعه این سرویس را محقق کرده است.
همچنین تعداد کاربران سرویس همراه بانک استان‌های آذربایجان شرقی و زنجان در فاصله فروردین ماه سال جاری نسبت به اسفند سال ۱۴۰۰ به ترتیب با ۱۰.۰۰۹ و ۱.۵۷۶ کاربر، افزایش داشته است.
بر اساس این آمار، تعداد کاربران همراه بانک تمام استان‌ها در فروردین ماه سال ۱۴۰۱ نسبت به اسفند سال گذشته، بالغ بر ۴/۳۹ درصد رشد کرده و در مجموع استان‌ها توانسته‌اند ۲۶/۲ درصد از اهداف پایش و پویش در این زمینه را محقق کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
محسن رضایی: در زمین دشمن بازی نکینم! محسن رضایی: در زمین دشمن بازی نکینم!
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید براینکه باید پشت سر رهبر معظم انقلاب گام برداریم، گفت: دعوا‌های جناحی در این وضعیت حساس، بازی در زمین دشمن صهیونی و آمریکایی است.
فیلم لحظات اعدام قاتل متجاوز به یک کودک که مناسب دیدن کودکان و نوجوانان نیست! فیلم لحظات اعدام قاتل متجاوز به یک کودک که مناسب دیدن کودکان و نوجوانان نیست!
حکم اعدام قاتل نیان چلبیانی هم اکنون در حضور چند هزار نفری مردم بوکان اجرا و این جوان به جرم تجاوز و قتل کودک هفت ساله در ملا عام به دار مجازات آویخته شد. ا
شیخ علی طائب کیست؟ شیخ علی طائب کیست؟
علی طائب، مسئول سابق نمایندگی ولی‌فقیه در قرارگاه ثارالله سپاه و برادر حسین طائب، درگذشت.
پ. ک. ک به چه شرطی وارد عرصه سیاسی خواهد شد؟ پ. ک. ک به چه شرطی وارد عرصه سیاسی خواهد شد؟
حزب کارگران کردستان ترکیه (پ. ک. ک) خواهان آزادی رهبر محبوس این حزب برای ورود به عرصه سیاسی شد.
دلیل اصلی طوفان‌های غباری در ایران مشخص شد! دلیل اصلی طوفان‌های غباری در ایران مشخص شد!
یک کارشناس محیط زیست گفت: یکی از دلایل اصلی افزایش طوفان‌های غباری در ایران، خشک شدن تالاب‌هاست.
طارمی به کدام تیم امارات نه گفت؟ طارمی به کدام تیم امارات نه گفت؟
مهدی طارمی با وجود پیشنهاد مالی بسیار خوب الوصل امارات به آن پاسخ منفی داده است.
دلایل انزوای نوجوانان مشخص شد! دلایل انزوای نوجوانان مشخص شد!
نوجوانان این روز‌ها بیشتر از همیشه در دنیای مجازی وقت می‌گذرانند؛ اما این حضور بی‌وقفه می‌تواند پیامد‌هایی نگران‌کننده داشته باشد. در پژوهشی تازه، ارتباط میان احساسات منفی نوجوانان و رفتار‌های پرخطر آنلاین بررسی شده است.
برگزیده
واردات طلا دو برابر شد واردات طلا دو برابر شد
بر اساس آمار‌های گمرک جمهوری اسلامی ایران، در سه‌ماهه نخست امسال ۹۶۵ میلیون دلار طلای خام وارد کشور شده که نسبت به بهار پارسال رشد ۲ برابری را نشان می‌دهد.
آیا از رمزارز‌ها می‌توان برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟ آیا از رمزارز‌ها می‌توان برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟
در سال‌های اخیر، دارایی‌های دیجیتال مثل رمزارز‌ها و توکن‌ها به بخشی جدی از زندگی مالی افراد تبدیل شده‌اند؛ اما آیا می‌توان از این دارایی‌ها برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟
برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد
ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی استان هرمزگان از روز شنبه ۲۱ تیرماه یک ساعت کاهش یافت.
صفحه خبر بالای تصاویر